PSG:n Lique 1 matsit Betsafen live streamina! Kentällä Messi, Neymar, Mbappe ja Sergio Ramos!

PSG:n Lique 1 matsit Betsafen live streamina! Kentällä Messi, Neymar, Mbappe ja Sergio Ramos!
Betsafe näyttää tulevalla kaudella PSG:n Lique 1 -ottelut! Betsafen live stream on paras paikka nähdä Messi, Neymar ja Sergio Ramos pelaamassa Lique 1:n matseja!
Leo Messin ja muun PSG:n joukkueen näkee ensi kaudella Betsafen live streamista! Suomessa ei millään televisiokanavalla ole Ranskan jalkapallon pääsarjan Lique 1:n oikeuksia, joten PSG:n ja Messi fanit, avakaa pelipäivinä vedonlyöntisivusto Betsafen sivut!

Betsafen Lique 1 -lähetykset alkavat perjantaina 13.8. kello 22:00 ottelulla Lorient vastaan Monaco. PSG;n tähtisikermä on kentällä ensimmäisen kerran lauantaina kello 22:00, kun sen Le Parc des Princes -stadionille saapuu Strasbourg.Näin katsot Ligue 1 pelit ilmaiseksi:


Saat koko Betsafen live stream lähetysten kirjon katseltavaksi kunhan pidät huolen että sinulla on pelitililläsi rahaa yksi vaivainen 1€. Ranskan liigan lisäksi näet myös muun muassa koripallon NBA-otteluita sekä La Liga jalkapalloa.

  1. Siirry Betsafelle tästä ››
  2. Tee minimitalletus (10€)
  3. Voit käyttää 9€ vaikka vedonlyöntiin, mutta jätä euro(1€) tilillesi
  4. Kaikki urheilu on katsottavissasi tämän jälkeen ilman erillisiä maksuja

Jos sinulla ei vielä ole pelitiliä Betsafella, niin nyt kauden alla on mainio tilaisuus avata sellainen. Lisäksi saat hyvän avajaistarjouksen. Kun teet ensimmäisen talletuksen 25 eurolla, saat 75 euroa pelirahaa.

Tulevat ottelut:


Perjantai 13.08.2021
Klo 22:00 Lorient - Monaco

Lauantai 14.08.2021
Klo 18:00 Lille - Nice
Klo 22:00 PSG - Strasbourg

Sunnuntai 15.08.2021
Klo 14:00 Angers - Lyon
Klo 18:00 Lens - Saint Etienna
Klo 21:45 Marseille - BordeauxMessi, Neymar, Mbappe, Donnarumma, Sergio Ramos ...


PSG:n peleissä näkee tulevalla kaudella eniten lajin varsinaisia supertähtiä. Seura onnistui pitämään riveissään viime kauden supertähdet Neymarin ja Kylian Mbappen, ja kesällä PSG pystyi tuomaan joukkueeseen ilmaiseksi Real Madridin legendaarisen puolustajan Sergio Ramosin, EM-turnauksen parhaan maalivahdin Gianluigi Donnarumman, Liverpoolista lähteneen Georginio Wijnaldumin sekä itse Messin. Ihmetystä herättää se, että tämä nelikko tosiaan liittyi joukkueeseen ilman siirtokorvausta.

Viime kaudella PSG ei yllättäen voittanut Lique 1:n mestaruutta, vaan se jäi kakkoseksi Lillen jälkeen. PSG on luonnollisesti ylivoimainen mestarisuosikki tälle kaudelle. Esimerkiksi Betsafen listoilla sen mestaruuskerroin on vain 1.12.

PSG:n pelit eivät välttämättä ole Lique 1:n puolella niitä kaikkein jännittävimpiä, mutta onhan se kiinnostavaa nähdä Messi ja Sergio Ramos samassa joukkueessa. Tai kuinka hyökkäyskolmikko Messi, Neymar ja Mbappe pelaavat tammikuisena arki-iltana Lorientin kotikentällä.

Avaa PSG:n peli-iltoina Betsafe! Tuskin tässä elämässä montaa mahdollisuutta tulee nähdä kentällä tällaista supertähtien joukkuetta.