Jalkapallon MM 2022 on ovella – Nämä ovat kisojen erikoisimmat vetomarkkinat!

Jalkapallon MM 2022 on ovella – Nämä ovat kisojen erikoisimmat vetomarkkinat!
MM-kisat on megatapahtuma, jossa voi tavallisten pitkävetojen ja voittajavetojen lisäksi lyödä vetoa monesta yllättävämmästäkin kohteesta. Kuva: FUFA61 / Alamy Stock Photo
Ottelukohtaiset pitkävedot ja tavalliset voittajavedot ovat jokapäiväistä leipää kisassa kun kisassa. FIFA World Cup on vähän eri kokoluokan tapahtuma, jossa vetoa voi lyödä erikoisemmistakin tapahtumista. Kokosimme tähän muutaman vedon pyöriteltäväksi vedonlyöntisivustojen valikoimista.

Sijoittuu toiseksi


Mestaruusvedon lisäksi iBet tarjoaa varsin mielenkiintoista kohdetta, nimittäin siitä kovan onnen joukkueesta, jonka kohtalona on hävitä loppuottelu! Nyt ei siis tarkoiteta top-2-joukkueita, vaan nimenomaan finaalin häviäjää, mutta toki myös finalistijoukkueita on mahdollista veikata lähes millä sivustolla tahansa. Toistuuko Englannin kohtalo EM-kisoista vai onko hallitseva mestari Ranska se, jonka on vuoro antaa valtikka eteenpäin kalkkiviivoilla? Kenties Brasilialla ei riitäkään loppuun asti?Maalien, korttien ja kulmien kokonaismäärä


Maalien osalta voit veikata montaa muutakin seikkaa kuin parasta maalintekijää. Esimerkiksi kohteet löytyy sille, nähdäänkö turnauksessa yli vai alle 163,5 maalia, 237,5 korttia ja 609,5 kulmaa. Näitä voit veikata muun muassa MobileBetillä. iBetiltä löytyy kohde myös sille, missä lohkossa maaleja tehdään eniten, eli siitä vaan vertailemaan lohkojen armoitettuja maalintekijöitä ja maalivahteja!

Eniten maaleja päästävä joukkue


Toinen kun tekee maalin, niin jollekin se on aina päästetty maali. Mr Green tarjoaa vaihtoehdon veikata joukkuetta, jolla kolisee eniten omissa lohkovaiheessa.Toki monia muitakin erikoisia voittajavetoja löytyy bookereiden tarjonnasta, joten jos tällaiset hupsummat vedot kiinnostavat, ei muuta kuin tutkailemaan vaihtoehtojen paljoutta!