Suomalainen löi George Russellin podiumpaikasta vedon poikkeuksellisella kertoimella!

Suomalainen löi George Russellin podiumpaikasta vedon poikkeuksellisella kertoimella!
Formula 1 kuski Lewis Hamilton on koronaviruksen vuoksi sivussa Bahrainin GP:stä. Brittikuskin kisassa korvaa Williams-kuski George Russell. Käyttääkö Russell näytönpaikkansa? Ainakin yksi suomalaisveikkaaja toivoo näin!
Vähintään yksi suomalainen vedonlyöjä jännittää tulevana tulevan viikonlopun Formula 1 kilpailun lopputulosta poikkeuksellisen kovasti. Vedonlyöjää jännittää erityisesti se miten nuori brittikuski George Russell menestyy Bahrainissa Sakhirin GP:ssä. Normaalisti Williamsilla ajava Russell tuuraa Lewis Hamiltonia Mersulla, ja vedonlyöjä onnistui lyömään NordicBetillä Russellin podiumpaikasta vedon täysin poikkeuksellisella kertoimella 1001.

Nopeat syö hitaat!


Bahrainin GP:stä on luonnolliseti voinut lyödä jo pidemmän aikaa. George Russelin kertoimet voitolle tai podiumpaikalle ovat olleet hyvin korkeat sillä Williams-kuski ei ole uransa 36. kilpailussa napannut yhtään palkintosijaa eikä edes MM-pistettä. Hyppääminen Mercedesin rattiin voi kuitenkin muuttaa kaiken.

– Asiakas oli nyt todella hyvin hajulla ja nappasi todella muhkean kertoimen 10 euron panoksella ennen kuin Russellin nimitys tuuraajaksi oli julkistettu. Suomeen saattaa tälle herralle tulla joulu ajoissa, toteaa kerroinanalyytikko Mattias Wennerkvist.

Jos Russell ajaa podiumille Mersun ylivertaisella autolla, suomalainen voittaa siis 10 010 euroa. Eikä tässä vielä kaikki, sanottaisiin Ostoskanavalla: sama vedonlyöjä panosti NordicBetillä 10 euroa myös siihen, että Russell ajaa kisassa kuuden parhaan joukkoon. Tästä olisi luvassa 1010 euron voitto.

Vertailun vuoksi: tällä hetkellä Russellin kertoimet yllä mainittuihin vetoihin ovat 1001:n ja 101:n sijaan vaivaiset 1.50 ja 1.28.

– Suomalaisen nappaamia kertoimia voisi verrata myös Karjala-turnaukseen, jossa Venäjän juniorijoukkue oli iso altavastaaja Leijonia vastaan. Yhdelle jääkiekon ykkösmaista tarjottiin juniorikokoonpanonsa vuoksi Suomea vastaan kerrointa 6, ja Venäjähän pelin sitten voitti. Nyt F1-ammattikuljettajan, joka pääsee ylivoimaisen auton rattiin, TOP3-sijoituksesta sai siis kertoimen 1001, Wennerkvist taustoittaa.Tekstin lähde: Betsson Group