Linnan juhlat 2019 - Haukion puvun väri & muut erikoiset vedonlyöntikohteet!

Julkaistu: 03.12.2019 09:30


Linnan juhlat 2019 - Haukion puvun väri & muut erikoiset vedonlyöntikohteet!
Linnan juhlat 2019 - Suomen itsenäisyyspäivä 102v
6.12.2019 - Lyö vetoa Haukion puvun väristä, Linnan juhlien katsojamäärästä ja paljon muusta!

Suomen itsenäisyyspäivä - Linnan juhlat 2019


Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille VB:n lukijoille. Suomi juhlii 102-vuotispäiväänsä itsenäisyyspäivänä 6. joulukuuta. Itsenäisyyspäivän vastaanotto ja Linnan Juhlat 2019 järjestetään taas Presidentinlinnassa, Helsingissä. Sauli Niinistö ja Jenni Haukio toivottavat jälleen tervetulleeksi vieraat ja tästä koko seremoniasta voi jälleen lyödä myös vetoa hyvin mielenkiintoisista kohteista.

Tällä hetkellä Linnan juhlat-vedonlyöntikohteita tarjoavat muun muassa vedonlyöntisivustot Coolbet sekä NordicBet. Coolbet tarjoaa myös hyvän bonuksen uusille pelaajille. Coolbetilla saat 10€ talletuksella 50€ pelirahaa. Löydät itsenäisyyspäivän vastaanoton kertoimet Coolbetilla kohdasta Viihde -> Linnan juhlat.
Coolbet bonus: Talleta 10€ & poimi 50€ pelirahaa tästä >>

Mikä on Jenni Haukion puvun väri?


Voit lyödä vetoa Jenni Haukion puvun väristä itsenäisyyspäivän vastaanotolla. Viime vuosina Haukio on pukeutunut valkoiseen, tummanvihreään, violettiin ja vaaleansiniseen. Tänä vuonna esimerkiksi siniselle puvulle saa kertoimeksi 4,00. Sininen on Suomen lipun väri, jota Haukiolla ei ole vielä ollut päällä koskaan Linnan juhlissa. Lisäksi sininen edustaa värinä luotettavuutta ja rauhallisuutta jotka voidaan yhdistää juhlien teemaan "yhteiskunnallinen keskustelu".Mikä on Sauli Niinistön solmukkeen väri?


Sauli Niinistö on pukenut järjestään linnan juhlissa valkoisen solmukkeen ja myös tänä vuonna suosikkiväri on valkoinen. Nordicbet tarjoaa kertoimen tähänkin kohteeseen ja antaa valkoiselle värille kertoimeksi 1,03. Kuitenkin mikä tahansa muu väri saa kertoimeksi 9,00.Kuinka paljon Linnan Juhlat 2019 - lähetyksellä on katsojia?


Linnan juhlat ja itsenäisyyspäivän vastaanotto on vuosittain kasvattanut katsojamääräänsä tasaisesti. Suomi 100 juhlavuoden jälkeen viime vuonna katsojamäärät laskivat hieman mutta tästä huolimatta jälleen tänä vuonna odotetaan hyvin paljon katsojia ja määrästä voit lyödä myös vetoa. Viime vuonna katsojia oli 2,44 miljoonaa. Onko tänä vuonna katsojia yli vai alle 2,4 miljoonaa? Tulos tarkistetaan www.finnpanel.fi tilastoista.Osallistuuko Antti Rinne Linnan Juhliin?


Linnan juhlat 2019 tarjoavat myös hieman normaalista poikkeavan vetokohteen. NordicBet ja Coolbet ovat tuonet tarjolle kohteen jossa veikataan että tullaanko vain puolen vuoden pestin jälkeen 3. jouluukuta Suomen pääministerin virasta luopunut Antti Rinne näkemään Linnan parketilla.Monet vedonlyöntisivustot tulevat tarjoamaan kertoimia Linnan Juhliin ja itsenäisyyspäivän vastaanottoon. Päivitämme kohteita tähän artikkeliin, kun kohteita tulee julki.