Real Madrid - FC Barcelona 01.03.2020 - Ratkeaako La Ligan mestaruus?

Julkaistu: 27.02.2020 11:05


Real Madrid - FC Barcelona 01.03.2020 - Ratkeaako La Ligan mestaruus?
Real Madrid ja FC Barcelona kohtaavat joka vuosi vähintään kaksi kertaa yhdessä maailman suurimmissa urheilutapahtumassa El Clásicossa. Miten päättyy seuraava 01.03.2020 pelattava klassikko-ottelu?
Sunnuntaina 1.3.2020 pelataan tämän vuosikymmenen ensimmäinen El Clásico. Legendaarinen espanjanlaisten jättiläisten kohtaaminen pelataan tällä kertaa Real Madridin kotinurmella Santiago Bernabeulla. Jalkapallokauden 2019/20 ensimmäinen El Clásico päättyi FC Barcelonan kotistadionilla Camp Noulla maalittomaan tasapeliin 18. päivä joulukuuta.

Kiikaritulokset olivat ensimmäiset sitten vuoden 2002. Pelataanko toisen kerran 0 – 0 vai laitetaanko maaliverkot koville? Real Madrid on jäänyt kolmessa edellisessä kohtaamisessa maaleitta, tästä huolimatta vedonlyöntisivustot uskovat kertoimien valossa siihen, että molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa.El Clásico historiaa


Real Madrid sekä FC Barcelona ovat kohdanneet toisensa historian saatossa kilpailuisissa otteluissa sekä harjoitusotteluissa yhteensä 276 kertaa. Real Madrid on voittanut otteluista 99, Barcelona 115 ja 62 kertaa joukkueet ovat pelanneet tasan. Real Madrid ei ole voittanut edellisestä viidestä keskinäisestä yhtään, otteluista kolme on päättynyt katalaanien eduksi ja kahdesti pisteet ovat jaettu. Maaliero edellisessä viidessä on Lionel Messin ja kumppaneiden hyväksi peräti 11 – 3. Kumman joukkueen voittoon päättyy seuraava ottelu vai päädytäänkö pisteiden jakoon?El Clásicot täynnä suuria tunteita


El Clásico on Espanjan kahden suurimman joukkueen kohtaaminen ja se näkyy tietenkin myös tunteiden valossa pelikentällä. Näissä otteluissa ei nimittäin varoituksilta eikä taklauksilta vältytä! Edellisessä viidessä La Ligassa pelatussa El Clásicossa on jaettu yhteensä 29 yhdeksän keltaista korttia ja kaksi suoraa punaista. (Barcelona 12 keltaista ja 1 punainen, Real Madrid 17 keltaista ja 1 punainen).

El Clásicoiden suurin herra ja hidalgo korttikisassa on Real Madridin Sergio Ramos, joka on katsonut punaista korttia silmästä silmään peräti 5 kertaa tässä otteluparissa.


Sunnuntaina 01.03.2020 pelattavan ottelun erotuomarina toimii Antonio Miguel Mateu Lahoz. Pillipiipari on puhaltanut tällä kaudella 13 La Liga ottelua, joissa on nostanut 80 keltaista korttia (6.15/ottelu) ja neljä punaista (0.31/ottelu)El Clásico Live Stream


Suomessa La Ligan televisiontioikeudet omistaa C More. Tämä tarkoittaa sitä että El Clásico on ensisijaisesti maksumuurin takana. Hätä ei ole kuitenkaan tämän näköinen sillä vedonlyöntisivusto Unibet tarjoaa ilmaisen live streamin kauden jokaisesta La Liga ottelusta mukaanlukien El Clásicot! Rekisteröi oma pelitilisi ja seuraa huippuottelu ilmaiseksi Unibet TV:stä.
Unibet: Katso El Clasico suorana live streamistä >>

El Clásico kaudella 2020/2021 Las Vegasissa?


Pelataanko El Clásico ensi kaudella kertaalleen Pohjois-Amerikassa? Näin ainakin sekä Real Madrid että FC Barcelona haaveilevat. Joukkueet ovat lehtitietojen mukaan tehneet määrätietoisesti töitä sen eteen, että yksi maailman suurimmista yksittäisistä otteluista pelattaisiin syksyllä 2020 Las Vegasissa. Suurseurojen tavoitteena on päästä pelaamaan jättiottelu NFL-seura Las Vegas Raidersin uudella Allegiant Stadiumilla.

Espanjalaisjätit ovat kohdanneet toisensa kerran aikaisemmin Yhdysvalloissa. Vuonna 2017 pelattu ottelu houkutteli yli 66 000 katsojaa Miamiin seuramaan kuinka FC Barcelona vei kilpakumppanin päänahan numeroin 3 – 2.

Artikkeli päivitetty 28.02.2020