Jääkiekon MM-kisojen voittajakertoimet - Mikä tulee olemaan Suomen sijoitus?

Jääkiekon MM-kisojen voittajakertoimet - Mikä tulee olemaan Suomen sijoitus?
Jääkiekon mm-kisojen mestaruuskertoimet ovat julki. Katso Suomen kerroin mm-kisoissa ja lue asetelmista ennen turnausta.
Jääkiekon MM-kisat lähestyvät ja joukkueet ovat rakentumassa kovaa vauhtia. Ennen kisoja pelataan vielä yksi EHT-turnaus jossa eurooppalaiset joukkueet pääsevät hakemaan ketjukoostumuksia ja testailemaan pelaajia. Vielä on epäselvää, kuinka moni NHL-pelaaja pääsee MM-kisoihin toukokuussa, mutta vedonlyöntisivustot ovat silti avanneet jo mestaruuskertoimet.

Suomi on vedonlyöntiyhtiöiden mielestä hienoinen altavastaaja ja nelossuosikki. Mitalipelit ovat siis lähellä, mutta näyttäisi siltä että varsinkin Kanada, Ruotsi ja Venäjä tulevat menestymään Suomea paremmin. Suomi on saamassa todennäköisesti muutaman NHL:n vahvistuksen ellei Suomen verottajan koukerot laita kapuloita rattaisiin. Toisaalta Leijonat ovat vuosien saatossa osoittaneet että mitä nimettömämpi ryhmä, sen parempi menestys. Suomen mestaruuskerroin on tällä hetkellä parhaimmillaan n. 8,00

Jääkiekon MM-kisojen mestaruuskertoimia suosikkijoukkueille
Venäjä on ansaitusti suosikki MM-kisoihin lähdettäessä, kuten myös Kanada, mutta Ruotsin sijoittaminen hieman yllättää, sillä maalla on hienoinen laskusuhdanne ollut eri ikäluokkien sarjoissa ja näyttäisi ennakkoon sitä, että joukkueen kuumimmat tähdet viihtyvät pitkälle NHL:ssä keväällä. Mielestämme Suomen kerroin on myös houkutteleva, kun muun muassa Bethard tarjoaa tällä hetkellä kerrointa 7,50.

USA:n kertoimet ovat myöskin erikoiset. Joukkueella riittää kyllä pelaajistoa vaikka muille jakaa ja aina kilpailukykyinen USA omaa kyllä hienoisen ylikertoimen. Vuonna 2018 pronssille MM-kisoissa yltänyt ja keväällä 2019 puolivälierässä Venäjälle tippunut joukkue saa nyt 10,00 kerrointa.

Lue lisää jääkiekon MM-kisoista


Veikkausbonukset.com tulee seuraamaan jääkiekon MM-kisoja silmä kovana ja voit lukea sivuiltamme kaikenlaista hyödyllistä kisoihin ja sen vedonlyöntiin liittyne. Löydät kisojen otteluohjelman, joukkueet ja paljon muuta tietoa jääkiekon mm-kisat sivultamme.

Lue lisää: Jääkiekon MM-kisat 2021 >>