Emma Gaala 2020 - Lyö vetoa voittajista!

Julkaistu: 29.10.2019 22:00


Emma Gaala 2020 - Lyö vetoa voittajista!
Helsingin Hartwall Areenalla palkitaan Suomen viime vuoden menestyneimmät artistit 8.2.2020 - Lyö vetoa Emma Gaalan voittajista!

Emma Gaala 2020


Emma Gaala 2020 järjestetään lauantaina 8.2.2020. Kyseinen järjestettävä Emma Gaala on järjestyksessään jo 34. Emma Gaalassa palkitaan vuoden 2019 menestyneimmät kotimaiset artistit ja yhtyeet. Emma Gaalaan tulee tarjolle jälleen iso kasa mielenkiintoisia vedonlyöntikohteita. Voit lyödä muun muassa vetoa kuka voittaa vuoden kotimaisen artistin Emman tai mikä pumppu on vuoden yhtye sekä paljon muusta!

Emma Gaalassa palkitaan vuoden parhaita kotimaisia artisteja, joten ei ole mikään yllätys, että itse tapahtuman artistit ovat olleet vuodesta toiseen Suomen musiikkikentän kirkkaimpia tähtiä kuten esimerkiksi jo eläköitynyt Cheek, Antti Tuisku, Pyhimys, Vesala ja Eveliina.

Emma Gaala 2020 - Vedonlyönti


Emma Gaala ei ole vielä tehnyt virallista julkaisua palkintoehdokkaista jonka vuoksi vedonlyöntiyhtiöiden sivuilla ei luonnollisesti ole tarjolla kertoimia Emma voittajille. Vuoden 2019 listasijoitusten ja suosion perusteella palkintoja voidaan uumoilla ainakin JVG:lle, Gettomasalle, Sannille sekä mahdollisesti Ellinooralle. Päivitämme palkintojen vedonlyöntikertoimet heti kun ne ovat saatavilla!

Emma Gaala 2020 Esiintyjät


Emma Gaalassa 2020 pääesiintyjinä toimivat Vain Elämää -tähti Lauri Tähkä, valovoimainen Chisu sekä pientä comebackia tekevä ja varmasti suurta suosiota nauttiva Tehosekoitin. Lisäksi Emma-Gaalan Facebook-sivuilla musiikkifaneja kiusoitellaan ”yllätysesiintyjällä”.

Kuullaanko tämä suomirock klassikko Emma Gaalassa?


Emma Gaala 2020 – Liput


Hartwall Areenalla 8.2.2020 järjestettävään Emma Gaalaan on saatavilla lippuja Ticketmasterin sivuilla. Paikkoja on vielä reilusti jäljellä ja pääset helposti suoraan ostamaan omat lippusi täältä >>

Viime vuoden Emma Gaalassa melkoinen palkintorohmu oli räppäri Pyhimys. Pyhimys nappasi gaalassa peräti kuusi Emmaa. Yksi patsaista oli Vuoden biisi Emma joka tuli kappaleesta Jättiläinen.