Mikä on FanTeam?

Mikä on FanTeam?
FanTeam on maltalainen yritys, joka tarjoaa Daily Fantasy Sports-pelejä ETA-alueella. Lue esittelymme miten pääset hyödyntämään tietotaitosi ja voittamaan rahaa!
Daily Fantasy Sports (DFS) on ollut kovassa nosteessa viime vuodet varsinkin Yhdysvalloissa. DFS on hyvin samantapainen, kuin Liigapörssi tai HockeyGM, mutta pelijaksot ovat selkeästi lyhyempiä ja mikä parasta, sitä voi pelata rahasta.

FanTeam tarjoaa tällä hetkellä pelattavaa eurooppalaisiin jalkapallosarjoihin ja jääkiekossa KHL-, sekä Liiga-sarjoihin. Varsinkin Liiga on mukava piristysruiske suomalaisille urheilufaneille.

Mikä on FanTeam?

Turnaukset ovat pääsääntöisesti yhden kierroksen pituisia ja joukkue pitää koota tietyn budjetin rajoissa. Jokaisen pelaajan arvo on ennalta määrätty ja joukkueen kokonaishinta pitää mahtua budjettiin. Tämän lisäksi valitaan kapteeni, sekä varakapteeni. Kapteenin pisteet saa tuplana ja jos kapteeni ei pelaa, sama sääntö pätee varakapteeniin.

Turnaukset


Turnausvalikosta löytyy erilaisia turnauksia, erilaisilla panoksilla. Voit osallistua joko koko kierroksen turnaukseen, jossa voit valita jokaisesta joukkueesta pelaajia tai vastaavasti ottaa osaa vain yhden ottelun käsittävään turnaukseen. Pokerista tuttu turnausmuoto on käytössä suurimmassa osassa turnauksista, mutta tarjolla on myös Double or Nothing-turnauksia. DoN-turnauksissa puolet pelaajista voittaa panoksensa kaksinkertaisena takaisin.

Mikä on FanTeam?

Joukkueen valitseminen


Osallistuessa Liiga-kierroksen turnaukseen, valitaan joukkueeseen kuusi pelaajaa. Yksi maalivahti, kaksi pakkia ja kolme hyökkääjää. Joukkueen täytyy mahtua 55 miljoonan budjetin sisään, joten halpoja pelaajia on oltava myös mukana. Kalleimmat pelaajat ovat lähes 14 miljoonan arvoisia. Kun olet saanut joukkueen kasaan, painat sivun alareunasta "Osallistu tähän turnaukseen" ja olet mukana turnauksessa.

Mikä on FanTeam?

Pistelasku


Jalkapallossa ja jääkiekossa pisteet lasketaan hieman erilailla. Jalkapallossa joukkueen muodostelma vaikuttaa pelaajien pisteisiin, samoin kuin pelaajan pelipaikka. Jääkiekossa pelaajan pelipaikka, sekä ylivoimalla ja alivoimalla tehdyt pisteet vaikuttavat pelaajan saamiin pisteisiin.