Mike Tyson: Kohtaan Lennox Lewisin syyskuussa!

Mike Tyson: Kohtaan Lennox Lewisin syyskuussa!
Nähdäänkö syyskuussa 2021 superottelu Mike Tyson vs. Lennox Lewis?
Päivitämme artikkelia kevään ja kesän mittaan ottelun lähestyessä.
Vuonna 2020 paluun nyrkkeilykehään tehnyt Mikebaddest man of the planetTyson kohtaa syyskuussa 2021 vanhan tanssiparinsa Lennox Lewisin! Ainakin mikäli uskomme Tysonia itsenään. Ottelua ei ole virallisesti vahvistettu ottelijoiden tai TV-kanavien taholta mutta Tyson itse pudotti kuun vaihteessa kyseisen uutispommin TMZ Sportsin kameroiden edessä. Tyson totesi Los Angelesissa ” I'm gonna fight Lennox Lewis, september”.

Nähdäänkö syksyllä 2021 kauan odotettu uusintaottelu vuoden 2002 legendaarisesta kahdeksan erää kestäneestä titteliottelusta "Lewis–Tyson: Is On"?

Toivotaan näin!Tyson ei saanut Hollyfieldia, nyt tähtäimessä Lewis


Mike Tysonin piti alun perin kohdata 29. toukokuuta 2021 Evander Holyfield Miamissa käytävässä ottelussa. Diili kuitenkin meni puihin, kun osapuolet eivät päässeet yksimielisyyteen rahasta. Tysonilla on ollut viime marraskuisen Roy Jones Jr. ottelun jälkeen kova hinku palata kehään ja kun Holyfield ottelu kaatui, niin mies käänsi katseensa toiseen tuttuun vastukseen Lennox Lewisiin. Lewis itse totesi tämän vuoden helmikuussa, että hän voisi kohdata Tysonin uudelleen – ”Mikäli suuri yleisö sitä haluaa”. Ja totta kai yleisöä haluaa!

Tässä videolla Lewis antaa ymmärtää että matsi on tulossa...Mike Tyson – Lennox Lewis Vedonlyönti


Tämä ottelu ei ole virallisesti vielä lyöty lukkoon mutta muutamat kansainväliset vedonlyöntisivustot tarjoavat otteluun jo nyt vedonlyöntikertoimia. Veikkausbonukset.com sivustolla esillä olevilla pelisivuilla ei vielä ole tarjolla kertoimia. Kertoimien vertailuun erikoistuneen oddshark.com sivuston otteluartikkelissa kertoimet ja voitontodennäköisyydet ovat aseteltu seuraavanlaisesti:

  • Mike Tyson 1.64 – 61,54%
  • Lennox Lewis 2.20 – 45,45%


Ennakkoasetelmat


Molemmilla ottelijoilla on takanaan mittava ura ja omat tähtihetkensä. Mike Tysonin ura alkoi olla kaksikon edellisen kohtaamisen aikaan vuonna 2002 jo alamäessä ja mielenterveysongelmat sekä päihteet veivät miestä kovaa kohti päin seinää. Tähän otteluun lähdettäessä Tyson onkin henkisesti paremmassa kunnossa kuin 19-vuotta sitten ja mies on selvästi saanut uutta puhtia elämäänsä näistä näytösotteluista kuten Roy Jones Jr. vastaan. Tysonilla on hyvä syy treenata ja ukko on kovassa kunnossa ikäisekseen. Tyson – Jones Jr. ottelu oli melkoista läpsyttelyä ja tuskin ottelu Lewisia vastaan mikään ikimuistoinen tulee olemaan mutta näillä kahdella onkin kuitenkin huomattavasti erilainen historia kuin Tyson – Jones kaksikolla.

Lennox Lewisin nykykunto on hieman arvoitus. Toki fiksu ja filmaattinen mies on ollut esillä mediassa ja erityisesti hetki julkaistu dokkari Lennox Lewis: The Untold Story on nostanut hieman taas parrasvaloihin. Lewis näyttää pitäneen itsestään huolta ja jo vuonna 2002 nähty koko ero on edelleen valtava Tysoniin nähden. Lewis pituus on miehen ylivoimainen valttikortti, kun Tyson tarvitsee tikapuut osuakseen leukaperiin. Tyson-fanit ovat nostaneet esiin myös vanhan myytin Lennox Lewisin lasileuasta. Lewis tyrmättiin uralla kahdesti ja mies otteli Tysonin lisäksi muu muassa kovia muita kovia iskijän iskijöitä kuten David Tua, Vitali Klitschko, Razor Ruddockia vastaan. Ja kun kyseessä on näytösottelu pehmeillä hanskoilla niin tuskin tässä kummankaan ottelijan tarvitsee leukojaan murehtia!Mike Tyson – Lennox Lewis live stream


Mike Tyson - Lennox Lewis ottelua ei olle vielä löyty lukkoon mutta Suomessa kaikki suuret kamppailuottelut ollaan totuttu näkemään yksinoikeudella Viaplaylta live stream lähetyksenä. Suoratoistopalvelu lähettänee tämänkin matsin kokonaan suomenkielisellä selostuksella. Ottelun voi nähdä Viaplaylta mahdollisesti ilman erillistä maksua, jos on Viaplay Total paketin tilaaja tai sitten ottelu pitää ostaa erikseen katsottavaksi. Tämä on kuitenkin vielä pelkää spekulaatiota.

Viaplayn lisäksi nyrkkeilyotteluita voi nähdä myös ulkomaalaisten live stream lähetysten kautta. Useat yhdysvaltalaiset sekä englantilaiset mediayhtiöt kuten BT Sport tarjoavat otteluita ilmaiseksi tai suht edullisilla maksuilla. Ulkomaalaisia live stream lähetyksiä katsottaessa tarvitaan VPN-yhteys kuten esim. Express VPN.

Mike Tyson: Kohtaan Lennox Lewisin syyskuussa!