FIFA Ultimate Quaran-Team turnaus tarjoaa kymmeniä huippuotteluita!

FIFA Ultimate Quaran-Team turnaus tarjoaa kymmeniä huippuotteluita!
Jalkapallosarjojen ollessa tauolla, joukkueiden välinen paremmuus pitää selvittää FIFA 20 pelissä!
Kaikki suuret jalkapallosarjat ympäri maailman ovat juuri nyt keskeytetty tai kokonaan perutettu koronaviruspandemian vuoksi. Jalkapallon emämaassa englannissa tämä on erityisen kova paikka, kun Englannin Valioliiga, Championship ja Naisten superliiga jouduttiin laittamaan jäihin kesken jännittävän kevään.

Englannin jalkapalloilun neljänneksi korkeimmalla tasolla, Englannin kakkosliigassa, pelaava Leyton Orient on joutunut niin ikään keskeyttämään oman jalkapallokautensa ennen aikaisesti. Seuran sisällä ei kuitenkaan haluttu jäädä laakereille makaamaan eikä unohtaa jalkapalloa. Seura päätti organisoida tempauksen, jolla sekä kerättäisiin rahaa hyväntekeväisyyteen että saataisiin erotettua jyvät akanoista virtuaalisilla jalkapallokentillä.

FIFA 20 Ultimate QuaranTeam


Leyton Orient laittoi omalla Twitter-tilillään vieheen veteen. Joukkue lähti haastamaan itsensä lisäksi alun perin 63 joukkuetta mukaa FIFA 20 turnaukseen. Turnauksen tarkoituksena oli kerätä varainkeruusivun kautta rahaa joukkueilta ja jalkapallofaneilta yhteensä 50 000£. Seuran ajatuksena oli, että fanit, jotka normaalisti ostavat ottelupäivinä pubissa tuopillisen voivat lahjoittaa rahat tällä kertaa hyvään. Hommahan lähti täysin lapasesta ja lopulta mukana oli jo 128 joukkuetta ja vedonlyöntisivusto Bet365 lahjottaessa projektille 25 000£ keräystavoite tuplaantui sataan tuhanteen!

Tästä kaikki alkoi:Ultimate Quaran-Team Otteluohjelma ja kertoimet


Turnaus alkoi 1. kierroksen otteluilla sunnuntaina 22.3.2020. Aloituspotkusta eteenpäin ottelutahti on tiivis ja mestari on selvillä jo perjantaina 03.04.2020 pelattavan finaalin jälkeen.

Alla kerroinpoimintoja vedonlyöntiyhtiö Betsafelta perjantaina 27.03.2020 pelattaviin otteluihin:

Otteluohjelma


  • Turnauksen 1. kierros (128 joukkuetta) - Sunnuntai 22.03.2020
  • Turnauksen 2. kierros (64 joukkuetta) - Tiistai 24.03.2020 - Keskiviikko 25.03.2020
  • Turnauksen 3. kierros (32 joukkuetta) - Torstai 26.03.2020 - Perjantai 27.03.2020
  • Neljännesvälierät (16 joukkuetta) - Lauantai 28.03.2020
  • Puolivälierät (8 joukkuetta) - Maanantai 30.03.2020
  • Välierät (4 joukkuetta) - Keskiviikko 1.04.2020
  • Finaali (2 joukkuetta) - Perjantai 03.04. 2020

Turnauksen ennakkoasetelmat


Massiivinen turnaus pelataan Cup-otteluiden tapaan. Ottelut ovat kerrasta poikki ja vain voittajat jatkavat, kunnes jäljellä on yksi joukkue. Joukkueita turnauksessa on yhteensä 128, 16 eri maasta ja useista eri sarjoista Venäjän Valioliigasta Yhdysvaltain MLS-sarjaan. Ohjaimia käsissään turnauksessa pitävät sekä oikeat futaajat, amatöörikonsolipelaajat että eSports-ammattilaiset. Oikeista jalkapallonpelaajista mukana ovat ainakin Crystal Palacen Andros Townsend, Brightonin Neal Maupay sekä Norwichin Todd Cantwell.

Turnauksen alla suurimmat ennakkosuosikit olivat Manchester City sekä Sheffield United. Manchester Cityllä on oma eSports-joukkue, joka edustaa sinisiä tässä turnauksessa. Sheffield United sen sijaan teki uuden pelaajahankinnan vain tätä turnausta silmällä pitäen.Minkä joukkueen sinä uskot voittavan FIFA Ultimate QuaranTeam turnauksen?
Lyö vetoa otteluista Betsafella ja lunasta samalla itsellesi viikoittainen ilmaisveto eSportsiin!


FIFA Ultimate Quaran-Team turnaus tarjoaa kymmeniä huippuotteluita!