Kovan onnen futarit: Katso nimekkäimmät pelaajat, jotka ovat missaamassa jalkapallon MM-kisat!

Kovan onnen futarit: Katso nimekkäimmät pelaajat, jotka ovat missaamassa jalkapallon MM-kisat!
Jalkapalloilijalle on kova kolaus, jos joutuu jäämään pois odotetuista jalkapallon MM-kisoista. Katso lista pelaajista, jotka ovat varmasti ulkona tai riskissä jäädä pois. Kuvassa N'Golo Kante Olympiastadionilla lämmittelemässä karsintapeliin viime marraskuussa. Kuva: Laurent Lairys/DPPI/LiveMedia
Loukkaantumiset kuuluvat jalkapalloon ja urheiluun, mutta kellekään pelaajalle ei toivoisi sitä kohtaloa, että joutuu missaamaan jalkapallon MM-kisat loukin takia.

Tänäkin vuonna joitain pelaajia jää harmillisesti pois kisoista oman maan edustushommista. Kokosimme heistä nimekkäimmät ja joukkueilleen tärkeimmät alle. Lisäksi on pelaajia, joiden kohtalo on vaakalaudalla toipumisen ollessa käynnissä. Tietenkin on mahdollista myös, että uusia tapauksia tulee ennen kuukauden päästä starttaavaa suurtapahtumaa. Lista päivittyy.
Ei osallistu


Diogo Jota


Portugalin yllätysvalmiille ryhmälle Jotan menetys viikko sitten oli kova isku. Tätä nykyä Liverpoolia edustava 25-vuotias tähti kärsii reisivammasta.

Emile Smith Rowe


22-vuotiaalle englantilaiselle Arsenalin keskikenttäpelaajalle kyseessä olisi ollut ensimmäinen miesten arvoturnaus, mutta kun ei niin ei. Rowen nivusvamma syntyi niin ikään kauden alkumetreillä.

Georginio Wijnaldum


Wijnaldumin kisat jäävät väliin jalkavamman vuoksi. 31-vuotias hollantilaiskeskikenttä on aiemmin edustanut urallaan pisimpään Liverpoolia 2016-21, sitten hetken PSG:tä ja tällä hetkellä AS Romaa.

N'Golo Kante


Ranskalainen Chelsean keskikenttäpelaaja ei jo viime elokuussa syntyneen reisivamman vuoksi pääse matkaamaan Qatariin. 31-vuotias Kante on aiemmin edustanut maataan kaksissa EM-kisoissa ja yksissä MM-kisoissa, joissa sai maistaa myös mestaruutta 2018.

Toipumassa


Angel Di Maria


Juventuksen tähtihyökkääjä Angel Di Maria on vaarassa jäädä Argentiinan joukkueesta rannalle reisivamman takia, mutta tilannetta seurataan vielä.

Paulo Dybala


Toisella argentiinalaisella, Paylo Dybalalla on niin ikään reiden kanssa ongelmia. Häneltä on jäänyt sen vuoksi Serie A -pelejä väliin, mutta vaikuttaa todennäköiseltä, että AS Romaa edustava 28-vuotias hyökkääjä kuitenkin toipuu ennen kisoja.

Paul Pogba


Ranskalaisella Pogballa, joka siirtyi kesällä ManUsta Juventukseen ilman siirtokorvausta – jo toista kertaa – on ollut jo pidempään häikkää polven kanssa. On epäselvää, ehtiikö hän toipua ennen kisoja, mutta ranskalaiset pitävät sille peukkuja pystyssä. Pogba teki viime kisoissa finaalissa maalin, jonka päätteeksi nosteli kannua ilmaan.

Kalvin Phillips


26-vuotiaalla Englannin ja Man Cityn keskikenttäpelaajalla on olkapäävamma, jonka vuoksi hänen kisansa ovat vaakalaudalla.

Memphis Depay


Barcelonan luottopelaajiin kuuluvan hyökkääjän Memphis Depayn kisojen päällä tummana pilvenä on miehen temppuileva reisi. Viime kisoissa 28-vuotias ei ollut mukana, koska Hollanti ei sinne asti yltänyt, mutta sitä edellisissä kyllä ja teki noissa kisoissa myös kaksi maalia neljään otteluun.