Bitcoin & Kryptovaluutta vedonlyönti

Bitcoin & Kryptovaluutta vedonlyönti
Bitcoin vedonlyönti & Kryptovaluutta vedonlyönti on nouseva trendi ja useat vedonlyöntisivustot tukevat perinteisten rahansiirtojen tapojen rinnalla mahdollisuuden veikata Bitcoineilla. Lue lisää aiheesta!Kryptovaluutat ja erityisesti kryptovaluutat Bitcoin (BTC) sekä Ethereum (ETH) ovat olleet vahvasti esillä medianpalstoilla vuonna 2021. Kryptovaluutat ja niihin sijoittaminen elävät tällä vuosikymmenellä suurinta buumiaan sitten vuoden 2017 jota on kuvattu Bitcoinin hypeksi ja sitä seuranneeksi kryptovaluuttakuplan puhkeamiseksi.

Bitcoin ja kryptovaluutta vedonlyönti kasvussa


Kryptovaluuttojen arvo on heilahdellut edelleen merkittävästi ja vaikka konsepti ja niiden käyttötarkoitukset eivät vielä aukea kaikille niin nyt näyttää siltä, että virtuaalirahat ovat tulleet jäädäkseen kansan keskuuteen. Erilaisia kolikkoja on tällä hetkellä tarjolla reilut viisi tuhatta, varteenotettavista tulevaisuuden valuutoista niin sanottuihin meemikolikoihin kuten Dogecoin. Yleisestä asenteen muutoksesta kryptovaluuttoja kohteen kertoo myös se, että kryptojen kauppapaikka Crypto.com solmi keväällä 2021 kahden vuoden mittaisen sponsorisopimuksen jääkiekon MM-kisojen kanssa, Crypto.com sivuston mainokset siis tulevat näkymään myös tulevissa Tampereella ja Helsingissä pelattavissa MM-kisoissa.Bitcoinin ja muiden kryptovaluuttojen jatkuva kasvava suosio on asettanut viime vuosina painetta myös vedonlyöntisivustoille. Veikkaussivut haluavat tarjota asiakkailleen mahdollisimman helpon ja sujuvan pelitapahtuman, joka kannustaa pysymään sivuston asiakkaana. Tarjousten sekä vedonlyöntibonusten lisäksi mahdollisimman helpot, nopeat sekä edulliset rahansiirtotavat ovat asiakkaille ensiarvoisen tärkeitä.

Parhaat Bitcoin & kryptovaluutta vedonlyöntisivut


Vedonlyöntisivustot ovat jo vuosia tukeneet niin perinteisiä verkkopankki- ja luottokorttimaksuja. Näiden perässä rahojensiirtovalikoimaan ovat tulleet erilaiset nettilompakot sekä prepaidkortit. Nyt viime aikoina vedonlyöntisivustot ovat alkaneet tukea laajalti kryptovaluuttoja pelivälineinä ja tämä tuntuu olevan jatkuvasti laajeneva trendi.

Veikkausbonukset.com sivustolla ei ole arvosteltu yhtään pelkästään Bitcoin ja kryptovaluutta vedonlyöntiä tukevaa pelisivustoa. Vedonlyöntisivustot osiostamme löytyy kuitenkin useita sivustoja, jotka tukevat kryptovaluuttoja perinteisten rahansiirtotapojen rinnalla. Alla lueteltuna TOP sivut, joilla on mahdollista tehdä Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin ja muita kryptovaluuttatalletuksia.

Arvostelu

Bonus

Julkaistu

Lisätieto

Pelaa

1.Fezbet100% bonus 200€ asti2020Fezbetillä voit lyödä vetoa Bitcoineilla!Pelaa nyt
2.PowbetTuplaa talletus 200€ asti!2021Powbet tukee BTC, LTC, ETH sekä XRP talletuksia!Pelaa nyt
3.20Bet100€ ilmaisveto2020Betsaa 20Betillä kryptoilla! Pelaa nyt
Librabet100% bonus 200€ asti2018Librabetilla voi veikata eri virtuaalivaluutoilla!Pelaa nyt
Wazamba100% bonus 200€ asti2021Wazamballa voit veikata kryptovaluutoilla!Pelaa nyt
6.Rabona100% bonus 200€ asti2019Tee Rabonalle BTC, ETH tai LTC talletus!Pelaa nytBitcoin ja kryptovaluutta vedonlyönnin hyödyt


Miksi sitten käyttää Bitcoinia tai muita kryptovaluuttoja vedonlyönnin maksuvälineenä ja talletusten kotiutus instrumenttina? Suurin syy on ehdottomasti se, että kryptovaluutta rahansiirtoja tehdessä kaikki rahaliikenne tapahtuu ilman perinteisten pankkien ja luottokorttiyhtiöiden välikätenä toimimista. Bitcoinien ja kryptovaluuttojen käytölle yleisesti on paljon perusteltuja hyötyjä mutta totta kai mukaan mahtuu myös soraääniä sekä epäilyksiä. Olemme listanneet alle muutamia plussia sekä minuuksia vedonlyönnin näkökulmasta kryptovaluuttojen käyttöön liittyen.


+ Plussat


  • Lohkoketjusiirroilla ei ole hintaa, joten kryptovaluuttatalletukset sekä kotiutukset ovat summasta riippumatta ilmaisia, mikäli vedonlyöntisivusto niin haluaa.
  • Bitcoin ja muut kryptovaluuttasiirrot ovat ajantasaisia eivätkä ne jää matkalle matelemaan välikäsien hyppysiin.
  • Bitcoin ja muut kryptovaluutat eivät ole perinteisiä valuuttoja, joita koskevat ankarat lainsäädännöt. Suomalaisille veikkaajille tämä tarkoittaa sitä, että Suomen hallituksen kaavailema maksublokki ulkomaalaisille vedonlyöntisivuille ei vaikuta millään tavalla kryptovaluuttasiirtoihin pelisivuille ja niiltä pois.
  • Bitcoin rahansiirrot ovat anonyymejä. Bitcoinsiirtojen yhteydessä ei luovuteta mitään henkilötietoja vaan kaikki siirrot pelisivustoille ja niiltä pois tapahtuu Bitcoin-osoitteiden kautta. Näin ollen sinun ei tarvitse lähettää minkäänlaisia dokumentteja pelitilin vahvistamiseksi ja kotiutusten saamiksesi, ellei vedonlyöntisivusto sitä erikseen vaadi omissa ehdoissaan.


+ Miinukset


  • Bitcoinin ja muut kryptovaluutat ovat vielä epävarmoja valuuttoja arvon heilahteluiden suhteen
  • Osa pelkästään kryptovaluuttoja tukevista pelisivuista ei ole luetettavia
  • Bitcoinin ja muiden kryptovaluuttojen regulaatio luultavasti tiukentuu tulevaisuudessa


Suosituimmat kryptovaluutat 2021


Tämän hetken suosituimmat kryptovaluutat Suomessa ovat Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) sekä Ripple (XRP). Kryptovaluuttoja on kuitenkin tuhansia erilaisia ja kolikkojen tuottoprosentit vaihtelevat paljon. Mikäli haluat tutustua kryptovaluuttojen tuottavuuteen laajemmin niin sijoittaja.fi sivulta löydät 09/2021 julkaistun listan vuonna 2021 eniten tuottaneista kryptovaluutoista. Alta löydät pähkinänkuoreen tiivistettynä vedonlyöntisivustojen kolmen suosituimman kolikon infot.

Bitcoin


Bitcoin on ehdottomasti maailman tunnetuin kryptovaluutta. Avoimeen lähdekoodiin pohjautuva bittiraha näki päivänvalon jo vuonna 2008 kun salaperäistä nimimerkkiä, Satoshi Nakamoto, käyttänyt taho lanseerasi kolikon. Bitcoinin arvo oli alun perin vain muutamia senttejä mutta vuonna 2021 Bitcoin rikkoi kaikkien aikojen ennätyksensä, kun yhden kolikon arvo kävi hetkellisesti yli 60 000 dollarissa. Bitcoin on arvon heilahtelusta huolimatta luotettava kolikko ja maailmasta löytyykin tällä hetkellä monta Bitcoin miljonääriä.

Etelä-Amerikan valtio El Salvador otti ensimmäisenä valtiona Bitcoinin viralliseksi valuutaksi!

Ripple


Ripple tuotiin Yhdysvalloissa markkinoille jo vuonna 2012 ja Ripple on saavuttanut vuosien varrella varsin tunnetun aseman kryptovaluuttana. Ripple on reaaliajassa toimiva maksujärjestelmä ja jo yli 100 pankkia ympäri maailman on integroinut Ripplen mahdollistavan maksujärjestelmän osaksi verkossa toimivia palveluitaan. Ripplen kurssi on heilahdellut vuosien varrella todella rajusti ja vuoden 2021 alussa sen arvoa pumpattiin myös keinotekoisesti wallstreetspump henkisesti. Nyt kolikon arvo on kuitenkin ollut pitkään noin 1€ ja sen on odetettu kohoavan 10€ tuntumaan vuoteen 2025 mennessä.

Japanissa sijoitusyhtiö SBI Holdings on investoimassa Rippleen.

Ethereum


Ethereum on noussut kuluneiden kahden vuoden aikana Bitcoinin perässä ehdottomasti toiseksi suosituimmaksi kryptovaluutaksi. Ethereumin white paper julkaistiin vuonna 2013 ja lopullinen lanseeraus tapahtui heinäkuussa 2015. Siinä missä Bitcoin on nimensä mukaisesti valuutta ja sen funktio on toimia rahankorvikkeena niin Ethereum kurottaa korkeammalle. ETH on tiivistettynä käyttöjärjestelmä älysopimuksia hyödyntäville sovelluksille – ja toki myös digitaalinen raha. Suomalainen Alexander Hanhikoski on Ethereumilla rikkauksiin noussut henkilö. Hanhikoski sijoitti ETH:n 10 000€ kolikon alkumetreillä ja myydessään ne vuonna 2017 Hanhikoski tienasi 20 miljoonaa €.

Miksi Ethereum on arvokas?