Huuhkajat ensimmäistä kertaa arvokisoihin - Lyö vetoa joukkueen menestyksestä!

Huuhkajat ensimmäistä kertaa arvokisoihin - Lyö vetoa joukkueen menestyksestä!
Suomen jalkapallomaajoukkue Huuhkajat päättivät vuosikymmenten odotuksen viimein syksyllä 2019!
15.11.2019 jää päivämääränä suomalaiseen historiaan pöllön kokoisilla numeroilla rustattuna. Kyseisellä päivämäärällä Suomen miesten jalkapallomaajoukkue Huuhkajat varmistivat historiallisesti ensimmäisen kerran paikan arvokisaturnauksessa, jalkapallon EM-kisoissa 2020. Jalkapallohuuma on ollut koko vuoden 2019 poikkeuksellisen suurta kotimaassamme. On hyvin vaikea kuvitella, että Suomi-neidon kupeista löytyisi enää yhtään miestä, naista tai henkilöä, jolle eivät olisi käyneet nimet kuten Teemu Pukki ja Markku Kanerva tutuiksi Huuhkajien Uefa Nations League ja EM-karsintapelien aikana.

Teemu Pukki ja Huuhkajat isosti esillä mediassa


Jalkapallohuuma on tarttunut perinteisen penkkiurheilijoiden lisäksi isosti myös mediaan ja populaarikulttuuriin tähtiin. Huuhkajien ja erityisesti Teemu ”Kotkan poika” Pukin edesottamuksista on tehty lukuisia lauluja, videoita ja TV-klippejä jotka ovat entisestään vankistaneet suomalaista jalkapallohurmosta joka alkaa vetää vertoja jo pian Leijonien maailmanmestaruuskisojen menestykselle.

Juuri nyt eräs soitetuimmista Teemu Pukki aiheisista biiseistä on varmasti kappale nimeltään ”Tee mulle joulu” jota on ollut tekemässä räppärit Spekti, Petri Nygård sekä Teflon Brothers kollektiivi, missä vaikuttaa muun muassa Emma Gaalassa jälleen varmasti menestystä niittävä Pyhimys.

Kuuntele jouluhitti kokonaisuudessaan alta:Teemu Pukki ja Huuhkajat vedonlyönti


Viihdemaailman lisäksi useat vedonlyöntisivustot ovat totta kai myös heränneet Huuhkajat-huumaan ja Pukki-Partyihin. Ennen ratkaisevaa Liechtenstein ottelua muun muassa Betsson Group tarjosi huiman erikoisvedon, joka olisi toteutuessaan tuonut melkoisen jättipotin pelaajille. Tällä hetkellä edellä mainitun yrityksen alaiset sivustot NordicBet ja Betsson pitävät itsestään selvyytenä sitä, että Pukki, Kanerva ja Huuhkajat putsaavat pöydän Urheilugaalassa 2019. Sivustot tarjoavat niin sanottua suomifutistriplaa.

Lue myös: Urheilugaala 2019 >>Vaikka Teemu Pukilla ei ole viime otteluissa kulkenut loistavasti Valioliigassa ja Norwichin-paidassa niin hienot otteet maajoukkueessa ovat kuitenkin kiinnittäneet vedonlyöntisivustojen huomion. Pukin kertoimet ovatkin jälleen kerran laskussa muun muassa Valioliigan paras maalintekijä ja PFA Vuoden pelaaja 2019/20 kategoriossa.PFA eli Professional Footballers Association jakaa vuosittain Englannin jalkapallokauden päätteeksi vuoden parhaan pelaajan palkinnon. Voittaja valitaan äänestyksellä, johon ottavat liittoon kuuluvat pelaajat. Teemu Pukki on vielä kaukana voitosta mutta jos hyökkääjä ottaa vielä kanarialinnut reppuselkään ja raahaa pois putoamispaikalta niin jokunen ääni saattaa kaatua suomalaisen laariin.Jalkapallon Euroopan mestaruuskisat 2020


Kuinka pitkälle Huuhkajien lento kantaa ensi kesänä EM-kisoissa? Saako kansan ja viihdemaailman tuki maajoukkueen liitelemään aina mitalipeleihin asti vai onko edessä syöksylasku ja kotimatka alkulohkon jälkeen?

Vedonlyöntisivusto Unibet tarjoaa tällä hetkellä yhdessä muutaman muun bookerin kanssa Each way kertoimia tuleviin EM-kisoihin. Tässä kohteessa voit veikata sijoittuuko tietty maa kisoissa sijoille 1-2. Suomelle on tällä hetkellä melkoinen kerroin 201.00. Kertoimesta tekee melko hämmästyttävän se että muun muassa Bosnia & Hertsegovina saa pienemmän (151.00) kertoimen kuin Suomi vaikka maa hakee vielä paikkaa kisoihin jatkokarsintojen kautta.Joulukalenterista helpotusta Pukin odotukseen


Joulu ja Pukki ovat kohta ovella! Joulun odotuksen voit aloittaa esimerkiksi availemalla 1.12 alkaen alla olevien joulukalentereiden luukkuja: