Emma Gaala 2019 - Lyö vetoa voittajista!

Julkaistu: 15.11.2018 14:30


Emma Gaala 2019 - Lyö vetoa voittajista!
Helsingin Hartwall Areenalla palkitaan Suomen viime vuoden menestyneimmät artistit 2.2.2019 - Lyö vetoa Emma Gaalan voittajista!

Emma Gaala 2019


Emma Gaala 2019 järjestetään Hartwall Areenalla lauantaina 2.2.2019. Kyseinen järjestettävä Emma Gaala on järjestyksessään jo 33. Emma Gaalassa palkitaan vuoden 2018 menestyneimmät kotimaiset artistit ja yhtyeet. Emma Gaalaan tulee jälleen iso kasa kohteita lyödä vetoa Vuoden Artistista, Vuoden Yhtyeestä tai Vuoden Naissolistista.

Emma Gaalan esiintyjät ovat olleet vuodesta toiseen Suomen musiikkikentän kirkkaimpia tähtiä, joihin kuuluu Cheek, Antti Tuisku, Anna Abreu, Chisu, JVG, Sanni ja Eveliina.

Emma Gaala 2019 - Vedonlyönti


Emma Gaalassa vuoden yhtye-äänestyksessä on mukana:Emma Gaalassa vuoden miessolisti-äänetyksessä mukana ovat:Emma Gaalassa vuoden naissolisti-äänestyksessä mukana ovat:

Emma Gaalassa on ehdolla jälleen tuttuja nimiä ja eniten radiohittejä soittaneita artisteja, mutta kyllä isoja kertoimia myös yleisön suosikkien joukosta löytyy, kuten Janna, Ida Paul & Kalle Lindroth, sekä Aleksanteri Hakaniemi

Emma Gaala 2019 - Televisiointi


Luvassa on jälleen kerran upea show, missä Suomen kärkimuusikot ja musiikkialan suurimmat tähdet kokoontuvat tarjoamaan esityksiä sekä palkitsemaan vuoden menestyneimmät taiteilijat ja alan ammattilaiset. Voit seurata Emma Gaalaa suorana lähetyksenä YLE2 kanavalta tai vaihtoehtoisesti YLE Areenasta ja näin pääset virittäytymään juhlatunnelmaan kotisohvaltasi. Emma gaalaa voi kuunnella myös Yle Areenan radiosta.

Emma Gaalassa tullaan näkemään ainutlaatuinen show Suomen kuumimmilla artisteilla, sekä tietenkin hulppealla showlla, jota piristävät artistien yhteisensiintymiset. Emma Gaalan ensimmäiset esiintyjät julkistetaan syksyn aikana, ja koko ehdokasasettelu julkistetaan 11. joulukuuta, jolloin käynnistyy myös yleisöäänestys Suomen parhaan artistin/yhtyeen Emmasta sekä musiikkivideosta.

Emma Gaala 2019 Esiintyjät


Emma Gaalassa 2019 pääesiintyjinä toimii suurta suosiota nauttiva Apocalyptica, Sanni, Tippa, Pyhimys ja Anna Puu.

Tippa on yksi JVG:n omistaman PME-recordsin artisteista. Kuuntele Tippa - Roska Silmässä Feat. JVG alta


Emma Gaala 2019 - Liput


Hartwall Areenalla 2.2.2019 järjestettävään Emma Gaalaan on saatavilla lippuja Ticketmasterin sivuilla. Paikkoja on vielä reilusti jäljellä ja pääset helposti suoraan ostamaan omat lippusi täältä >>

Emma Gaala 2018 palkittiin uransa musiikin parissa lopettanut Cheek. Suomen menestynein artisti pokkasi mm. Vuoden Artisti palkinnon.Miten lyödä vetoa Emma Gaalasta - Näin käytät myös 100€ bonuksen:


  1. Siirry tästä Unibetin sivustolle >>
  2. Avaa ilmainen pelitili
  3. Tee ensimmäinen talletuksesi
  4. 100€ Bonus lisätään tilillesi välittömästi