Lyö vetoa Beach Volleyn EM-kisoista!

Lyö vetoa Beach Volleyn EM-kisoista!
Rantalentopallon EM-kisat pelataan 15-20. syyskuuta Latvian Jurmalassa!
Beach Volleyn EM-kisat pelataan sekä miesten että naisten sarjoissa 15. syyskuuta – 20. syykuuta Latvian suurimmilla hiekkarannoilla Jurmalassa. Kisoissa on mukana 32 paria molemmissa sarjoissa ja voittajapari tienaa EM-kullan lisäksi itselleen siivun 100 000€ palkintopotista. Suomalaisia lentopallopareja turnauksessa on mukana kaksi ja molemmat parit löytyvät naisten sarjasta: Riikka Lehtonen - Niina Ahtiainen ja Ida Sinisalo - Anniina Parkkinen.

Suomalaispareista ennakkoon kovempi on Lehtonen/Ahtiainen jotka ovat tämän kesän Suomenmestareita ja koko pitkän vuoden Olympialaisiin valmistautuneita pelureita.

Beach Volley Vedonlyönti


Beach Volleyn EM-kisaotteluista voi tietenkin lyödä myös vetoa. Vetoja voi asettaa sekä yksittäisiin otteluihin että voittajavetoihin. Laadukkaita pelikohteita Euroopan mestaruushiekoille tarjoaa ainakin vedonlyöntisivustot Nordicbet sekä Bet365.

Alla vedonlyöntikertoimet suomalaisnaisten otteluihin turnauksen avauspäivänä sekä miesten turnauksen voittajakertoimet!

Klikkaa ehdokkaan nimeä tai "Lyö veto" painiketta siirtyäksesi pelaamaan kohdetta.


Beach Volley Live Stream


Syyskuun lopussa pelattavia EM Beach Volley otteluita voi seurata suorina lähetyksinä ilmaisten live streamien kautta. Suomessa ottelut näkyvät muun muassa YLE Areenassa, josta voi seurata ainakin suomalaispari Riikka Lehtosen sekä Niina Ahtiaisen turnauksen avausottelun tiistaina 15. syyskuuta kello 19:00 alkaen. Suomalaisottelun lisäksi YLE Areenasta tullaan näkemään vähintään turnauksen loppuottelut.

Vielä kattavamman lähetys ja live stream valikoiman turnaukseen löydät Youtubesta jossa European Volleyballin virallinen kanava lähettää oteluita suorina lähetyksinä.