Jääkiekon MM-kisojen voittajakertoimet - Mikä tulee olemaan Suomen sijoitus?

Julkaistu: 10.01.2019 16:51


Jääkiekon MM-kisojen voittajakertoimet - Mikä tulee olemaan Suomen sijoitus?
Jääkiekon mm-kisojen mestaruuskertoimet ovat julki. Katso Suomen kerroin mm-kisoissa ja lue asetelmista ennen turnausta.
Jääkiekon MM-kisat käynnistyvät 10.5.2019 ja jatkuvat aina 26.5.2019 asti. Vuoden 2019 MM-kisat järjestetään Slovakiassa, josta Suomella on hyviä muistoja, kun Leijonat haki MM-kultaa 2011 vuonna Bratislavasta.

Vedonlyöntiyhtiöt ovat avanneet jo kohteita tuleviin kisoihin ja niistä päällimäisenä nostamme tässä esille tulevien MM-kisojen mestaruuskertoimia. Suomi lähtee altavastaajan viitta harteillaan turnaukseen.

MM-kisojen lohkot

A-lohko (Košice): Suomi, Kanada, USA, Tanska, Slovakia, Ranska, Saksa, Iso-Britannia
B-lohko (Bratislava): Ruotsi, Venäjä, Tsekki, Sveitsi, Norja, Latvia, Itävalta, Italia

Jääkiekon MM-kisojen mestaruuskertoimet on avattu
Leijonat lähtee jälleen kerran altavastaajana, mutta myös tuoreena U20-mestarina turnaukseen. Kanada on ansaitusti kärkipäätä, kuten myös Venäjä, mutta Ruotsin sijoittaminen hieman yllättää, sillä maalla on hienoinen laskusuhdanne ollut eri ikäluokkien sarjoissa ja näyttäisi ennakkoon sitä, että joukkueen kuumimmat tähdet viihtyvät pitkälle NHL-keväällä.

USA:n kertoimet ovat erikoiset. Joukkueella riittää kyllä pelaajavalintoja vaikka muille jakaa ja aina kilpailukykyinen USA omaa kyllä selvän ylikertoimen. Leijonat myöskin omaavat hienoista ylikerrointa, kun tässä kohtaan NHL:n runkosarjaa näyttää siltä, että joukkue tulee saamaan kovia vahvistuksia Pohjois-Amerikasta. Näistä suurimpana Aleksander Barkov, joka on tällä hetkellä NHL:n parhaita puolustavia keskushyökkääjiä, kuten myös tehotilastoja dominoivat Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen.

Unibet bonus vedonlyöntiin


Unibet bonus on laadukas ennen kaikkea kierrätyksen osalta, sillä bonukseen liittyy markkinoiden helpoin kierrätysvaatimus! Bonuksen koko on hyvin perinteinen, mutta silti hyvä 100%/100€. Ensimmäinen talletus siis tuplataan aina 100€ saakka. Tallettaessasi 20€ saat pelitilillesi 40€ tai maksimihyödyn halutessasi talletat 100€ ja pelitilillesi laitetaan 200€ pelirahaa.

Bonusta koskee vain 4x kertainen kierrätysvaatimus minimikertoimella 1,40. Minimitalletus bonuksen saamiseksi on 10€.

Tarjous pähkinänkuoressa - näin käytät bonuksen:


  1. Siirry tästä Unibetin sivustolle >>
  2. Avaa ilmainen pelitili
  3. Tee ensimmäinen talletuksesi
  4. Bonus lisätään tilillesi välittömästi
Unibet: Siirry täältä pelaamaan >>