Voittaako Laura Huhtasaari presidentinvaalit?

Voittaako Laura Huhtasaari presidentinvaalit?
Laura Huhtasaari on Perussuomalaisten presidenttiehdokas. Katso Huhtasaaren kertoimet presidentinvaalien vedonlyönnissä!
Laura Huhtasaari valittiin Perussuomalaisten presidenttiehdokkaaksi syyskuussa 2017 PS:n puoluevaltuuston kokouksessa. Laura Huhtasaaren menestymisestä presidentinvaaleissa voit nyt lyödä vetoa monilla eri vedonlyöntisivustoilla. Tarjolla on monia eri kohteita niin Huhtasaaren suorasta voitosta ja valinnasta presidentiksi tai hänen äänimäärästään tiettyä toista ehdokasta vastaan. Alapuolella on esiteltynä kohteet ja ohjeet vedonlyöntiin selkeällä suomenkielellä.

Laura Huhtasaari voittaa presidentinvaalit?


Laura Huhtasaaren voitosta Betsson tarjoaa jopa kertoimen 40. Löydät kohteen Betssonin lajivalikosta Politiikka ja talous -> Suomi -> Presidentinvaalit 2018.

Voit siirtyä Betssonille suoraan tästä --->>Laura Huhtasaari - Prosenttiosuus äänistä
Laura Huhtasaari vs Muu ehdokas


Vedonlyöntisivustot tarjoaa myös vastakkainasetteluja ehdokkaiden välillä. Kohteessa veikkaat, kumpi kahdesta ehdokkaasta saa enemmän ääniä vaaleissa. Tarjolla on muunmuassa kohteita, missä voit veikata saako Laura Huhtasaari enemmän ääniä kuin Pekka Haavisto, Matti Vanhanen tai Paavo Väyrynen.

Voit siirtyä Betssonille suoraan tästä --->>Ratkeaako presidentinvaali jo ensimmäisellä kierroksella?


Voit siirtyä Unibetille suoraan tästä --->>Hyödynnä ensitalletusbonukset


Nordicbet - 100%/100€


Suomalaisten suosima Nordicbet tarjoaa 100%/100€ bonuksen. Ensimmäinen talletus Nordicbetille tuplataan ja maksimimäärä on 100€. Jos talletat esimerkiksi 20€, saat pelitilillesi 40€ pelirahaa. Nordicbetille et tarvitse minkäänlaista bonuskoodia. Voit lukea lisää myös Nordicbetistä ja bonuksen ehdoista arvostelustamme.Huhtasaari MTV:n vaalikoneeseen vastanneiden suosikki


Sauli Niinistö on suuri suosikki tulevissa presidentinvaaleissa. Laura Huhtasaarta on pidetty vaalien kolmossuosikkina Niinistön ja Haaviston jälkeen. Huhtasaari on kuitenkin väläytellyt merkkejä hurjasta kannatuksesta ja on muunmuassa MTV:n vaalikoneen vatauksissa ylivoimainen. Vaalikone kertoo sinulle sopivimman presidenttiehdokkaan. MTV uutisoi aiemmin joulukuussa vaalikoneen antaneen Huhtasaaren suosituksen jopa 40% kaikista vastaajista, Niinistön jääden 9,9%.

Voittaako Laura Huhtasaari presidentinvaalit?

Enemmän presidentinvaaleista


Voit myös halutessasi lyödä vetoa myös muista presidenttiehdokkaista tai vaaleista yleensä. Olemme koonneet tietoa ehdokkaista ja vedonlyöntikohteista Presidentinvaali-artikkeliimme. Löydät artikkelista kaikkien ehdokkaiden voittokertoimet.