Katso Mayweather - McGregor nyrkkeilymatsi suorana lähetyksenä!

Katso Mayweather - McGregor nyrkkeilymatsi suorana lähetyksenä!
Mayweather vs McGregor nyrkkeilyottelu käydään elokuun 26. päivä! Ottelun näet suorana lähetyksenä pay per viewinä Viaplayllä. Lue ohjeet ja ennakko!

Mayweather vs McGregor


Kauan spekuloitu nyrkkeilyottelu MMA-tähti Conor McGregorin sekä nyrkkeilylegenda Floyd Mayweatherin välillä on varmistettu. Ottelu käydään Las Vegasissa elokuun 26. päivä. Tapahtuma on hyvin erikoinen siinä mielessä, että McGregor ei ole otellut ainuttakaan ottelua ammattilaisena nyrkkeilijänä.

Pay per view - 59,90€


Viaplay näyttää Mayweather vs McGregor ottelun suorana lähetyksenä pay per viewinä. Viaplay on ostanut ottelun lähetysoikeudet ja erillisellä maksulla suomalaiset pääsevät katsomaan ottelua suorana lähetyksenä. Pay per view- hinta ottelulle on 59,90€.

Siirry katsomaan ottelua suorana tästä -->>
Katso Mayweather - McGregor nyrkkeilymatsi suorana lähetyksenä!

Mayweather - McGregor vedonlyönti


Mayweather vs McGregor tulee olemaan urheilutapahtuma yksi historian suurimmista nyrkkeily- ja kamppailutapahtumista. Tämä tarkoittaa myös sitä, että ottelusta tullaan lyömään vetoa ennätysmääriä. vedonlyöntisivustot ovat avanneet kertoimia ottelusta jo varhaisessa vaiheessa ja odotetusti Floyd Mayweather on suuri suosikki.

Korkein kerroin McGregorille


Tällä hetkellä ennen ottelua Conor McGregor saa Scandibet-vedonlyöntisivustolta markkinoiden korkeimman kiinteän kertoimen 6! Monella muulla sivustolla McGregorin kertoimet ovat romahtaneet jopa 4 paikkeille. Todennäköisesti Scandibet tiputtaa kerrointa jossain vaiheessa, joten kannattaa iskeä kiinni. Scandibet tarjoaa myös uusille pelaajille 100%/100€ bonuksen.

Siirry Scandibetille suoraan tästä --->>Pressitilaisuuksien vaikutus kertoimiin


Massat lähtivät liikkeelle vedonlyöntimarkkinassa, kun ottelun tiimoilta pidettiin neljä lehdistötilaisuutta heinäkuussa (katso ylempää). Ennen lehdistötilaisuuksia Floyd Mayweatherin kerroin oli esimerkiksi Scandibet-vedonlyöntisivustolla ainoastaan 1,11. Pressitilaisuudet, jos niitä nyt kilpailullisina voidaan edes pitää, menivät heittämällä Conor McGregorille. Nyrkkeilyyn näillä ei ole minkäänlaista vaikutusta, mutta McGregor sai hurjan massan faneja puolelleen ja tämä näkyy myös nyt jälkeenpäin kertoimissa. Todella monet ympäri maailmaa ovat laittaneet rahojansa likoon nyt McGregorin puolesta, vaikka hän ei tehnyt muuta kuin soitti suutaan Mayweatherille. Ne vedonlyöjät, jotka uskovat Mayweatherin voittoon ovat nyt paremmassa asemassa, sillä hänen kerroin pompsahti esim. Nordicbet-vedonlyöntisivustolla 1,18.

Todennäköisyyksissä tämä muutos on huomattava, mutta onko se ollenkaan todellinen? Tämä on syytä vedonlyönnissä ottaa huomioon. Katsotaan prosentteja verrattaen kertoimia ennen pressitilaisuuksia ja niiden jälkeen.

Mayweatherin voittotodennäköisyys ennen pressitilaisuuksia:

1/1,11 = 0,9009 --> 90,09%

Mayweatherin voittotodennäköisyys pressitilaisuuksien jälkeen:

1/1,18 = 0,847 --> 84,7%

Mayweatherin voittotodennäköisyys putosi vedonlyöntimarkkinassa siis 90,09 - 84,7 = 5,39% vain sen takia, että McGregor soitti hänelle kokoajan suutaan ja sai yleisön villiintymään. Kuten aiemmin mainitsimme, tulee pelaajan miettiä onko tämä todennäköisyyden muutos lainkaan relevantti ja linjassa siihe, mitä oikeassa ottelussa tulee käymään ja mitkä ovat ne realistiset asetelmat elokuun 26. päivä.

Varma tyrmäys 8oz hanskoilla?


NSAC eli Nevada State Athletic Comission hyväksyi, että ottelu tullaan käymään kevyemmillä 8 unssin hanskoilla. Normaalisti käytössä on 10 unssin hanskat. Tämä tarkoittaa, että rystysten kohdalla on vähemmän pehmusteita. Tämän vuoksi iskut tulevat olemaan pykälän verran tuntuvampia.

Tyrmäys todennäköisempi?


Pehmusteiden väheneminen hanskoissa tarkoittaa myös sitä, että tyrmäys ottelussa on entistä todennäköisempi. Monet puoltavat Mayweatherin tyrmäävän McGregorin ja kevyemmillä hanskoilla iskut tuntuvat kovemmin. Ainoa keino millä McGregorin on spekuloitu voittavan Mayweather, on onnekas painava isku jonka hän saisi perille. Kevyemmät hanskat palvelisivat myös McGregoria tässä suhteessa. Hänen osuessaan kunnolla, kevyemmillä hanskoilla Mayweatherin tipahtaminen olisi hieman todennäköisempää.

Tämän on myös VB:n veikkausvihjeessä huomioitu seikka. Voit lukea VB:n nyrkkeilyvihjeen tähän otteluun alla olevasta linkistä.


McCgregor - Mayweather punnitustilaisuus


Mayweather vs McGregor punnitustilaisuus pidettiin Las Vegasissa perjantaina 26. elokuuta. Paikalle oli saapunut jälleen hurja määrä yleisöä. McGregor sai jälleen hurjat suosionosoitukset ja yleisö lähinnä buuasi Floyd Mayweatherille. McGregor punnittiin 153 paunaiseksi, eli 69,4kg. Mayweather punnittiin 149 paunaiseksi eli 67,6kg.Lehdistötilaisuudet


Floyd Mayweather sekä Conor Mcgregor pitivät neljä isoa lehdistötilaisuutta heinäkuussa kolmessa eri maassa. Ensimmäinen pidettiin Los Angelesissa, toinen Kanadan Torontossa, kolmas New Yorkissa ja viimeinen huipennus Lontoossa, Englannissa. Tilaisuuksia on kritisoitu sirkusmaisesta meiningistään, mutta samalla fanit ovat varmasti saaneet viihdettä varsinkin McGregorin laittessa shown pystyyn jokaisessa pressitilaisuudessa.

Los Angeles - 1. lehdistötilaisuus


Ensimmäisessä pressitilaisuudessa Conor McGregor otti tilaisuuden haltuunsa aloittamalla rääväsuisen haukkumisen ja otti ainakin paikalla olleen yleisön taakseen. McGregorille satoi kannustushuutoja yleisöstä, kun taas Mayweatherin puolella oli hiljaisempaa. McGregor oli panostanut Mayweatherille vinoiluun äärimmäisen hyvin, sillä hänen pukemansa liituraita-pukukin sisälsi piilovistejä ja raidat olivatkin oikeasti tekstiä, jossa sanottiin suorasukaisesti "fuck you".Toronto - 2- lehdistötilaisuus


Kanadassa käydyssä lehdistötilaisuudessa ottelijat pyydettiin lavalle rap-tähti Draken juontamana. Draken sanojen mukaan tämä ottelu tulee olemaan "the biggest fight in the history of fighting", eli nyrkkeilyn historian suurin ottelu. Tästä voi jokainen olla omaa mieltä ja monikaan ei varmasti yhdy tähän Draken lauseeseen.

McGregor aloitti oman osuutensa räväkästi ja otti heti yleisön puolelleen. McGregor laittoi heti kärkeen yleisön huutamaan "Fuck the Mayweathers!" Yleisö ei lämmennyt Mayweatherille läheskään niin hyvin kuin McGregorille.New York - 3. lehdistötilaisuus


Kolmas lehdistötilaisuus pidettiin Brooklynin Barclays Centerissä. Nämä pressitilaisuudet ovat saaneet jo sirkusmaisia piirteitä ja homma jatkui lähes samalla kaavalla myös New Yorkissa. Tämän tilaisuuden erikoisuutena Mayweather heitti repullisen dollareita ilmaan lavalla, joita nyt yleisöstä niitä kaapanneet myyvät pitkin internetiä.Lontoo - 4. lehdistötilaisuus


Wembleyn stadionilla pidetty viimeinen lehdistötilaisuus keräsi jättiyleisön Lontoossa, kun Mayweather ja McGregor pitivät viimeisen pressitilaisuutensa. Voidaan sanoa, että nyt oltiin lähes McGregorin kotikentällä lähellä Irlantia. Tilaisuus pidettiin nyrkkeilykehässä keskellä Wembleytä, kun taas aiemmat tilaisuudet olivat lavalla.

Mayweatherin ollessa äänessä McGregor ei pystynyt olemaan hiljaa ja keskeytti Floydia taukoamatta. McGregor alkoi jopa Mayweather suunvuoron aikana huudattamaan jälleen yleisöä "Fuck the mayweather" huutoihin. UFC-järjestön pomo Dana White kommentoi ottelua ja pressitilaisuuksia sanomalla, että tämä ottelu on varmasti yksi kamppailuhistorian isoimmista otteluista. Tämä pitää varmasti paikkaansa siinä mielessä, kuinka paljon mediahuomiota ja keskustelua se on herättänyt jo ennen ottelua.Las Vegas - 5. lehdistötilaisuus


Viimeinen lehdistötilaisuus pidettiin Las Vegasissa keskiviikkona 23. elokuuta. Tilaisuus oli selvästi rauhoitettu ja rauhallisempi kuin aikaisemmat, selvästi showmielessä pidetyt pressitilaisuudet. Floyd Mayweather vuolaasti kertoi McGregorin olevan kova taistelija, mutta olevan luottavainen vieläkin omiin taitoihinsa 40 vuoden iässä. McGregor oli rauhallisempi kuin aikaisemmin, mutta jatkoi samaa rataa puheissaan kuin aikaisemmin. Hänen suustaan ei paljoa muuta päässyt, kuin solvauksia ja kuinka hän tulee tyrmäämään Mayweatherin ensimmäisissä erissä.