Emma Gaala 2018 - Lyö Vetoa Voittajista!

Julkaistu: 01.02.2018 14:30


Emma Gaala 2018 - Lyö Vetoa Voittajista!
Espoon Metro Areenalla palkitaan Suomen viime vuoden menestyneimmät artistit 3.2.2018 - Lyö vetoa Emma Gaalan voittajista!

Emma Gaala 2018


Emma Gaala 2018 järjestetään Espoon Metro Areenalla lauantaina 3.2.2018. Kyseinen järjestettävä Emma Gaala on järjestyksessään jo 32. Emma Gaalassa palkitaan vuoden 2017 menestyneimmät kotimaiset artistit ja yhtyeet. Vedonlyöntiyhtiö Unibet tarjoaa hyvän määrän kohteita lyödä vetoa Vuoden Artistista, Vuoden Yhtyeestä tai Vuoden Naissolistista.
Kiistaton suosikki vuoden artistiksi on jälleen kerran Cheek, eli Jare Henrik Tiihonen, joka päättää uransa tähän vuoteen. Vahvan 2017 vuoden myös musiikin saralla viettäneet Antti Tuisku, Vesala ja niin ikään tauolle jäänyt Robin Packalen ovat potentiaalisia voittajia. On kuitenkin huomioitavaa vedonlyöjän näkökulmasta, miten esimerkiksi JVG:n peräti 16,00 kerroin on laitettu roimasti yläkanttiin. Jare ja VilleGalle räjäyttivät Spotifyn loppuvuodesta heidän Popkorni-nimisellä albumillaan, joka julkaistiin ainoastaan Spotifyssä ja he pitivät hallussaan TOP-12 kappaleista peräti 11 sijaa. Albumi myös teki yhden vuorokauden striimaus-ennätyksen Suomessa.

Vuoden Artisti: JVG @16,00Vain Elämää-kaudella jälleen ihastuttanut kaunis Jenni Vartiainen on vahva suosikki vuoden naissolistiksi, mutta seuraavalla paikalla oleva Eveliina Tammenlaakso Lahdesta ei ole lainkaan heikko vaihtoehto vuoden naissolistiksi. Kirkkaan tulevaisuuden omaava Eveliina on järisyttänyt Suomen musiikki-skeneä jo hyvän aikaa ja tulee jatkamaan sillä linjalla. Jenni Vartiainen on kuitenkin ansaittu suosikki tässä kategoriassa.

Vuoden Naissolisti: Eveliina Tammenlaakso @2,25Tallinnassa keikan järjestänyt Haloo Helsinki on ykkössuosikki vuoden yhteyeeksi, kakkosena oleva JVG ei mitenkään jää huonommaksi, kuten jo Vuoden Artisti kohdassa perustelimme. JVG rikkoi ennätyksiä viime albumillaan ja vaikkakin Haloo Helsingillä oli iso vuosi ulkomaankeikan ja Tuntematon Sotilas-elokuvan tunnuskappaleen tiimoilta, niin JVG myi Hartwall Areenan täyteen ja lamaannutti hetkeksi Suomen Spotify-listat. JVG on myös vaikuttanut omalla brändäämisellään musiikkikenttään ja tehnyt yhteistyötä Rolexin, Mercedes-Benzin ja Spriten kanssa. JVG:llä on ylikerroin.

Vuoden Yhtye: JVG @3,50

Emma Gaala Liput & Televisiointi


Espoon Metro Areenalle helmikuun 3. päivä saa ostettua lippuja Tiketti.fi kautta. Ovet avataan kello 17:00, itse ohjelma alkaa klo 18:30. Lippujen myynti loppuu 3.2.2018 klo 12:00. Tilaisuus myös televisioidaan Nelosella alkaen klo 20:00-22:00.

Emma Gaala Esiintyjät 2018


Esiintyjäkaarti Emma Gaalaassa on tänä vuonna hyvinkin nuorekas ja voidaankin sanoa, että kohtalaisen tuore ja raikas pilkahdus nykymusiikkia, kun lavalle nousee Antti Tuisku, Evelina, Haloo Helsinki, JVG, Reino Nordin, Sunrise Avenue ja muun muassa Jenni Vartiainen.