Big Brother vedonlyönti - Kuka voittaa Suomen kilpailun?

Julkaistu: 18.09.2019 10:52


Big Brother vedonlyönti - Kuka voittaa Suomen kilpailun?
Katso Suomen Big Brother kilpailijoiden vedonlyöntikertoimet!
Big Brother vedonlyönti - Kuka voittaa Suomen kilpailun?

Big Brother 2019 - Paluu Suomeen


Big Brother Suomi teki paluun vuonna 2019 vuosien tauon jälkeen. Big Brotherissa on kyse kilpailusta, missä erityyppisiä ihmisiä asutetaan samaan taloon ja seurataan heidän yhteiseloa erilaisten haasteiden ja tehtävien lomassa. BB-lähetyksissä nähdään kooste päivän tapahtumista ja sivuun on tehty erilaisia ohjelmia, kuten Talk Showta ja Big Brother Extraa.

Vinkki: Coolbetin bonuksella talletat 10€ ja saat 50€ pelirahaa. Saat siis viisinkertaistettua kertoimen suosikillesi Big Brotherissa. Siirry Coolbetille tästä.

Big Brother Suomi - Kuka on suosikki?


Big Brother on noussut jopa vedonlyöntiyhtiöiden listoille ja eri sivustot tarjoavat kertoimia Big Brotherin voitosta kilpailijoille. Suosikkina voittajaksi oli pitkän aikaa nettihitiksikin noussut Kristian, jolle vedonlyöntisivustot tarjosivat monta viikkoa putkeen pienintä voittokerrointa. Nyt ykköseksi on kuitenkin noussut Kevin, jonka voitolle tarjotaan kerrointa 2.20. Seuraavina suosikkeina pidetään Kristiania, Helmeriä ja Kimmoa.

Yksi kertoimia tarjoavista sivustoista on Betsafe, joka tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100% talletusbonuksen, jolla tuplaat ensimmäisen talletuksen jopa 200€ saakka.

Klikkaa asukkaan nimeä tai "lyö veto" painiketta siirtyäksesi lyömään vedon.