Lyö vetoa Bitcoinin arvosta!

Lyö vetoa Bitcoinin arvosta!
Coolbet on avannut ensimmäisenä vedonlyöntisivustona maailmassa mahdollisuuden lyödä vetoa Bitcoinin ja muiden kryptovaluuttojen arvosta!

Bitcoin - Mikä Bitcoin?


Bitcoin ja kryptovaluutat ovat varmasti olleet jollain asteella jo kaikkien huulilla. Bitcoin lanseerattiin vuonna 2009. Bitcoin on digitaalinen valuutta, joka hyödyntää toiminnassaan lohkoketjutekniikkaa. Alkujaan Bitcoinin arvo oli vaivaiset 0,06€ mutta noussut ajoittain jopa lähelle 16 000€.

Voit siirtyä Coolbetille suoraan tästä --->>

Bitcoin kurssi - vedonlyönti


Vedonlyöntisivusto Coolbet on avannut vedonlyöntikohteita Bitcoinin sekä muiden suurimpien kryptovaluuttojen kehityksestä. Tarjolla on monenlaisia erilaisia vedonlyöntikohteita koskien arvonmuutosta lyhyellä ja pitkällä aikavälillä. Coolbet on itse ennustanut Bitcoinin arvon nousevan vielä hurjasti tulevina vuosina.

"Olemme varmoja, että pankkiala joutuu pian myöntämään, että kryptovaluutat sekä jatkuvasti kehittyvä teknologia tulevat mulllistamaan sen pankkiteollisuuden, jonka me tunnemme. Ihmiset haluavat nopeita ja lisäkuluttomia rahansiirtoja", kertoo Coolbetin PR-manageri Mikael Mellqvist.

Myös muut kryptovaluutat ovat nostaneet hurjasti suosiotaan ja Coolbet on avannut reilusti kohteita koskien myös altcoineja. Voit esimerkiksi veikata ajoittain Ripplen, IOTA:n, DASH:in ja Moneron kurssikehitystä. Reilumman volatiliteetin eli kurssiheilunnan takia kohteiden kertoimet voivat päivittäin vaihdella, mutta erityisosaajille on tarjolla varmasti loistavia vedonlyöntikohteita.

Tällä hetkellä Coolbetilla on auki esimerkiksi seuraavia vedonlyöntikohteita kryptovaluutoista:

Bitcoinin arvo 14.1.2018


Mikä on Bitcoinin arvo viikon pääteeksi? Voit lyödä vetoa, onko arvo yli vai alle $16500. Arvo katsotaan https://coinmarketcap.com/ sivustolta.

Lyö vetoa Bitcoinin arvosta!

Arvonmuutos 8.1.2018 - 14.1.2018


Suurin positiivinen arvonmuutos: Bitcoin vs Ripple vs Ethereum


Mikä kolmesta kryptovaluutasta nostaa kurssiaan eniten 8.1 - 14.1.2018 välisenä aikana? Jos kaikkien kyseisten kryptovaluuttojen arvo on miinuksella tänä ajankohtana, voittaja on vähiten miinusta tehnyt valuutta.

Lyö vetoa Bitcoinin arvosta!

Kryptovaluuttojen kokonais markkina-arvo


Kryptovaluuttojen kokonais markkina-arvo on noussut hurjaa vauhtia. Onko markkinan arvo viikon päätteeksi 14.1.2018 yli vai alle $800,000,000,000? Arvo katsotaan https://coinmarketcap.com/ sivustolta.

Lyö vetoa Bitcoinin arvosta!

Siirry Coolbetin Bitcoin vedonlyöntiin tästä

Vähennä riskiä bonusrahalla


Kaikki uutena Coolbetille liittyvät ovat oikeutettuja 100%/150€ bonukseen. Tämä tarkoittaa sitä, että ensimmäinen talletuksesi tuplataan 150€ saakka. Minimitalletus on 10€ bonuksen saamiseksi. 150€ talletukselle saat maksimimäärän 150€ bonusta, jolloin pelikassasi on 300€. Bonuksen saat käyttämällä talletuksen yhteydessä bonuskoodia COOL150.

Bonusrahalla pelaaminen vähentää riskiäsi, sillä omaa pääomaa sinulla on pelissä vain puolet kokonaispelikassastasi. Bonusraha tulee kierrättää vedonlyönnissä 6x kertaa minimikertoimella 1,50. Kierrätykseen on aikaa 30 vuorokautta bonuksen saamisesta, joten kärsivällisellä ja maltillisella pelaamisella kierrätyksen hoitaa helposti.
Bitcoin kertauksena


Jos Bitcoin ei ole entuudestaan tuttu, voit katsoa selkokielisen videon alapuolelta, mistä kryptovaluutassa on kysymys.