Jääkiekon MM-kisojen voittajakertoimet - Mikä tulee olemaan Suomen sijoitus?

Julkaistu: 04.02.2019 10:00


Jääkiekon MM-kisojen voittajakertoimet - Mikä tulee olemaan Suomen sijoitus?
Jääkiekon mm-kisojen mestaruuskertoimet ovat julki. Katso Suomen kerroin mm-kisoissa ja lue asetelmista ennen turnausta.
Jääkiekon MM-kisat lähestyvät ja joukkueet ovat rakentumassa kovaa vauhtia. EHT-turnausta pelataan kevään mittaan ja euroopassa joukkueet pääsevät hakemaan ketjukoostumuksia ja testailemaan pelaajia. Vielä on epäselvää, kuinka moni NHL-pelaaja pääsee MM-kisoihin toukokuussa, mutta vedonlyöntisivustot ovat silti avanneet jo mestaruuskertoimet.

Suomi on vedonlyöntiyhtiöiden mielestä hienoinen altavastaaja ja nelossuosikki. Mitalipelit ovat siis lähellä, mutta näyttäisi siltä että varsinkin Kanada, Ruotsi ja Venäjä tulevat menestymään Suomea paremmin. Suomi on saamassa todennäköisesti hyviä NHL-pelaajia, kuten Alexander Barkovin sekä Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen. Suomen mestaruuskerroin on tällä hetkellä parhaimmillaan n. 8,00

Jääkiekon MM-kisojen mestaruuskertoimia suosikkijoukkueille
Kanada on ansaitusti suosikki MM-kisoihin lähdettäessä, kuten myös Venäjä, mutta Ruotsin sijoittaminen hieman yllättää, sillä maalla on hienoinen laskusuhdanne ollut eri ikäluokkien sarjoissa ja näyttäisi ennakkoon sitä, että joukkueen kuumimmat tähdet viihtyvät pitkälle NHL:ssä keväällä. Mielestämme Suomen kerroin on myös houkutteleva, kun muun muassa Bethard tarjoaa tällä hetkellä kerrointa 8,0.

USA:n kertoimet ovat myöskin erikoiset. Joukkueella riittää kyllä pelaajistoa vaikka muille jakaa ja aina kilpailukykyinen USA omaa kyllä hienoisen ylikertoimen. Viime vuonna pronssille MM-kisoissa yltänyt joukkue saa nyt jopa 15,00 kerrointa.

Lue lisää jääkiekon MM-kisoista


Veikkausbonukset.com tulee seuraamaan jääkiekon MM-kisoja silmä kovana ja voit lukea sivuiltamme kaikenlaista hyödyllistä kisoihin ja sen vedonlyöntiin liittyne. Löydät kisojen otteluohjelman, joukkueet ja paljon muuta tietoa jääkiekon mm-kisat sivultamme.

Lue lisää: Jääkiekon MM-kisat 2019 >>