Miesten 100m - Kuka on maailman nopein mies vuonna 2019?

Miesten 100m - Kuka on maailman nopein mies vuonna 2019?
Miesten 100m pikajuoksufinaali käydään lauantaina 28. syyskuuta. Löytyykö Christian Colemanille haastajia ja ketkä ovat potentiaalisia yllättäjiä?100m finaali - Doha 2019


Justin Gatlin teki tempun vuonna 2017 kukistamalla Usain Boltin ja voittamalla maailmanmestaruuden vanhimpana pikajuoksijana koskaan. Usain Bolt päätti uransa tuolloin pronssiseen mitaliin. Boltin ja Gatlinin väliin sijoittui kuitenkin mies nimeltä Christian Coleman. Tuolloin vasta 21-vuotias Coleman nappasi ensimmäisen 100m arvokisamitalinsa ja on valmis tänä vuonna kirkastamaan mitalinsa kultaiseen.

Christian Coleman on kauden tilastoykkönen ja suurin ennakkosuosikki 100m kilpailuun. Häntä on varjostanut uutiset doping skandaalista, mutta hän on kuitenkin kisaamassa MM-kisoissa. Colemanin maailmantilaston kärkiaikan on kesäkuun lopulta hurja 9,81 pieneen -0,1 vastaiseen tuuleen.

Vedonlyöntikertoimet


Vedonlyöntisivustot ovat nostaneet luonnollisesti kertoimissa Christian Colemanin ennakkosuosikiksi. Kauden tilastokakkonen Noah Lyles ei ole mukana, joten haastajina ovat Gatlin, Andre DeGrasse sekä Yohan Blake.

Korkeinta kerrointa Colemanin voitolle tarjoaa uusi suomenkielinen Casino Winner vedonlyöntisivusto. Uudet asiakkaat saavat sivustolle 25€ talletusbonuksen. Pidämme kuitenkin erityisesti haastaja Gatlinin lähes viiden kertoimesta. Gatlin on iästään huolimatta huippukunnossa ja hän voi jälleen mielestämme yllättää. Justin Gatlinille korkeinta kerrointa tarjoaa mm. Betsafe, jonne uudet pelaajat saavat jopa 200€ bonuksen.Miesten 100m - kauden tilastokärki


Katso alta Christian Colemanin maailman tilastokärkiaika Stanfordin radalta 30. kesäkuuta.