Miesten 200m finaali - kuka nopein 200 metrillä?

Miesten 200m finaali - kuka nopein 200 metrillä?
Miesten 200m finaali käydään Dohan yleisurheilun MM-kisoissa tiistaina 1. lokakuuta. Katso alta ketkä ovat kilpailun ennakkosuosikit ja mitkä ovat heidän kertoimensa voittoon!

Doha 2019 - Miesten 200m finaali


Pikajuoksumatkat ovat aina arvokisoissa suosituimpia lajeja ja tälläkään kertaa emme pety pikamatkojen tarjonnasta. Miesten 200 metrin kilpailu käynnistyy alkuerillä ja välierillä sunnuntaina ja maanantaina, kun finaali juostaan tiistaina 1. lokakuuta päivän viimeisenä lajina.

Noah Lyles suosikki - löytyykö haastajia?


Yksi mies on ennakkoasetelmissa nostettu ylitse muiden. Noah Lyles, joka on pinkonut myös satasta tällä kaudella hirmuvauhtia on suuri ennakkosuosikki. Lyles ei ole mukana satasella, joten pystyy satsaamaan kaikki paukkunsa tälle matkalle. Haastajina on sataselta tutut Christian Coleman, Andre DeGrasse sekä mm. Ramil Guliyev ja Yohan Blake. Suurin kysymysmerkki on, kestääkö satasen kilpailijat kahden pikamatkan rasitusta, mikä kumuloituu alkueristä ja välieristä? Tässä Lylesillä on iso etu.Doha miesten 200m - poiminnat vedonlyöntiin


Noah Lylesin suosikkiasemaa ei voi kiistää. Mies on tällä kaudella alittanut 200 metrillä 19,80 rajan viisi kertaa ja juossut maailmantilaston kärkiajan 19,50. Michael Norman, joka on juossut toiseksi koviten 200 metrillä ei ole mukana MM-kisoissa. Noah Lylesin voittokerroin on kuitenkin hyvin pieni ja satunnaisuuttakin on tässä lajissa mukana, joten riski on liian suuri vain 1,14 kertoimelle.

Parhaat haut Top 3 vedoista


Muun muassa Unibet ja Mr Green tarjoavat vetoja top 3 sijoituksille. Aiemmin potentiaalinen mitalisti meidän silmissämme ja hyvä poiminta vedonlyöntiin oli Nigerian Divine Oduduru. Hän ei kuitenkaan ole enää viivalla ja nähtyämme 100m kilpailun, ei Christian Colemania voi ohittaa myöskään 200 metrillä.

Coleman oli täysin suvereeni satasella ja on myös paljon juossut 200 metrin lähtöjä. Hän on tällä hetkellä hirmuisen kovassa kunnossa. Noah Lylesille hän voi pistää erittäin hyvin kampohin DeGrassen kanssa. Colemanin top 3 sijoitukselle saa yli kahden kerrointa, joka on mielestämme näin nopealle kaverille hyvä kerroin pelattavaksi. Colemanin voittoakin voi kokeilla hieman pienemmällä panoksella, jolle saa jopa 11 kerrointa.

Christian Coleman kertoimet

Voittaja: 11,00
Top 3: 2,15
Mr Green

Miesten 200m - maailmantilaston kärkitulos