Linnan juhlat 2018 - Haukion puvun väri & muut erikoiset vedonlyöntikohteet!

Julkaistu: 06.12.2018 09:30


Linnan juhlat 2018 - Haukion puvun väri & muut erikoiset vedonlyöntikohteet!
Linnan juhlat 2018 - Suomen itsenäisyyspäivä 101v
6.12.2018 - Lyö vetoa Haukion puvun väristä, Linnan juhlien katsojamäärästä ja paljon muusta!

Suomen itsenäisyyspäivä - Linnan juhlat 2018


Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille VB:n lukijoille. Suomi juhlii 101-vuotispäiväänsä itsenäisyyspäivänä 6. joulukuuta. Itsenäisyyspäivän vastaanotto ja Linnan Juhlat 2018 järjestetään taas Presidentinlinnassa, Helsingissä. Sauli Niinistö ja Jenni Haukio toivottavat jälleen tervetulleeksi vieraat ja tästä koko seremoniasta voi jälleen lyödä myös vetoa hyvin mielenkiintoisista kohteista.

Tällä hetkellä Linnan juhlat-vedonlyöntikohteita tarjoavat muun muassa vedonlyöntisivustot ComeOn, Nopeampisekä NordicBet. ComeOn tarjoaa myös hyvän bonuksen uusille pelaajille. ComeOnille saat 10€ talletuksella 50€ pelirahaa. Löydät itsenäisyyspäivän vastaanoton kertoimet ComeOnilla kohdasta Superkertoimet -> Suomi.
ComeOn bonus: Talleta 10€ & poimi 50€ pelirahaa tästä >>

Mikä on Jenni Haukion puvun väri?


Voit lyödä vetoa Jenni Haukion puvun väristä itsenäisyyspäivän vastaanotolla. Viime vuosina Haukio on pukeutunut tummanvihreään, violettiin ja vaaleansiniseen. Tänä vuonna esimerkiksi siniselle puvulle saa kertoimeksi 4,50. Sininen on Suomen lipun väri, jota Haukiolla ei ole vielä ollut päällä koskaan Linnan juhlissa.Mikä on Sauli Niinistön solmukkeen väri?


Sauli Niinistö on pukenut järjestään linnan juhlissa valkoisen solmukkeen ja myös tänä vuonna suosikkiväri on valkoinen. Nordicbet tarjoaa kertoimen tähänkin kohteeseen ja antaa valkoiselle värille kertoimeksi 1,03. Kuitenkin mikä tahansa muu väri saa kertoimeksi 9,00.Kuinka paljon Linnan Juhlat 2018 - lähetyksellä on katsojia?


Linnan juhlat ja itsenäisyyspäivän vastaanotto on vuosittain kasvattanut katsojamääräänsä tasaisesti. Myös tänä vuonna odotetaan hyvin paljon katsojia ja määrästä voit lyödä myös vetoa. Viime vuonna katsojia oli 2,66 miljoonaa. Onko tänä vuonna katsojia yli vai alle 2,7 miljoonaa? Tulos tarkistetaan www.finnpanel.fi tilastoista.Kompastuuko joku punaisella matolla?


Linnan juhlien vedonlyönti sisältää myös hieman viihtellisempiä vetoja, jotka ovat toki korkeariskisempiä, mutta myös kertoimet ovat hyvin korkeita. Yksi kohde ComeOnilla on, kompastuuko joku punaisella matolla? Aikaisemmin muunmuassa Hjallis Harkimo on kompastunut itsenäisyyspäivän vastaanotolla astuessaan vaimonsa pitkän mekon laahuksen päälle. Kertoimeksi kompastumiselle saa jopa 67,00!Monet vedonlyöntisivustot tulevat tarjoamaan kertoimia Linnan Juhliin ja itsenäisyyspäivän vastaanottoon. Päivitämme kohteita tähän artikkeliin, kun kohteita tulee julki.

Comeon!