Pelaajasiirrot ja siirtohuhut kesällä 2020 - Lyö vetoa!

Pelaajasiirrot ja siirtohuhut kesällä 2020 - Lyö vetoa!
Katso parhaat kertoimet potentiaalisille jalkapallo pelaajasiirroille ja lyö vetoa!
Jalkapallokausi 2019/2020 keskeytyi yllättäen lähes koko maailmassa maaliskuussa 2020. Tällä hetkellä näyttää siltä, että suuret jalkapallosarjat kuten Saksan Bundesliiga ja Englannin Valioliiga pyritään saattamaan päätökseensä ennen elokuun loppua.

Kesän 2020 siirtoikkuna


Yksi joka kesäinen puheenaihe jalkapallopiireissä on pelaajasiirrot sekä niiden ympärillä pyörivät siirtohuhut. Normaalisti siirtohuhut jylläävät kuumillaan touko-kesäkuussa ennen heinäkuun siirtoikkunan umpeutumista. Erityislaatuisen tilanteen vuoksi kesän 2020 siirtoikkunan deadline on vasta 1. päivä syyskuuta ja suurimmat huhumyllyt ovat vasta starttaamassa…

Pelaajasiirroista pystyy luonnollisesti lyömään myös vetoa. Vedonlyöntisivustot Betfair ja Energybet tarjoavat juuri nyt ison määrän vedonlyöntikohteita erilaisten pelaaja- sekä managerisiirtojen parissa. Olemme listanneet alle muutaman mehukkaimman mahdollisen pelaajasiirron sekä niiden vedonlyöntikertoimet.

Paul Pogba


Yksi siirtoikkunasta toiseen paljon siirtohuhuissa pyörinyt nimi on ranskalainen maailmanmestari Paul Pogba. Mies pelasi muutaman loistavan kauden Juventuksessa ja hänestä povattiin todellista supertähteä. Ura Valioliigassa ja Manchester Unitedin paidassa on kuitenkin ollut melkoista tervanjuontia eikä esimeriksi seuran edellinen valmentaja Jose Mourinho juuri silitellyt Pogban vastalaitettuja hiuksia

Pogban tilanne on erikoinen, sillä miehen raportoitiin olevan jatkuvasti loukkaantuneena kuluvalla kaudella mutta tästä huolimatta erilaiset juhlat maistuivat. Miehellä ei tunnu olevan pelihaluja United-paidassa eikä seuralla ole ehkä kauan haluja maksaa ranskalaisen isoa palkkaa. Pogballa on nykyinen sopimus voimassa 30.06.2021 asti. Mikäli United haluaa miehestä eroon, se on tehtävä nyt tai viimeistään talvella. Muuten Pogba siirtyy hyvin todennäköisesti heinäkuussa 2021 ilmaisella siirrolla pois Englannista.


Pogban siirron tekee vaikeaksi se, että miehen hintalappu on tällä hetkellä Transfermarktin mukaan 80 miljoonaa euroa. Hän myös nauttii noin 17 miljoonan euron vuosipalkasta. Koronakriisin aiheuttaman taloudellisen tilanteen vuoksi kovin monella seuralla ei ole varaa tuollaisiin lukuihin. Real Madrid on Zinedine Zidanen johdolla Pogban perässä, samoin Juventuksen urheilujohtaja Fabio Paratici on avoimesti kertonut olevansa kiinnostunut Pogban paluusta. Nämä kaksi seuraa ovatkin 27-vuotiaan ranskalaisen todennäköisimmät vaihtoehdot uudeksi seuraksi.

Jack Grealish


Valioliigakauden 2019/2020 yksi ehdottomasti puhutuin pelaaja Teemu Pukin ohella oli Aston Villan Jack Grealish. Aston Villa nousi Norwich Cityn tavoin Valioliigan täksi kaudeksi ja joukkueen menestys rakentui paljon tähtipelaaja Grealishin varaan. Jumalaiset pohkeet omaava brittipelaaja ehti tehdä 7 maalia ja antaa 6 maaliin johtanutta syöttöä pelaamassaan 26 Valioliigaottelussa.


Manchester Unitedin on uutisoitu olevan kiinnostunut Grealishin palveluksista ja joukkueen manageri Ole-Gunnar Solskjaer on tunnustanut olevansa 25 -vuotiaan pelaajan iso fani. Grealish on Aston Villa kasvatti ja Birminghamin oma poika. Koko joukkue on rakennettu tällä hetkellä Grealishin ympärille ja miehellä on vahvat siteet The Villansiin.

Miehen mahdollinen siirto riippunee juuri nyt siitä, että tippuuko Aston Villa takaisin Championshipiin vai säilyttääkö se paikkansa Valioliigassa. Jos joukkue tippuu niin mies myydään jotta seura saa talouden tasapainoon. Mikäli Aston Villa säilyttää Valioliigapaikan niin joukkue tekee kaikkensa pitääkseen talismaanin joukkueessaan. Betfair tarjoaa Grealishin siirrolle monta vaihtoehtoa mutta me emme näe muuta suuntaa kuin Manchesterin ja erityisesti kaupungin punaisen puolen.Gareth Bale


Kolmantena poimintana nostetaan esille case Gareth Bale. Jokainen jalkapalloa seuraava ihminen varmasti tietää, että Bale on tällä hetkellä visusti lukittuna La Liga jättiläisen Real Madridin koirankoppiin. Miestä ei haluta kentälle eikä walesilainen itse juuri edesauta tilannettaan golfaamalla ja kettuilemalla avoimesti joukkueelle median edessä.


Real Madrid on ollut tähän mennessä haluton myymään pelaajaa ilman kunnon korvausta. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että madridilaisten olisi pikkuhiljaa päästävä eroon sekä Balesta että James Rodriguezista tasoittaakseen taloudellista tasapainoaan ja rahoittaakseen uusia hankintoja. Bale on itse sanonut avoimesti, että hän haluaisi suunnata Yhdysvaltoihin sekä MLS-kentille. Jenkeissä on tietysti paljon rahaa käytettävissä mutta 32 miljoonaa tällä hetkellä maksava 30 – vuotias paljon loukkaantumisista kärsinyt pelaaja voi olla riskisijoitus. Me näkisimme, että jos Bale liikahtaa vielä tänä kesänä niin vaihtoehtoja on kolme kappaletta, Yhdysvallat, Kiina tai Tottenham. Vedonlyöntisivusto Energybet on kuitenkin nostanut ykkössuosikiksi arabirahan alle siirtyneen Newcastle Unitedin…

Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi


Otetaan vielä lopuksi siirtohuhuin kaksi maailman parasta pelaajaa eli Cristiano Ronaldo sekä Lionel Messi. Kumpikaan GOAT ei varmasti vaihda seuraa kesällä 2020 eikä todennäköisesti myöskään talvella 2020/21. Joskus kuitenkin tulee tilanne, että joko nappulat menevät naulaan tai edessä on seurasiirto. Leo Messiä on huhuiltu jo vuosia Pep Guardiolan perässä Manchester Cityyn mutta joukkueen siirtokielto laittanee tämän paletin uusiksi ja ehkä Pepin vaihtamaan maisemaa. Messi on FC Barcelonan synonyymi ja ikoni. Allekirjoittanut uskoo että Messi lopettaa uransa Kataloniassa tai lyhyellä pestillä kotimaassaan Argentiinassa.

City uskoo kirpun siirtyvän heille?


Ronaldo valloittaa Amerikan?


Cristiano Ronaldo on Lionel Messiä kimurantinpi tapaus. Ronaldo on maailman eniten tienaava urheilija Instagramissa ja miestä motivoi rahan teko siinä missä maalitkin. Ronaldolla on jalkapallolahjojen lisäksi hyvä bisnesvainu ja tästä syystä on helppo uskoa, että CR7 nähdään Juventuksen jälkeen vielä ainakin yhdessä seurassa.


Betfair tarjoaa pienimmän kertoimen portugalilaisen seuraavaksi seuraksi MLS-seura Inter Miamille. Tässä on hyvin potentiaalinen kohde, joka voisi toteutua, tosin vasta kesällä 2022. Ronaldolla on voimassa oleva sopimus 30.6.2022 asti Juventuksen kanssa ja lusitaani tuntuu viihtyvän Torinossa. Miehen nykyinen 60 miljoonan hintalappu on myös liikaa MLS-tulokas Inter Miamille mutta ilmainen siirto sopimuksen päätyttyä olisi ideaali siirto molemmille osapuolille. Ronaldo pääsee ottamaan haltuun Yhdysvaltojen markkinat ja Floridan rannat, David Beckhamin omistaman Inter Miami saa huomioita ja uusia faneja ympäri maailman.