Big Brother vedonlyönti - Markku Pulli ennakkosuosikki!

Julkaistu: 19.05.2021 12:36

Big Brother vedonlyönti - Markku Pulli ennakkosuosikki!
Katso Suomen Big Brother VIP 2021 kilpailijoiden vedonlyöntikertoimet!
Big Brother vedonlyönti - Markku Pulli ennakkosuosikki!

Big Brother Suomi VIP 2021 - Julkkikset neljän seinän sisässä!


TV:ssä pyörii tällä hetkellä uusi Big Brother kausi, joka ei ole se perinteisin. Talossa on nimittäin tavallisten pulliaisten sijaan joukkue suomalaisia julkisuudesta tuttuja henkilöitä. Big Brother Suomi VIP 2021 kilpailun voittaja nappaa itselleen 30 000€ palkinnon ja palkinto menee jakoon vain 19 päivän päästä kisan aloituksesta! Kausi on siis lyhyt ja kilpailijoita tippuu pois pelistä lähes päivittäin.

Alla lueteltuna talossa vielä olevat kilpailijat vedonlyöntikertoimineen:Big Brother VIP 2021 - Asukkaat & Lopputulokset
Big Brother 2020 - Kisa on päättynyt!


Big Brotherissa on kyse kilpailusta, missä erityyppisiä ihmisiä asutetaan samaan taloon ja seurataan heidän yhteiseloa erilaisten haasteiden ja tehtävien lomassa. BB-lähetyksissä nähdään kooste päivän tapahtumista ja sivuun on tehty erilaisia ohjelmia, kuten Talk Showta ja Big Brother Extraa. Vuoden 2020 Big Brother Suomi kilpailu päättyi sunnuntaina 29. marraskuuta 24 - vuotiaan Joelin voittoon.

Big Brother Suomi - Joel voitti 30 000€


Big Brother 2020 oli vahvasti isällä vedonlyöntiyhtiöiden listoilla ja eri sivustot tarjosivat kertoimia Big Brotherin voitosta kilpailijoille. Viime kaudella suosikkina voittajaksi oli lähes koko kisan ajan nettihitiksikin noussut Kristian, jolle vedonlyöntisivustot tarjosivat monta viikkoa putkeen pienintä voittokerrointa. Lopulta juuri Kristian voitti koko kisan ennen Keviniä.

Tällä kaudella tilanne oli alkuun aivan toisenlainen kuin vuonna 2019. Ennakkosuosikit tipahtelivat kisasta viikko toisensa jälkeen ja vedonlyöntisivustojen mielestä todennäköisimmät putoajat kuten Arttu sekä Paula selvisivät kuin selvisivätkin finaaliin asti. Yksi Big Brotheriin kertoimia tarjoavista sivustoista oli Betsson, joka tarjoaa kaikille asikkailleen mahdollisuuden lunastaa 10€ ilmaisvedon Big Brother vedonlyöntiin!. Sivusto myös haisteli Joelin suosion kasvavan ja Betsson oli Joelin voitosta lähes varma jo finaaliviikon alkaessa. Joel nappasi lopulta 66,2% finaalin äänistä sekä 30 000€ palkintopotin!Big Brother 2020 - Asukkaat & Lopputulokset