Veikkaa jalkapallotähtien ensi kauden seuroja – Vedonlyönti siirtoikkunasta 2022 on käynnissä

Veikkaa jalkapallotähtien ensi kauden seuroja – Vedonlyönti siirtoikkunasta 2022 on käynnissä
Jalkapallon huipputähtien tulevan kauden joukkueista vedonlyönti käy kuumana. Missä pelaavat Messi, Rolle ja kumppanit ja millaisia kertoimia näille saa?
Kokonaisen artikkelisarjan verran on jälleen tänä vuonna VB käyttänyt jalkapallokansaa kiinnostavien siirtohuhujen kertaamiseen. Siirtoikkunan tapahtumat ovat tärkeä juttu suurimmalle osalle urheilufaneista lajissa kuin lajissa, mutta varsinkin jalkapallon huippuliigoissa pelaajauutiset ovat urheilumaailmaa järisyttäviä tapahtumia. Kesän siirtoikkuna on nyt auki kaikissa Euroopan sarjoissa ja tulee suurimmassa osassa sulkeutumaan 1. syyskuuta.

Lue myös: Siirtomarkkinoiden kovimmat huhut! - osa 4

Myös vedonlyönti onnistuu monien tähtipelaajien tulevan kauden 2022-23 joukkueista. Katsotaanpa, mitä kaikkia hauskoja vaihtoehtoja bookerit William Hill ja Mr Green ovat näihin löytäneet.

Robert Lewandowski


"Lewy" on futismaailman kiintotähti, joka on voittanut Bundesliigan maalikuninkuuden seitsemän kertaa ja on kaikkien aikojen maalitilastossa jo toisena. Uudet haasteet ovat houkuttaneet miestä jo pidemmän aikaa ja häntä on vahvasti kaavailtu vahvistamaan Barcelonaa.

Sinettiä siirto ei ole saanut, mutta kuten kertoimista nähdään, bookerit pitävät asiaa viittä vaille varmana. Lewandowski itse on mielissään uudesta osoitteestaan ja on toukokuun lopussa kertonut, että luottaa yhä sen toteutumiseen. Ainoa mikä tähän voisi tulla tielle olisi, että Bayernissa pakotettaisi hänet jäämään vastentahtoisesti. Münchenilaisjätti tuleekin vaihtoehdoista heti toisena, vielä varsin realistisella kertoimella.Lionel Messi


Messin nimi nyt vain pitää nostaa esiin aina, kun jalkapallosiirroista puhutaan.

Viime kausi Pariisissa ei ollut Leolle mikään unelmien täyttymys. Seuraava kausi hänen nähdään kuitenkin jatkavan tähtisikermän osana lähes vääjäämättä. Monia muitakin vaihtoehtoja vedonlyöntiyhtiöt tähän keksivät, osa ihan mielenkiintoisia, mutta vaikea näihin on sanoa juuta tai jaata. Messin kohdalla melkein mielenkiintoisempaa olisi arvioida sitä, missä hän pelaa kolmen tai viiden vuoden sisään.

Erikoisimpia ja epätodennäköisimpiä vaihtoehtoja ovat Argentiinan pikkuiset Newell's Old Boys ja Rosario Central. Ei kai nyt vielä?Cristiano Ronaldo


Ronaldo on vaihtanut värejä monta kertaa, ja joka kerta se on kohahduttanut. Edellinen kausi oli varmasti jonkinasteinen pettymys, vaikka portugalilainen itse onnistuikin maaleja lopulta mukavat 18 iskemään. Täysin siirron mahdollisuutta ei ole poissuljettu, mutta todennäköiseltähän se vaikuttaa, että hän ainakin ensi kauden vielä ManU-paidassa viilettää.

Myös Rollen kohdalla kotimaan vähän pienemmät seurat alkavat jo nousta listoille, mutta eiköhän se hänenkin kohdallaan ole vielä jokusen vuoden päässä, jos silloinkaan.Gareth Bale


Nostetaan artikkeliin vielä pelaaja, jonka tuleva osoite ei näytä ollenkaan niin varmalta. Walesilaistähti Gareth Bale julkaisi Twitterissä tunteikkaan kirjeen vaiherikkaan Real Madrid -uransa päättymisestä. Seuraavaa joukkuetta ei kuitenkaan yleisö tiedä, hyvä jos pelaaja itsekään.Todennäköisimpänä pidetään Cardiff Cityä, Balen synnyinkaupungin omaa jengiä. Onko 32-vuotiaan ura siinä pisteessä, että Championshipin alempaan keskikoriin kuuluva porukka on se oikea paikka, vai olisiko vielä aika vuolla kultaa jonkun aikaa? Tähän vaihtoehdoiksi löytyy MLS:ää ja jopa Saudi-Arabiaa!Katso vaihtoehdot kaikille useammalle kymmenelle pelaajalle William Hillin tai Mr Greenin sivuilta navigoimalla Jalkapallo > Voittajavedot > Erikoiset! Löydät sieltä kertoimet muun muassa Harry Kanelle, Mohamed Salahille, Gabriel Jesusille, Raheem Sterlingille, Neymarille ja monelle muulle!

Lue muita siirtoikkuna artikkeleita alta:
Siirtomarkkinoiden kovimmat huhut! - osa 4
Siirtomarkkinoiden kovimmat huhut! - osa 3
Siirtomarkkinoiden kovimmat huhut! - osa 2
Siirtomarkkinoiden kovimmat huhut! - osa 1