Big Brother vedonlyönti - Kuusitoista uutta kilpailijaa!

Big Brother vedonlyönti - Kuusitoista uutta kilpailijaa!
Katso Suomen Big Brother 2021 kilpailijoiden esittelyvideot sekä vedonlyöntikertoimet! Kuka on sinun voittajasuosikkisi?


Päivitetty 18.10.2021

Maiju oli talossa vain kaksi viikkoa!


Big Brotherissa on nyt takana kuusi häätöäänestystä ja seitsemän häädettyä asukasta. Edellisessä suorassa lähetyksessä häädön talosta sai vain kaksi viikkoa asukkaana ollut Maiju.

Vedonlyöntisivustojen kertoimet ovat vaihdelleet runsaasti viikosta toiseen. Kisan alkuun nähden sekä Coolbet että Betsson ovat vaihtaneet omaa voittajasuosikkiaan varsin tiuhaan tahtiin sekä Aki, Pekka ja Anssi ovat olleet omilla vuoroillaan voittajasuosikkeja. Tuoreimmat kertoimet ovat kuitenkin nostaneet edellisessä häätöäänestyksessä yleisöltä reilusti tukea saaneen Jasmiinan suurimmaksi suosikiksi. Talon 12 asukkaasta vain kolme on naisia, Jasmiinan ja Melodyn ollessa ainoat alkuperäiset naisasukkaat. Pitääkö Jassu pintansa varsin miesvaltaisessa talossa aina finaaliin asti?

Big Brother Suomi 2021 - Kuka nappaa voiton?


Big Brother on täällä taas! Kaksitoista viikkoinen ihmiskoe nappaa suomalaiset realityn ystävät pihteihinsä jo neljännentoista kerran. Big Brother kausi 2021 alkoi sunnuntaina 5. syyskuuta ja voittaja selviää suorassa lähetyksessä sunnuntaina 28. marraskuuta. Big Brotheria voi seurata päivittäin koostelähetysten muodossa Neloselta tai 24/7 livestriiminä Ruutu+ palvelusta.

Big Brother 2021 - Vedonlyönti


Big Brother on ollut kausi toisensa jälkeen vahvasti esillä vedonlyöntiyhtiöiden listoilla ja eri vedonlyöntisivustot ovat tarjonneet perinteisesti kertoimia Big Brotherin voitosta kilpailijoille. Tämä kausi ei tee tässä suhteessa minkäänlaista poikkeusta vaan Big Brother vedonlyönti käy kuumana heti ensimmäisestä päivästä alkaen! Kisan alussa jos koskaan kannattaa iskeä betsit kiinni omalla suosikille sillä kertoimet ja tilanteet elävät tulevien viikkojen aikana todella paljon. Alla tämän hetken tuoreimmat Big Brother vedonlyöntikertoimet.

Kertoimet 18.10 tilanteen mukaanBig Brother 2021 - Asukkaat


Big Brother 2021 asukkaat esiteltiin Suomen kansalle uuden kauden ensimmäisessä suorassa lähetyksessä sunnuntaina 5. syyskuuta. Kisaan lähti on mukaan alunperin kuusitoista asukasta mutta taloon tuli mukaan kolme uutta asukasta noin kuukausi kisan startin jälkeen. Lopulta kuitenkin vain yksi kilpailija kruunataan voittajaksi. Alta näet jokaisen Big Brother asukkaan perustiedot sekä kilpailijoiden viimeiset omat terveiset ennen taloon astumista. Kuka on sinun voittajasuosikkisi?

Noora, 23v., Helsinki

Samir, 32v., Pori

Juhani, 38v., Jalasjärvi
Melody, 29v., -

Lasse, 26v., Säkylä

Ville, 22v., Helsinki
Aki, 27v., Lieksa

Jasmiina, 24v., Jyväskylä

Anssi, 31v., Utajärvi*

Pekka, 27v., Kuopio

Taavi, 40v., Helsinki

Sami, 29v., Järvenpää
Pippa, 49v., Espoo - HÄÄDETTY

Laura R, 24v., Helsinki - HÄÄDETTY

Minna, 42v., Helsinki - HÄÄDETTY
Laura L, 25v., Helsinki - HÄÄDETTY

Sanni, 30v., Ylöjärvi - HÄÄDETTY

Katja, 35v., Oulu - HÄÄDETTY
Maiju, 50v., Kouvola - HÄÄDETTY
Big Brother - Häädetyt asukkaat


Maiju häädettii talosta seitsemäntenä asukkaana. Naisella ei ollut häätöäänestyksessä mitään saumaa Jasmiinaa, Anssia, Samia ja Samiria vastaan.