Liverpoolilla vielä mahdollisuudet neljän pokaalin kauteen, päivitys 15.5.

Liverpoolilla vielä mahdollisuudet neljän pokaalin kauteen, päivitys 15.5.
Jos Liverpoolilla loppukaudella onnistuu aivan kaikki, niin se voittaa historiallisesti neljä mestaruutta. Eikä se ole mitenkään mahdoton temppu. (Vaikka onkin kovin epätodennäköistä, kun Valioliiga on aivan kalkkiviivoilla.)
Liverpoolin neljän pokaalin metsästys jatkuu. Englannin EFL Cup ja FA Cup joukkueella jo on voitettuna. Jäljellä olisivat vielä Mestarien liiga sekä Valioliiga.
Ennen kauden alkua englantilaiset vedonvälittäjät antoivat Liverpoolin neljän pokaalin kaudella kertoimeksi noin 3000. Nyt kerroin on noin 12.00.

Englannin Liigacupin Liverpool voitti jo helmikuun lopulla. Wembley finaalissa Pool kaatoi Chelsean rankkarikisan jälkeen. Varsinainen peliaika päättyi maalittomana, eikä jatkoajallakaan tehty maaleja.
Rankkarikisa oli dramaattinen. Ensin kummaltakin joukkueelta kymmenen laukojaa teki maalin, ja jäljellä olivat enää veskarit. Ensin Liverpoolin Caoimhín Kelleher onnistui omassa kudissaan, mutta tämän jälkeen kovat paineet niskassa Chelsean Kepa Arrizabalaga epäonnistui.FA Cup oli kuin EFL Cupin uusinta. Liverpool ja Chelsea olivat jälleen vastakkain Wembleyn finaalissa. Jälleen mentiin rankkareihin maalittoman 90 minuutin ja jatkoajan jälkeen. Epäonnistuneita laukojia oli nyt kolme. Liverpoolilta Sadio Mane mokasi kutinsa, ja Chelsealta epäonnistujat olivat Cesar Azpilicueta sekä Mason Mount.Mestarien liigan semifinaalit olivat taas dramaattisen ja viihdyttävän futiksen näytöstä. Liverpool oli toisen osaottelun puoliajalla jo melkein sillassa, kun lujaa tullut Villareal meni tauolle 2-0 -johdossa. Toisella jaksolla Liverpool Luis Diazin johdolla käänsi suunnan, ja hoiteli matsin lopulta 3-2. Finaalivastus Real Madridin ottelu Santiago Bernabeulla Manchester Cityä vastaan oli sitten jo yksi huimimmista nousuista koskaan.
Finaalissa Liverpool on selvä suosikki.

Valioliigan voitto tuntuu lipuvan Manchester Citylle. Kun Cityllä on yksi matsi jäljellä ja Liverpoolilla kaksi, niin joukkueiden piste-ero on neljä pistettä. City pelaa kotikentällään viimeisen ottelunsa Aston Villaa vastaan. Liverpool pelaa vielä vieraissa Southamptonia vastaan ja kotikentällä Anfieldilla Wolverhamptonia vastaan.