Mitä kertoimet enteilevät Jose Mourinhon seuraavasta seurasta?

Mitä kertoimet enteilevät Jose Mourinhon seuraavasta seurasta?
Jose Mourinho sai potkut Manchester Unitedista joulukuussa 2018. Spekulointi Mourinhon seuraavasta joukkueesta on kuitenkin jo käynnissä. Mitä sanoo vedonlyöntikertoimet Mourinhon seuraavasta osoitteesta?
Vedonlyontisivusto Betsson on avannut kertoimia jalkapallovalmentaja Jose Mourinhon seuraavasta mahdollisesta joukkueesta. Tällä hetkellä kertoimet näyttävät, että Real Madrid olisi todennäköisin vaihtoehto Mourinholle. Real Madridissa Mourinho toimi päävalmentajana aikaisemmin vuosina 2010-2013. Zidanen lähdön jälkeen Realin peräsimessä toimi hetken Julen Lopetegui, mutta hänkin on jo väistynyt ja argentiinalainen Santiago Solari toimii ainakin väliaikaisesti seuran päävalmentajana.

Kertoimissa myös Portugalin maajoukkue on nostettu varteenotettavaksi vaihtoehdoksi. Maajoukkueluotsina Mourinho ei ole urallansa vielä toiminut, joten olisiko nyt sen vuoro? Moruinho on kotoisin Portugalista ja hänen persoonallisuutensa huomioon ottaen, maajoukkueen päävalmentajan toimiminen olisi kenties tarpeeksi iso pesti.

Jose Mourinhon seuraavan seuran kertoimet:

Real Madrid - 3.00
Portugalin maajoukkue - 6.00
Bayern München - 8.00
Inter - 9.00
PSG - 9.00
Chelsea - 13.00
Porto - 15.00
Atletico Madrid - 15.00
Siirry kertoimiin Betssonille suoraan tästä >>

Mitä kertoimet enteilevät Jose Mourinhon seuraavasta seurasta?