Koripallon MM 2019: Katso ottelut suorana netissä!

Koripallon MM 2019: Katso ottelut suorana netissä!
Koripallon MM-kisat käydään Kiinassa 31.8 - 15.9.2019. Katso kaikki koriksen MM-ottelut suorina lähetyksinä vedonlyöntisivustojen live streameistä!

Koripallon MM-kisat live stream


Koripallon MM-kisat käydään tänä vuonna Kiinassa. Suomen Susijengi ei valitettavasti ole mukana, eikä YLE näytä kaikkia otteluita televisiosta suomalaisille. Ratkaisuna kuitenkin on vedonlyöntisivustojen, kuten Unibetin ja NordicBetin live stream palvelut! Sivustot näyttävät FIBA:n kansainväliset koripallo-ottelut ja näet myös MM-kisojen matsit suorina lähetyksinä.


unibet tv: katso koripallon mm ottelut suorana >>Näin katsot koripallon mm ottelut Unibetilla:


Unibetilla otteluiden katsominen vaatii pelitilin, sekä vähintään 0,01€ eli vain yhden sentin verran rahaa pelitilillä. Yhdellä sentillä näet kaikki koripallon mm-ottelut ja hamaan tulevaisuuteen saakka kaiken live stream sisällön. Otteluiden katsominen siis vaatii ainakin minimitalletuksen tekemisen, mutta ei rahapelaamista.

Toimi näin:


*Talletukset Unibetille pystyt tekemään seuraavilla tavoilla: Verkkopankkitalletus, Luottokortti (Visa/Mastercard), Skrill, Neteller, Paysafecard.

Näin katsot koripallon mm ottelut NordicBetillä:


NordicBet toimii hyvin samalla tavalla kuin Unibet live streamien suhteen. Sinulla tulee olla voimassa oleva pelitili sekä vähintään 1€ pelitililläsi. Koripallon MM-otteluiden katsominen siis vaatii vähintään minimitalletuksen tekemisen, mutta ei rahapelaamista. Näet kaikki korisottelut, kunhan tililläsi on vain 1€ varoja.

Toimi näin:


*Talletukset NordicBetille pystyt tekemään seuraavilla tavoilla: Verkkopankkitalletus, Luottokortti (Visa/Mastercard), Skrill, Neteller, Paysafecard.

Katso kisojen otteluohjelma


Voit lukea lisää koripallon mm-kisoista erilliseltä kisasivultamme. Näet sivulta kisojen otteluohjelman, aikataulut, joukkueiden kokoonpanot, yleistä tietoa kisoista ja muun muassa vedonlyöntivihjeitä kisojen otteluihin. Siirry sivulle alla olevasta linkistä.

Lue lisää: Koripallon mm otteluohjelma >>