Masked Singer 2021 - Kuka paljastuu maskin takaa?

Masked Singer 2021 - Kuka paljastuu maskin takaa?
Masked Singer Suomi 2021 kerää jälleen koko Suomen TV-vastaanottimien ääreen arvuutteleemaan "kuka on maskin takana"? Katso Masked Singer vihjeet ja veikkaa kuka paljastuu sinun suosikkihahmosi maskin takaa!


Päivitetty 22.11.2021

Supersankari voitti Masked Singerin!
Masked Singerin 3. kausi


Masked Singer Suomi on yksi kahden viime vuoden suosituimmista suomalaisista viihdeohjelmista. Ohjelmassa erilaiset julkisuudesta tutut henkilöt astuvat lavalle laulamaan asuissa, jotka peittävät esiintyjien todellisen identiteetin. Eteläkorealaiseen Masked Singer formaattiin perustuvan ohjelman 1. tuotantokausi televisiointiin keväällä 2020 ja tällä hetkellä TV:ssä pyörii jo kolmas kausi eikä tämä todennäköisesti tähän jää!

Masked Singer Vihjeet


Masked Singerin idea ja suola ovat maskin takana piileskelevien hahmojen arvuuttelu. Paras Masked Singer vihje arvausleikissä on tietysti maskin takana olevan ihmisen lauluääni mutta Masked Singer veikkaus voi osua oikeaan myös vihjevideoista nuuskitun tiedon perusteella. Tai sitten videolla voidaan antaa täysin väärää informaatiota ja yrittää näin johtaa studiopanelisteja sekä katsojia harhaan!

Masked Singer vedonlyönti


Masked Singer vedonlyönti kävi ohjelman ensimmäisellä kaudella todella kuumana. Esimerkiksi peliyhtiöt Betsson sekä Coolbet tarjosivat erityislaatuiseen laulukilpailuun vedonlyöntikertoimia mutta valitettavasti kaudella 2021 ei Masked Singer vedonlyönti näyttää olevan suljettu.

Vaikka Masked Singer vedonlyönti on tällä hetkellä mahdotonta niin hätä ei ole tämän näköinen! Useat vedonlyöntisivustot tarjoavat paljon muita erilaisia viihdekohteita pelattavaksi niin kotimaasta kuin ulkomailta. Tällä hetkellä erityisen kuumia viihdekohteita ovat muun muassa:


Haluatko miljonääriksi? Betssonilla se onnistuu - saat miljoonan, pystytkö pitämään sen?
Masked Singer 2021 - Kuka paljastuu maskin takaa?

Masked Singer 2021 – Hahmot & Vihjeet


Masked Singer 2021 kaudella on mukana peräti kuusitoista uutta hahmo, joita ohjelman vakiokasvot Janne Kataja, Jenni Kokander, Maria Veitola sekä Christopher Strandberg yrittävät arvuutella yhdessä ohjelman isännän Ilkka Uusivuoren johdolla.

Masked Singer 2021 - Paljastuneet kilpailijat
Masked Singer voittajat


Marraskuussa 2021 päättyi Masked Singer Suomi kilpailun kolmas kausi. Kisan voitto on mennyt kahdesti miesesiintyjälle ja yhdeksästä finalistista peräti seitsemän on ollut miehiä! Alla lueteltuna aikaisempien Masked Singer kausien finaalikolmikot hahmoineen.

Kausi
Voittaja
Toinen sija
Kolmas sija
1.
Sami Hedberg (Leijona)
Ilkka Alanko (Heinäseiväs)
Erika Vikman (Ampiainen)
2.
Marko Hietala (Tohtori)
Jarkko Tamminen(Hiirulainen)
Mikko Leppilampi (Pakkanen)
3.
Anna-Maija Tuokko (Supersankari)
Waltteri Torikka (Bilepanda)
Kasmir (Corppi)