Mike Tyson - Roy Jones Jr, Lyö vetoa legendojen ottelusta!

Mike Tyson - Roy Jones Jr, Lyö vetoa legendojen ottelusta!
Vuoden isoin nyrkkeilyottelu on jo ovella, ota haltuun live stream, katso kertoimet ja lyö vetoa!

Mike Tyson - Roy Jones jr.


Sunnuntaina aamuyöllä 29. marraskuuta nähdään yksi vuoden 2020 mielenkiintoisimmista nyrkkeilyotteluista kun 54-vuotias Mike Tyson nousee kehään yhdessä 51-vuotiaan Roy Jones Jr.:n kanssa. Ottelu on näytösottelu mutta siitä odotetaan siitä huolimatta kovaa kamppailua, jossa kaksi legendaa antaa rahoille vastinetta. Veikkausbonukset. com toimitus on kerännyt tähän artikkeliin olennaisimmat otteluinfot.

Tyson vs. Jones Jr ottelun lisäksi huima nyrkkeilyilta tarjoaa muun muassa ottelut Jake Paul(sometähti) - Nate Robinson (ex-nbatähti), Badou Jack - Blake McKernan sekä Viddal Riley - Rashad Coulter. Kohta mennään!Missä ja milloin?


Syksyn 2020 odotetuin nyrkkeilyottelu Mike Tyson – Roy Jones Jr. otellaan paikallista aikaa lauantaina 28. marraskuuta Staples Centerissä enkelten kaupungissa Los Angelesissa. Suomessa TV-lähetykset alkavat 29. marraskuuta 03:00 alkaen. Ottelu otellaan Kalifornian osavaltion komission valvovan silmän alla eikä otteluun sallita paikanpäälle katsojia. Ottelu oli alun perin käydä syyskuussa mutta ajankohta muutettiin marraskuun viimeiselle viikonlopulle, joka sattuu olemaan kiitospäivä viikonloppu, joten katsojamäärät kotisohvilla on maksimoitu.

Säännöt


Ottelu käydään varsin selvin säännöin, sillä ottelu päättyy joko toisen ottelijan tyrmäykseen, tekniseen tyrmäykseen, luovutukseen, diskaukseen tai tasapeliin. Mike Tyson – Roy Jones Jr. ottelussa nähdään korkeintaan kahdeksan kahden minuutin mittaista erää. Ottelijat ottelevat ilman pääsuojia ja käsissään miehillä on 12 unssin hanskat. Ottelussa ei ole yhtään pistetuomaria ja pisteitä ei lasketa. Mikäli kumpikaan ottelija ei luovuta tai kehätuomari ei keskeytä ottelua ennen täyttä aikaa niin tuloksena on tasapeli. Ilmassa leijuu tyrmäyksen ainekset!

Mike Tyson – Roy Jones Jr. live stream


Suomessa Mike Tyson – Roy Jones Jr. ottelun näkee yksinoikeudella Viaplaylta live stream lähetyksenä. Suoratoistopalvelu lähettää matsin kokonaan suomenkielisellä selostuksella. Ottelun voi nähdä Viaplaylta ilman erillistä maksua, jos on Viaplay Total paketin tilaaja.Viaplayn lisäksi ottelun voi nähdä myös ulkomaalaisten live stream lähetysten kautta. Useat yhdysvaltalaiset sekä englantilaiset mediayhtiöt kuten BT Sport tarjoavat ottelun ilmaiseksi tai noin 20€ maksulla. Ulkomaalaisia live stream lähetyksiä katsottaessa tarvitaan VPN-yhteys kuten esim. Express VPN.

Mike Tyson - Roy Jones Jr, Lyö vetoa legendojen ottelusta!

Mike Tyson – Roy Jones Jr. Vedonlyönti


Vedonlyöntisivustot ovat luonnollisesti innoissaan isosta eventistä ja kertoimia otteluun on tarjolla runsaasti. Vedonlyöntikertoimien valossa Mike Tyson on tämän ottelun ehdoton voittajasuosikki. Iron Miken suosikin asema perustuu kuitenkin tällä hetkellä lähinnä miehen maineen ja Tysonin markkinointikoneiston varaan. Me uskomme Roy Jones Jr.:n olevan ottelussa vahvempi ja voit lukea perustelut näkemyksellemme Mike Tyson – Roy Jones Jr. veikkausvihjeestämme.

Vinkki: William Hillin uutena asiakkaana saat peräti 100€ riskittömän vedon. Voit veikata vedolla esimerkiksi tämän ottelun voittajaa ja jos vetosi ei osu saat panoksesi takaisin! Siirry William Hillille tästä.

Suurin osa vedonlyöntisivustoista on tyytynyt tarjoamaan tähän matsiin pelkkiä voittajakertoimia. Vastikään tervetuloabonuksensa uusinut Energybet on kuitenkin tuonut tarjolle kattavan valikoiman erilaisia ajankohtaisia kohteita otteluun. Energybetillä pääset veikkaamaan muun muassa kestääkö matsi täydet kahdeksan erää ja onnistuuko esim. Roy Jones Jr. yllättämään Tysonin heti ottelun alussa?

Alla muutama kerroinpoiminto, kattavan listan löydät Energybetin-sivuilta ”boxing” osiosta.