Bonuksen kierrätys

Julkaistu: 14.11.2017 11:07


Bonuksen kierrätys
Bonuksen kierrätys -opas: täältä löydät helpoimmat bonukset kierrättää sekä täysin kierrätysvapaat bonukset.
Alla on tämän hetken helpoimmat vedonlyöntibonukset kierrättää. Lisäksi nykyään on tarjolla myös ilmaisvetoja, missä kierrätysvaatimuksia ei ole lainkaan.

Katso myös vedonlyöntibonukset -listaus, mistä löydät tämän hetken 30 parasta vedonlyöntibonusta.

Taulukossa on esitelty bonus, kierrätysvaatimus sekä minimikerroin, millä bonus tulee kierrättää. Painamalla vedonlyöntiyhtiön logoa, voit myös siirtyä arvosteluun.

Arvostelu

Bonukset

Kerroin

Kierrätys

Pelaa

1.888sport - Lue arvostelu888sport100% bonus 100€ asti1,506x bonusPelaa nyt
2.Mr Green - Lue arvosteluMr Green200€ voitontehostusEi kierrätystä!Pelaa nyt
3.Royal Panda - Lue arvosteluRoyal Panda20€ ilmaisveto2,00Ei kierrätystä!Pelaa nyt
4.Karamba - Lue arvosteluKaramba10€ ilmaisveto2,00Ei kierrätystä!Pelaa nyt
5.Redbet - Lue arvosteluRedbet100€ ilmaisvedot1,80Ei kierrätystä!Pelaa nyt
6.LeoVegas - Lue arvosteluLeoVegas100% bonus 100€ asti1,805x bonusPelaa nyt
7.Betfair - Lue arvosteluBetfair100% bonus 100€ asti1,603x (T+B)Pelaa nyt
8.Unibet - Lue arvosteluUnibet100% / 100€1,404x bonusPelaa nyt
9.NordicBet - Lue arvosteluNordicBet100% / 100€1,506x bonusPelaa nyt
10.Coolbet - Lue arvosteluCoolbet100% / 150€ tai 400%/40€1,506x bonusPelaa nyt


Kierrätysvapaat bonukset


Uutena erikoisuutena vedonlyöntibonusten saralla ovat kierrätysvapaat bonukset. Näillä bonuksilla ei siis ole lainkaan kierrätysvaatimuksia, vaan saat pitää välittömästi kaikki voittosi, mitä bonuksilla saavutat.

Usein kierrätysvapaat bonukset ovat vedonlyönnissä nimenomaan ilmaisvetoja tai riskittömiä vetoja. Nämä ovat kaikista parhaita tarjouksia vedonlyöjille, joten ne kannattaa käyttää uusista bonuksista aina ensimmäiseksi.

Helpoimmat bonukset kierrättää


Kun ryhdyt käyttämään vedonlyöntibonuksia tai vaikka uusia vedonlyöntisivuja ilmantuu ja saat näin uusia bonuksia käyttöösi, kannattaa aina luonnollisesti käyttää ensiksi ne bonukset, missä on helpoimmat kierrätysvaatimukset.

Kierrättämällä helpot bonukset ensin, voit nostattaa vedonlyöntikassaasi, millä voit sitten käyttää myös muita bonuksia ja pyrkiä myös näissä voitolle. Mitä pienemmät kierrätysvaatimukset, sitä todennäköisemmin jäät bonuksestasi voitolle.

Bonuksen kierrätys: 888Sport (Ei kierrätystä)


Kaikki uudet suomalaiset pelaajat saavat tervetuliaisbonuksena 30€ arvosta ilmaisvetoja. Kun talletat ensimmäisen kerran ja lyöt vähintään 10€ vedon minimikertoimella 1,50, saat ilmaisvedot itsellesi.
888sport


Kaksi 10€ ilmaisvetoa saat käyttöösi normaalisti sekä lisäksi kolmannen 10€ arvoisen ilmaisvedon pelkästään mobiililaitteelle. Kun lyöt seuraavaa vetoa, valitse pelikupongin alareunasta sinulle käytössä oleva ilmaisveto.

Ilmaisvedoissa ei ole minkäänlaisia kierrätysvaatimuksia! Saat ilmaisvedot käyttämällä bonuskoodia 30fb.
888Sport: Lunasta ilmaisvedot täältä

Bonuksen kierrätys: Redbet (Ei kierrätystä)


Redbet bonus on myös uusiutunut hiljattain ja saat jopa 100€ edestä ilmaisvetoja. Saat muun muassa ensimmäisen vedon panoksestasi 25% takaisin ilmaisvetona aina 50€ saakka.
Redbet


Tämän lisäksi voit saada vielä kaksi 25€ ilmaisvetoa. Ei kierrätysvaatimuksia!

Suomalaiset pelaajat otetaan hyvin huomioon rahansiirtotavoissa, kohdevalikoimassa ja asiakaspalvelussa. Isojen pottien varalta kaikki voitot ovat verovapaita.
Redbet: Siirry sivustolle ja lunasta ilmaisvedot tästä >>

Bonuksen kierrätys: Unibet (x4)


Unibet bonuksen kierrätysvaatimus on tällä hetkellä netin helpoin. Saat uutena pelaajana vedonlyöntibonusta 100% aina 100€ asti.
Unibet


Bonus tulee kierrättää vain neljä kertaa (x4) minimikertoimella 1,40. Bonuksella on kierrätysaikaa 30 päivää. Huom: Bonuksen saa lunastettua myös Neteller- ja Skrill -talletuksilla
Unibet: Lunasta 100€ bonus (kierrätys x4) tästä >>


Bonuksen kierrätys: Betway (x6)


Britannialainen Betway on Unibetin ohella yksi netin suurimmista toimijoista vedonlyönnin saralla.
Betway


Tämän vuoksi sillä on myös tarjota todella läpinäkyvät, rehelliset ja tuottavat vedonlyöntibonukset. Betway bonuksessa kierrätys on vain kuusi kertaa (x6) minimikertoimella 1,75. Aikaa bonuksen kierrättämiseen on 30 päivää.
Betway: Lunasta 100€ bonus (kierrätys x6) tästä >>


Bonuksen kierrätys: Nordicbet (x6)


Myös Nordicbet kuuluu netin suurimpiin ja ennen kaikkea Suomessa suosituimpiin sekä luotetuimpiin vedonlyöntisivustoihin.
NordicBet


Sinivalkoinen sivusto tarjoaa suomalaisille myös todella kevyet kierrätysvaatimukset. Uutena pelaajana saat 100% bonuksen aina 100€ asti ensimmäisellä talletuksella. 2. Talletuksella saat vielä 50% bonuksen 50€ asti ja 3. Talletuksella vielä 20€ ilmaisvedon. Yhteensä siis 170€ arvoinen Nordicbet bonus tulee kierrättää vain kuusi kertaa (x6) minimikertoimella 1,50.

Bonusta on aikaa kierrättää 30 vuorokautta.Huom: Skrill- tai Neteller- talletukset ei oikeuta bonukseen.
Nordicbet: Lunasta 170€ bonukset (kierrätys x6) tästä >>


Bonuksen kierrätys: Coolbet (x6)


Coolbet on yksi uusista vedonlyöntisivustoista ja oikeastaan paras tällä saralla.
Coolbet


Vaikka Coolbet perustettiin vasta 2016, se tarjoaa jo nyt yhden netin parhaista pelikokemuksista. Coolbet bonus pitää kierrättää kuusi kertaa (6x) minimikertoimella 1,50.

Saat bonuksen, kun muistat käyttää bonuskoodin: COOL150.Huom: Skrill- ja Neteller- talletuksilla ei myönnetä bonusta
Coolbet: Lunasta 150€ bonus (kierrätys x6) tästä >>


Bonuksen kierrätys: Betsson (x6)


Betsson kuuluu Nordicbetin kanssa samaan luotettavaan vanhaan osastoon. Betssonin aloitti online-vedonlyönnin tarjoamisen jo vuonna 2001.
Betsson


Betsson bonus on 100% aina 100€ asti, eli 100 euron talletuksella saat 200 euroa pelirahaa. Kierrätysvaatimus on vain kuusi kertaa (x6) minimikertoimella 1,50. Neteller- tai Skrill- talletuksilla et voi lunastaa bonusta.
Betsson: Lunasta 100€ bonus (kierrätys x6) tästä >>


Bonuksen kierrätysvaatimus, vai talletus + bonus kierrätysvaatimus?


Kun vertailee bonusten kierrätysvaatimuksia, kannattaa aina ensimmäisenä kiinnittää huomiota siihen, miten kierrätysvaatimus on ilmoitettu. On nimittäin aivan eri asia, onko kierrätysvaatimus vain bonukselle vai sekä talletukselle että bonukselle.

Esimerkki: Mikäli saat 100% bonuksen 200€ asti kierrätysvaatimuksella neljä kertaa bonus, tulee sinun kierrättää ainoastaan bonussummasi, eli 200€ neljä kertaa, eli yhteensä kierrätyssumma on 800€.

Esimerkki 2: Mikäli saat 100% bonuksen 200€ asti kierrätysvaatimuksella neljä bonus + talletus, tulee sinun kierrättää koko rahasummasi, eli 400€ neljää kertaa, eli yhteensä kierrätyssumma on 1600€.

Kuten esimerkeistä huomattiin, on valtava ero, koskeeko bonuksen kierrätysvaatimus vain bonusta vai sekä talletusta että bonusta.

Paras tapa kierrättää bonus?


Yllä on esitelty parhaita vedonlyöntibonuksia, missä on pienimmät kierrätysvaatimukset. Miten näitä bonuksia sitten tulisi kierrättää ja mikä olisi paras tapa kierrättää lunastettu bonus?

Ensimmäinen ohje vedonlyöntibonuksen kierrättäjälle on hyvin yksinkertainen: lue kierrätysehdot ja -säännöt. Tämä saattaa kuulostaa tyhmältä, mutta bonus-ehdoissa voi olla muitakin laitaehtoja kuin pelkkä kierrätysvaatimus tai minimikerroin. Tämän vuoksi aina ennen kuin aloitat pelaamisen, on syytä lukea ehdot kerran vielä ko. vedonlyöntiyhtiön sivuilta.

Toinen ohje on myös äärimmäisen yksinkertainen, mutta tämäkin kohta jää monesti vedonlyöjiltä toteuttamatta. Kannattaa aina käyttää bonukset tekemällä maksimitalletus. Vedonlyöntibonuksen voi käyttää jokaiselle sivustolle vain kerran, joten se kannattaa käyttää kokonaisuudessaan, jolloin saat parhaan edun pelaamisen. Tämä saattaa kuulostaa hullulta, mutta 400€ pelirahaa on helpompi kierrättää voitollisesti kuin 40 euroa.

Kolmas ohje: suosi ehdottomasti single-kohteita. Kun bonusta kierrätetään, riittää voitolle pääsemiseen pienellä tappiollakin pelaaminen. Tämän vuoksi riskejä pitää pyrkiä minimoimaan. Yhdistelmävetoja pelatessa osumien todennäköisyys laskee radikaalisti, joten single-kohteet ovat aina turvallisin valinta.

Neljäs ohje: pelaa suosikkeja. Samat perusteet kuin aiempaan ohjeeseen: pelaamalla suosikkien voittoja single-vetoina riskisi pienenee. Jos esimerkiksi halutaan pelata altavastaajaa jalkapallossa, jossa kerroin on 4,00, kannattaa katsoa olisiko parempi pelata samaa joukkuetta esimerkiksi tasoituksella? Tällöin riski taas pienenee ja kierrätyksen onnistumisen todennäköisyys kasvaa.

Nopeat ohjeet bonuksen kierrättäjälle:

  • Lue bonus-ehdot vedonlyöntiyhtiön sivuilta
  • Tee aina maksimitalletus ja maksimoi etusi
  • Pelaa single-kohteita
  • Pelaa suosikkeja

Katso myös: Vedonlyöntisivustot -sivulta löydät kaikki turvalliset ja luotettavat vedonlyöntisivustot netissä.