Veikkaa Suomen jalkapallon EM-kisajoukkueen pelaajat!

Veikkaa Suomen jalkapallon EM-kisajoukkueen pelaajat!
Huuhkajat nimetään tiistaina 29. syyskuuta lokakuun Kansojen liigan koitoksiin, mutta peliyhtiö NordicBet katsoo jo kohti kesää: Ketkä mahtuvat 23 pelaajan suuruiseen EM-kisajoukkueeseen? Lyö vetoa!
NordicBet on koonnut peräti 56 pelaajan listan, jolta koko joukkueen pitäisi kaiken järjen mukaan löytyä – ellei joku todellinen yllätysnimi pelaa superkautta tulevana talvena.

Luonnollisesti minimaalisimmat kertoimet saavat EM-karsintojen runkopelaajat mallia Pukki, Kamara, Sparv ja Hradecky. Toppariparista Arajuuri-Toivio ei pitäisi ehjänä pysyessään olla epäselvyyksiä, toinen maalivahti on Joronen, laitapakkeina Raitala ja Uronen.

Vedenjakajalla on, kuten jo useamman vuoden ajan, Roman Eremenko. Hän on listalla 23. pienimmällä kertoimella. Kolikonheittoa siis. Syyskuun positiivinen yllättäjä Ilmari Niskanen kärkkyy toistaiseksi aivan kisakoneen oven ulkopuolella.

Niklas Moisanderin paluuseen NordicBet ei enää usko, vielä vähemmän Perparim Hetemaj'n. Jari Litmasenkin paikka näyttää kovin epätodennäköiseltä, mutta Kuningashan ei ole uraansa virallisesti lopettanut...

Klikkaa pelaajan nimeä tai "lyö veto" painiketta siirtyäksesi lyömään vedon.


Teksti: Betsson Group