Big Brother vedonlyönti - Kuusitoista uutta kilpailijaa!

Big Brother vedonlyönti - Kuusitoista uutta kilpailijaa!
Katso Suomen Big Brother 2021 kilpailijoiden esittelyvideot sekä vedonlyöntikertoimet! Kuka on sinun voittajasuosikkisi?


Päivitetty 22.11.2021

Finaaliviikko käynnissä!


Big Brother 2021 kausi on vääjäämättä tulossa kohti päätöstä ja nyt mennään jo finaaliviikolla!

Vedonlyöntisivustojen kertoimet ovat vaihdelleet runsaasti viikosta toiseen. Kisan alkuun nähden sekä Coolbet että Betsson ovat vaihtaneet omaa voittajasuosikkiaan varsin tiuhaan tahtiin sekä Aki, Pekka ja Anssi ovat olleet omilla vuoroillaan voittajasuosikkeja. Kuten myös talon ainoa naisaukas Jasmiina. Tuoreimpien kertoimien valossa metsäkoneenkuljettaja Aki painaa päätyyn asti ja nappaa voiton sillä viides finalisti Lasse on kertoimissa selvästi muita kilpailijoita perässä.

Big Brother Suomi 2021 - Kuka nappaa voiton?


Big Brother on täällä taas! Kaksitoista viikkoinen ihmiskoe nappaa suomalaiset realityn ystävät pihteihinsä jo neljännentoista kerran. Big Brother kausi 2021 alkoi sunnuntaina 5. syyskuuta ja voittaja selviää suorassa lähetyksessä sunnuntaina 28. marraskuuta. Big Brotheria voi seurata päivittäin koostelähetysten muodossa Neloselta tai 24/7 livestriiminä Ruutu+ palvelusta.

Big Brother 2021 - Vedonlyönti


Big Brother on ollut kausi toisensa jälkeen vahvasti esillä vedonlyöntiyhtiöiden listoilla ja eri vedonlyöntisivustot ovat tarjonneet perinteisesti kertoimia Big Brotherin voitosta kilpailijoille. Tämä kausi ei tee tässä suhteessa minkäänlaista poikkeusta vaan Big Brother vedonlyönti käy kuumana heti ensimmäisestä päivästä alkaen! Kisan alussa jos koskaan kannattaa iskeä betsit kiinni omalla suosikille sillä kertoimet ja tilanteet elävät tulevien viikkojen aikana todella paljon. Alla tämän hetken tuoreimmat Big Brother vedonlyöntikertoimet.

Kertoimet 22.11 tilanteen mukaanBig Brother 2021 - Asukkaat


Big Brother 2021 asukkaat esiteltiin Suomen kansalle uuden kauden ensimmäisessä suorassa lähetyksessä sunnuntaina 5. syyskuuta. Kisaan lähti on mukaan alunperin kuusitoista asukasta mutta taloon tuli mukaan kolme uutta asukasta noin kuukausi kisan startin jälkeen. Lopulta kuitenkin vain yksi kilpailija kruunataan voittajaksi. Alta näet jokaisen Big Brother asukkaan perustiedot sekä kilpailijoiden viimeiset omat terveiset ennen taloon astumista. Kuka on sinun voittajasuosikkisi?

Lasse, 26v., Säkylä

Taavi, 40v., Helsinki
Aki, 27v., Lieksa

Jasmiina, 24v., Jyväskylä

Anssi, 31v., Utajärvi*

Pekka, 27v., Kuopio - HÄÄDETTY

[/otsikko4]

Samir, 32v., Pori - HÄÄDETTY

[/otsikko4]Pippa, 49v., Espoo - HÄÄDETTY

Laura R, 24v., Helsinki - HÄÄDETTY

Minna, 42v., Helsinki - HÄÄDETTY
Laura L, 25v., Helsinki - HÄÄDETTY

Sanni, 30v., Ylöjärvi - HÄÄDETTY

Katja, 35v., Oulu - HÄÄDETTY
Maiju, 50v., Kouvola - HÄÄDETTY

Noora, 23v., Helsinki - HÄÄDETTY

Juhani, 38v., Jalasjärvi - HÄÄDETTY
Melody, 29v., - - HÄÄDETTY

Sami, 29v., Järvenpää - HÄÄDETTY

Ville, 22v., Helsinki - HÄÄDETTY
Big Brother - Häädetyt asukkaat


Juuri ennen finaalia BB-talosta häädettiin kuopiolainen Pekka: