Lauri Markkanen NBA vuoden tulokkaaksi?

Lauri Markkanen NBA vuoden tulokkaaksi?
Lauri Markkanen on yksi seuratuimmista tulokkaista NBA-kaudella 2017-18. Mitkä ovat Markkasen mahdollisuudet vuoden tulokkaaksi?

Lauri Markkanen Chicago Bulls


Lauri Markkanen draftattiin seitsemäntenä ensimmäisellä kierroksella NBA:han kesäkuun 22. päivänä ja lopulliseksi osoitteeksi Markkaselle tuli legendaarinen Chicago Bulls. Markkasen ottelut on katsottavissa NBA live streamistä Nordicbet-vedonlyöntisivuston kautta.

Lauri Markkanen NBA Tulokas: Kertoimet


Markkanen on yksi kuumimmista tulokkaista tällä NBA-kaudella. Markkanen loisti syksyllä koripallon em-kisoissa ja aloittanut tulokaskautensa NBA:ssa loistavasti. Lauri on ollut ehdottomasti nuoren Bullsin paras ja tehokkain pelaaja. Markkasen mahdollisuudesta NBA:n vuoden tulokkaaksi voi lyödä myös vetoa.Vedonlyöntisivustot tarjoavat Markkaselle reiluja kertoimia. Korkeimman kertoimen saa tällä hetkellä Mr Green-sivustolta kertoimella 19!Kauden alussa suosikkina voittamaan vuoden tulokas-palkinnon oli paljon mediassa esillä ollut Lakersin Lonzo Ball. Kakkossuosikkina ja aiemmin 2016 ykkösvarauksena draftattu Ben Simmons, joka nyt kauden edetessä noussut suureksi suosikiksi. Kertoimet elävät kokoajan ja Laurinkin kertoimet ovat laskeneet sen mukaan kun asetelmat tulokaskilpailussa ovat parantuneet. Laurille tarjottiin kauden alussa kerrointa 26 ja tällä hetkellä se on laskenut 19:sta. Laurin pelaaminen on kuitenkin peli peliltä vakuuttavampaa ja näin isolla kertoimella kenties pelaamisenkin arvoinen.Lauri Markkanen palkka


Tulokaskauden palkkaan vaikuttaa suuresti varausnumero. Mitä korkeammalla pelaaja on varattu, sitä suurempi on tulokassopimuksen palkka. Lauri Markkanen varattiin seitsemäntenä ja kuittaa ensimmäisesti kaudestaan jopa 3,2 miljoonaa dollaria eli 2,84 miljoonaa euroa. Tulot kasvavat toisella kaudella lähes 3,2 miljooonaan euroon. Markkasella on myös mahdollisuus käyttää optio kolmannesta kaudesta, jolloin palkka nousee hieman yli 3,7 miljoonaan euroon.

Lauri Markkanen ja NBA- palkka taulukko

Katso Lauri Markkasen NBA-ottelut suorana


Suomessa NBA:ta ei näytetä televisiosta ja varsinkin tällä kaudella myös suomalaiset ovat kiinnostuneita NBA-koriksesta enemmän kuin koskaan. Ei kuitenkaan hätää, sillä suomalaisetkin näkevät kaikki NBA-ottelut suorina lähetyksinä ja ilmaiseksi Nordicbetin live stream-palvelust. Sinulla tulee olla vain pelitili Nordicbetillä, sekä vähintään 1€ rahaa pelitilillä. Teet siis talletuksen pelitilillesi ja näet kaikki Lauri Markkasen ottelut. Pelitilillä olevaa rahaa ei ole pakko käyttää rahapelaamiseen, joten otteluiden katsominen on ilmaista.