Keskustan puheenjohtajavaalit 2020 - Nappaako Annika Saarikko voiton?

Keskustan puheenjohtajavaalit 2020 - Nappaako Annika Saarikko voiton?
Hallituspuolue Keskusta äänestää uudesta puheenjohtajasta syyskuussa. Katso vedonlyöntikertoimet Katri Kulmunille ja muille ehdokkaille!
Suomen poliittiselle kentälle saatiin elokuun alussa uutta sähinää, kun vanhempainvapaalta eduskuntaan palannut Annika Saarikko (Keskusta) ilmoitti ensitöikseen hakevansa puolueensa puheenjohtajan paikkaa syksyn puoluekokouksessa. Saarikko haastaa Oulussa syyskuun alussa järjestettävässä viikonlopun mittaisessa kokouksessa istuvan puheenjohtajan, entisen valtionvarainministerin, Katri Kulmunin.

Istuvan puheenjohtajan haastaminen on varsin poikkeuksellista Keskustan riveissä ja viimeksi vastaava tilanne on nähty 40 vuotta sitten. Silloin, edelleen itsensä pintaisesti politiikassa mukana oleva, Paavo Väyrynen haastoi Johannes Virolaisen.

Annika Saarikko suuri ennakkosuosikki


Vedonlyöntisivusto Unibet on reagoinut poliittisiin uutisiin tarjoamalla vedonlyöntikertoimet Keskusten puheenjohtajavaaliin. Unibet pitää pelin avannutta Annika Saarikkoa kisassa suurena ennakkosuosikkina. Moni keskustalainen on tällä hetkellä pettynyt puolueen pieneen rooliin hallituksessa sekä puolueen huonoihin kannatuslukuihin, eikä Kulmunin taannoinen koulutuskohu varsinaisesti nostanut 32-vuotiaan istuvan puheenjohtajan osakkeita. Saarikko on antanut ymmärtää pelastavansa puolueen ja tämän lupaus on nostanut entisen perhe- ja peruspalveluministerin kertoimien valossa voittajasuosikiksi.Annika Saarikon rohkean ilmoituksen jälkeen myös Keskustan varapuheenjohtaja Petri Honkanen ja mediayrittäjä Ilkka Tiainen ilmoittivat hakevansa puheenjohtajan pestiä. Tiaisella tuskin lienee kisassa mahdollisuuksia mutta Honkanen voi yltää protestiäänillä sekä naisehdokkaista selvästi perinteisimmillä keskustalaisilla näkemyksillään puheenjohtajakisan mustaksi hevoseksi.

Alla vedonlyöntikertoimet jännittävään puheenjohtajavaaliin!

Klikkaa ehdokkaan nimeä tai "Lyö veto" painiketta siirtyäksesi pelaamaan kohdetta.