Ari-Pekka Selinille potkut HIFK:sta?

Ari-Pekka Selinille potkut HIFK:sta?
Vedonlyöntiyhtiö NordicBet uskoo Ari-Pekka Selinin saavan potkut mollivoittoisen alkaukauden jälkeen Liigassa.

Ari-Pekka Selinille potkut HIFK:sta?

Selin ei jatka ensi kaudella


NordicBet julkaisi maanantaina 10. joulukuuta tiedotteen, jossa arvelevat Ari-Pekka Selinin saavan potkut HIFK:n päävalmentajan paikalta ennen vuotta 2019. Selin ei ole saanut HIFK:iä vireeseen tällä kaudella ja vaikka joukkueella on Liigan suurin pelaajabudjetti, löytyy joukkue sarjataulukosta vasta sijalta 11.

Aikaisemmin HIFK ilmoitti, ettei Ari-Pekka Selin jatka joukkueen päävalmentajana tämän kauden jälkeen ja apuvalmentajana tällä hetkellä toimiva Jarno Pikkarainen nousee päävalmentajaksi. Näillä tuloksilla voi hyvinkin olla, että Pikkarainen nähdään päävalmentajan tontilla jo tällä kaudella.


"IFK:n uskolliset fanitkin vaikuttavat olevan lopen kyllästyneitä rämpimiseen. Sen ei tietenkään pitäisi vaikuttaa seurajohdon päätöksiin, mutta nyt varmasti silläkin on merkitystä. Olisi jopa aivan ymmärrettävä valinta nostaa Pikkarainen ykköseksi jo nyt, jotta pelaajilla olisi motivaatiota pelata myös ensi kauden työpaikastaan", pohtii Betssonin Head of Marketing Jussi Nurmi.

NordicBet on avannut vedonlyöntikohteen Ari-Pekka Selinin tilanteesta ja pitää hyvinkin todennäköisenä Selinin potkuja, sillä kerroin tälle vaihtoehdolle on vain 1,20.Saako Tobias Salmelainenkin potkut?


Vaakalaudalla saattaa olla myös HIFK:n urheilujohtajan Tobias Salmelaisen työpaikka. Salmelainen on entinen HIFK:n pelaaja ja nousi urheilujohtajan paikalle vuosi sitten marraskuussa, kun hän korvasi Tom Nybondaksen tilalle. NordicBet on avannut myös Salmelaisen tilanteesta vedonlyönnin, mutta pitää kuitenkin tätä vaihtoehtoa epätodennäköisenä. Tobias Salmelaisen potkuista NordicBet tarjoaa kertoimen 10,00.