FC Barcelona - Real Madrid 24.10.2021 - Kauden ensimmäinen El Clasico!

FC Barcelona - Real Madrid 24.10.2021 - Kauden ensimmäinen El Clasico!
Real Madrid ja FC Barcelona kohtaavat joka vuosi vähintään kaksi kertaa yhdessä maailman suurimmissa urheilutapahtumassa El Clásicossa. Miten päättyy La Liga kauden 2021/22 ensimmäinen klassikko-ottelu?

Kauden ensimmäinen El Clásico!


Sunnuntaina 24.10.2021 pelataan tämän kauden ensimmäinen El Clásico. Legendaarinen espanjanlaisten jättiläisten kohtaaminen pelataan tällä kertaa Barcelonan kotikentällä Camp Noulla. Kumpikaan Espanjan jättiläisistä ei ole ollut alkukaudesta häävissä iskussa, mutta klassikko-ottelu sytyttää varmasti.

Real Madrid on hallinnut pitkästä aikaa tätä otteluparia viime aikoina. Kolme edellistä El Clásicoa on kirjattu Realin nimiin ja niiltä edeltävä kohtaaminen päättyi tasan. Barcelona ei ole siis voittanut yhtään El Clasicoa edellisestä neljästä kohtaamisesta! Ennen tätä Barcan kannalta surkeaa putkea seitsemän edeltävää El Clásicoa FC Barcelona voitti neljä ja kolmesti pelattiin tasan. Palaako Barca voittojen tielle vai jäävätkö katalaanit jo viidennen kerran putkeen ilman voittoa El Clasicossa?

Voit katsoa alta huippuottelun ajantasaiset kertoimet.El Clásico historiaa


FC Barcelona sekä Real Madrid ovat kohdanneet toisensa historian saatossa kilpailuisissa otteluissa sekä harjoitusotteluissa yhteensä 279 kertaa. Real Madrid on voittanut otteluista 101, Barcelona 115 ja 62 kertaa joukkueet ovat pelanneet tasan. Molemmat ovat voittaneet edellisestä kymmenestä neljä ja kahdesti on pelattu tasan.

Viidessä edellisessä kohtaamiessa on jääty kolmesti alle 2.5 maalin ja vain kaksi kertaa molemmat joukkueet ovat onnistuneet maalinteossa. Keskinäisissä otteluissa on nähty myös varsin runsaasti kulmapotkuja sillä 4/5 edellisessä on käyty kulmalipulla yli 9.5 kertaa. Jatkuvatko nämä trendit ja löytyisikö näistä peli-ideaa?Lue myös vihje otteluun: El Clasico: Barcelona - Real Madrid 24.10.2021

El Clásicot täynnä suuria tunteita


El Clásico on Espanjan kahden suurimman joukkueen kohtaaminen ja se näkyy tietenkin myös tunteiden valossa pelikentällä. Näissä otteluissa ei nimittäin varoituksilta eikä taklauksilta vältytä! Edellisessä viidessä La Ligassa pelatussa El Clásicossa on jaettu yhteensä 30 keltaista korttia ja 1 punainen. (Barcelona 15 keltaista, Real Madrid 15 keltaista ja 1 punainen).

El Clásicoiden suurin herra ja hidalgo korttikisassa on Real Madridin Sergio Ramos, joka on katsonut punaista korttia silmästä silmään peräti 5 kertaa tässä otteluparissa. Ramos ei kuitenkaan ole enää Messin ja Ronaldon tavoin mukana El Clasico ottelussa miehen suunnattua PSG:hen. Kuka ottaa uuden pahiksen roolin tässä espanjalaisjättien kaksinkamppailussa?Sunnuntaina 24.10.2021 pelattavan ottelun erotuomariksi on nimetty Jose Maria Sanchez Martinez. Miehen tilastot El Clasicon parissa ovat mielenkiintoiset sillä Martinez on viheltänyt urallaan neljästi aiemmin El Clasicon ja näistä otteluista kolme on päättynyt Barcelonan juhliin. Tällä kaudella 38-vuotias tuomari on viheltänyt neljä La Liga ottelua ja nostanut näissä yhteensä 24 keltaista eri keskimäärin 6 lappua per peli. El Clasico superotteluissa on perinteisesti suosittu kokeneita ja kylmäpäisiä tuomareita, jotka eivät murru yleisön ja pelaajien paineen alla. Miten käy sunnuntaina ja pysyykö tuomari kuuden keltaisen keskiarvossa mikä tarkoittaisi yli 5.5 varoitusta?El Clásico Live Stream


Suomessa La Ligan televisiontioikeudet omistaa C More. Tämä tarkoittaa sitä että El Clásico on ensisijaisesti maksumuurin takana. Hätä ei ole kuitenkaan tämän näköinen sillä vedonlyöntisivusto Unibet tarjoaa ilmaisen live streamin kauden jokaisesta La Liga ottelusta mukaanlukien El Clásicot! Rekisteröi oma pelitilisi ja seuraa huippuottelu ilmaiseksi Unibet TV:stä.
Unibet: Katso El Clasico suorana live streamistä >>

Lue lisää: Näin voit katsoa El Clasicon ilmaiseksi

El Clásico kaudella 2021/2022 kolmesti


Kuluvalla kaudella klassikko-ottelu pelataan ainakin kolme kertaa. Kahdesti joukkueet kohtaavat tuttuun tapaan La Ligassa ja tämän lisäksi pelataan myös Espanjan Super Cupin välieräottelu tammikuussa. Ja tokihan vaisun startin jälkeen edelleen on myös mahdollista, että joukkueet kohtaisivat myös Mestarien liigan pudotuspeleissä.

Artikkeli päivitetty 22.10.2021