Messi on PSG:n mies, uskoo Unibet. Entä Pogba ja Mbappe?

Messi on PSG:n mies, uskoo Unibet. Entä Pogba ja Mbappe?
Kuva: Alex Caparros , Getty Images

Leo Messin siirto PSG:n joukkueeseen on Unibetin mukaan hyvin lähellä. Mutta missä pelaavat tällä kaudella Paul Pogba, Kylian Mbappe ja Philippe Coutinho?
Huhut vievät Leo Messiä vahvasti PSG:n joukkueeseen. Messi jätti tänään järkyttyneenä jäähyväiset Barcelonalle. Useampikin uutissivusto on jo kertonut Messin sopineen jatkosta PSG:N kanssa. Esimerkiksi ESPN on jo kertonut, että Messin sopimus Pariisiin olisi kaksivuotinen.
Jos Messin ja PSG:n sopimus on päivän selvä, niin siinä olisi vedonlyöjälle mainio paikka ottaa pieni tuotto. Unibetilla muutama tunti Messin sunnuntaisen tiedotustilaisuuden jälkeen PSG -siirron kerroin on vielä 1.12.

Asia ei kuitenkaan ole näin yksinkertainen. Barcan ongelma on se, että La Ligan sääntöjen mukaan se ei saa rekisteröidä uusia pelaajia ennen kuin se pystyy säästämään 200 miljoonaa euroa. Viime kaudella La Liga jousti säännöistä koronan vuoksi, mutta nyt tämä ei enää onnistu. Viime kaudella Barcan palkkakatto oli noin 670 miljoonaa euroa, kun täksi kaudeksi se on vain alle puolet tästä. Ja Barca on jo nyt huimasti yli oman palkkakattonsa.
Kun La Ligan seura on yli palkkakattonsa, se saa käyttää vain 25 prosenttia siirtotuloista uusiin kustannuksiin. Messi oli jo sopinut 50 prosentin palkkaleikkauksista, mutta se ei ollut alkuunkaan riittävä.Velkaa reilusti yli miljardi euroa


Barcan talousongelmat ovat niin mittavat, että seura ei taida hetkeen nousta jaloilleen. Se velka on noin 1.2 miljardia euroa.
Barcan pelaajaongelmat eivät rajoitu vain Messiin. Seura on hankkinut kesällä muun muassa Sergio Agueron ja Memphis Depayn, mutta heitäkään Barca ei voi sääntöjen mukaan rekisteröidä. Tilanne taitaa olla muutaman päivän vielä aika mutkikas.

Unibetin kertoimissa Messin jatko Barcelonassa saa kertoimeksi 6.00. Jos Barca jotenkin onnistuu vielä nitkuttamaan itsensä irti tilanteesta, niin kerroin olisi mahdollinen. Mutta seura ei taida siihen nyt pystyä.
Unibetin listoilla kolmossuosikki Leo Messin uudeksi seuraksi on Pep Guardiolan manageroima Manchester City, mutta tämän vaihtoehdon kerroin on jo 15.00.Peruuntuuko Pogban PSG -kauppa?


Jos Messi siirtyy PSG:n joukkueeseen, niin mitä muuta se merkitsee? Paul Pogbaa oltiin jo viemässä Manchester Unitedista Pariisiin, mutta Messin tulo mitä luultavimmin lopettaisi tämän pelaajakaupan. Unibetin listoilla Pogban seura syyskuun alussa on kertoimella 1.35 Man United ja kertoimella 3.00 PSG. Italiaan paluun ykkösvaihtoehto on Juventus, sille kerroin on 9.00.

Ja voisiko olla mahdollista, että PSG:n joukkueessa pelaisivat yhtä aikaa Messi, Neymar ja Kylian Mbappe? Ottelussa on vain yksi pallo, kuinka nämä kaikki kolme voitaisiin pitää tyytyväisenä? Ja kun Ranskan liiga ei ole sieltä kovimmasta päästä, niin Mestarien liigaa vartenko PSG hankkisi tällaisen tähtiarsenaalin? Kovin paljon tässä ei ole järkeä.

Kylian Mbappea ollaan jo pitkään viety PSG:sta Espanjaan. Unibetilla Mbappen uudeksi seuraksi Real Madrid saa kertoimen 2.60. Mbappen jääminen Pariisiin saa kertoimen 1.40.Entä Martinez, Abraham ja Coutinho?


Unibetin pelaajasiirtolistoilla on paljon muutakin mielenkiintoista. Inter Milanin Lautaro Martinezin siirto Tottenhamiin on jo ollut uutisissa, mutta edelleen sunnuntaina iltapäivällä Unibet antaa Martinezin lähdöstä Spursiin kertoimeksi 2.60. Ei toki olisi ensimmäinen kerta, kun lehdet uutisoivat pelaajasiirtoja liian aikaisin.Toisen Inter Milanin viime kauden avainpelaajan Romelu Lukakun siirto Chelseaan on jo ilmeisen varma. Se saa aikaan muutoksia Chelsean joukkueessa muutenkin. Tammy Abrahamin peliaika uhkaa nyt jäädä vähiin. Unibetin mukaan Abrahamin uusi seura on Serie A:n Atalanta. Tälle pelaajakaupalle Unibet antaa kertoimeksi 1.85. Abrahamin jääminen Chelseaa saa kertoimeksi 3.00 ja lähtö naapuriseuraan Arsenaliin kertoimeksi 3.50. Southamptoniinkin miestä viedään kertoimella 7.00.

Barcan Philippe Coutinho ei ole erityisen hyvin onnistunut Espanjassa. Ja jos Barcalla on painetta saada palkkabudjettia pienemmäksi, niin Coutinho voisi olla lähdössä. Unibetin listalla Coutinho on syyskuussa Barcan mies kertoimella 1.50, AC Milanin pelaaja kertoimella 2.75 ja Evertonin mies kertoimella 5.00.