Lyö Vetoa Bensanhinnasta!

Lyö Vetoa Bensanhinnasta!
Mikä on bensan keskihinta toukokuussa 2021? Lyö vetoa ja tienaa kesän bensarahat!
Polttoaineen hinnannousu tänä vuonna puhuttaa juuri nyt laajasti. Huomiota on saanut etenkin Facebook-sivu “STOP! Autoilijoiden kuritukselle!” jossa on mukana jo yli 270 000 nimeä. Tämän lisäksi muun adressmuassa kansalaisaloite.fi sivustolla on vetämässä useampikin adressi jossa kerätään nimiä polttoaineveron alentamiseksi. Mikäli yksi tai vaikkapa kaikki adressit saavat kerättyä vähintään 50 000 allekirjoitusta niin aloitteet etenevät eduskunnan käsiteltäväksi.

Suomessa dieselin ja bensan hinnasta yli puolet koostuu veroista. Lisäksi maailmanmarkkinahinnat ovat nousseet kymmeniä prosentteja viime syksystä, minkä vuoksi pumppuhinnat ovat tällä hetkellä hyvinkin tuntuvasti esimerkiksi viime kesää korkeammalla. Stop-ryhmässä pelätään, että kotimaiset poliittiset linjaukset hinaavat hintoja entisestään ylöspäin.

Bensa kalleimmillaan jo noin 1.80€ litralta


Maanantaina 15. maaliskuuta 95-oktaanisen keskihinta Suomessa oli riippumattoman polttoaine.net-sivuston mukaan 1,587 euroa litralta. 98 maksoi keskimäärin 1,675 euroa ja diesel 1,475 euroa. Porissa Pihlavan SEO:lla 95E10 bensanhinta saavutti 16. maaliskuuta huippuhinnan 1.794 kun Helsingissä Pukinmäen Shellillä lätkäistiin 98E:lle hinnaksi 1.819!

Vedonlyöntiyhtiö Betssonilla on nyt mahdollista lyödä vetoa siitä, paljonko polttoaineiden keskihinta on toukokuussa. Betsson ei usko, että nousu olisi erityisen dramaattinen: Mikäli “ysivitonen” maksaisi litralta 1,70 euroa tai enemmän, ruotsalaisyhtiö maksaa panokset takaisin 2,4-kertaisesti. 98:n kanssa vastaava hintaraja on 1,8 euroa ja dieselin 1,6 euroa.

– Huoltoasemayrittäjät ja moni kuluttaja on mitä ilmeisimmin näkemyksemme kanssa eri mieltä. Vedonlyöntikertoimet tietysti muuttuvat sitä mukaa miten vedonlyöjät panoksiaan asettelevat, toteaa Betssonin kerroinanalyytikko Mattias Wennerkvist.

Lyö vetoa bensanhinnasta Betssonilla!
Tekstin lähde: Betsson Group