NFL Ennakko 2019-20: Katso Parhaat Kausivedot!

NFL Ennakko 2019-20: Katso Parhaat Kausivedot!
Lue parhaat kausivedot NFL:n kaudelle 2019-2020! Kenestä kauden MVP? Kenelle eniten heittojaardeja? Entä kuinka paljon huippujoukkueet voittavat runkosajassa otteluita?


NFL -kausi alkaa torstaina syyskuun viidentenä päivänä, kun Green Bay Packers matkaa Chicago Bearsin vieraaksi. Nyt on aika lyödä sisään kausivedot, ja niitähän riittää.

New England Patriotsin voitetut ottelut


New England Patriots voitti Super Bowlin jälleen viime talvena. Vaikka kuinka uumoillaan pelinrakentaja Tom Bradyn ja Patriotsin alamäkeä, niin silti joukkue vain aina kauden lopulla pelaa parasta peliään. Brady on jo 42-vuotias, ja toki hänen pelissään ikä näkyy, mutta Brady sekä päävalmentaja Bill Belichick osaavat rakentaa Patriots -hyökkäyksen niiden vahvuuksien varaan, jotka edelleen ovat kunnossa. Brady on pallovarma ja tuntee joukkueen hyökkäyssysteemin paremmin kuin kartanonsa huoneet.

Patriots -leiristä on kauden alla kuulunut hieman jobinpostia, ja tästä voisi ajatella, että jälleen alkukausi tulee olemaan joukkueelle vaikea. Niin se kyllä on ollut useinkin tällä vuosikymmenellä.Patriotsin hyökkäyksen linjan ehdoton avainpelaaja, sentteri David Andrews on saanu veritulpan keuhkoihinsa, ja häneltä saattaa jäädä väliin koko kausi. Andrews on yksi joukkueen kapteeneista ja hän on ollut aloittaja jo neljän kauden ajan. Viime kaudella Andrews pelasi kaikki 19 ottelua.

Patriotsilla on tapana nousta takaisin, vaikka olisi minkälainen ongelma, mutta kyllä nyt varmasti menee muutamakin viikko ennen kuin hyökkäyksen linja on taas parhaimmillaan.

Viime kaudella Patriots voitti 11 runkosarjan ottelua, ja tämä sama on rajana Betssonilla Patriotsin kauden voitetut ottelut -betsille. Joukkueen alkuviikkojen ohjelma on helponlainen. Jos se on huono ensimmäisinä viikkoina, ja häviää jokusen ottelun Miamille, Buffalolle tai vaikka NY Jetsille, niin kauden voitot jäävät helposti alle 11. Brady on taas vanhempi, ja hyökkäyksen linja on ainakin alkukaudesta sekaisin, joten Casino Winnerin ja Betssonin kerroin 1.85 sille, että Patriotsin runkosarjan voitot jäävät alle 11, kelpaa kupongille.Cleveland Brownsin voitetut ottelut


Cleveland Browns on joukkue, josta on paljon puhuttu ja kirjoitettu viime vuosina. Vielä kaudella 2017 se hävisi kaikki ottelunsa, ja sitten seura pisti siirtomarkkinoilla hösseliksi. Viime kaudella Browns voitti jo seitsemän ottelua, nyt vetomarkkinoiden totals-raja on yhdeksässä ottelussa.
Kesällä Browns hankki New York Giantsista laitahyökkääjä Odell Beckham Jr:n, ja hype vain kasvoi.

Viime kaudella Browns voitti seitsemän ottelua. Nyt voisi lyödä vetoa siitä, että se ei voita yhdeksää peliä. Amerikkalainen jalkapallo on hyvin vähän yhdestä miehestä kiinni, vaikka USA:n futismedia tykkääkin nostaa supersankareita esille. Beckhamin tulo ei paranna Brownsia niin paljon, että yli yhdeksän voittoa olisi todennäköisempää kuin alle. Betssonin kerroin Browns alle yhdeksän voittoa -vedolle on 1.70, ja sitä voi vielä pienellä kokeilla, vaikka kerroin alkaakin jo olla kovin pieni.Kauden MVP


Kenestä sitten kauden MVP? Vetomarkkinoiden suosikki tähän titteliin on Kansas City Chiefsin pelinrakentaja Patrick Mahomes. Betssonilla hänen kertoimensa on 5.00.
Mahomes oli viime kauden MVP. Pelinrakentajat ovat dominoineet tätä listaa, QB on valittu kauden MP:ksi viimeiset seitsemän kautta ja 11 kertaa viimeisistä 12 kaudesta.

MVP tulee myöskin aina joukkueesta, joka menestyy. Kansas City pääsi viime kaudella AFC:n mestaruusotteluun, jossa Patriots oli parempi. Chiefsin ongelma viime kaudella oli puolustus, mutta täksi kaudeksi seura on tuonut puolustuspuolelle uusia ja kovia pelaajia.
NFL Ennakko 2019-20: Katso Parhaat Kausivedot!


Chiefsin menestys tälläkin kaudella on hyvä arvio, ja samaten Mahomesin MVP-titteli, mutta ehkä enemmän houkuttelee New Orleans Saintsin veteraanipelinrakentaja Drew Breesin kerroin MVP:ksi. Betssonilla tämä on 8.00.
Brees on New Orleansin pelin ehdoton sydän, sielu ja selkäranka. Viime kaudella Saints putosi kolmella pisteellä Super Bowlista, kun LA Rams oli parempi konferenssifinaalissa.

Nyt näyttää siltä, että Saintsin hyökkäys on jälleen huippuiskussa. Preseasonin kolmannessa ottelussa NY Jetsiä vastaan Drew Brees ja New Orleansin ykköshyökkäys tarvitsi vain kolme minuuttia, kun se tuli kentän läpi kuin jyrä ja vei pallon maaliin.
Saintsin hyökkäys on yksi liigan parhaista, mutta kyllä joukkue on myös tasapainoinen. Puolustuksen koordinaattori Dennis Allen on rakentanut puolustuksen uusiksi, ja se on varmasti viime kautta parempi.

New Orleansin tilanne NFC:n puolella on aikalailla samanlainen kuin Kansas Cityllä AFC:N puolella, ja yhtälailla Brees ja Mahomes ovat joukkueensa ehdottomia avainpelaajia. Breesin MVP-kerroin on sen verran parempi, että hänen betsaaminen on fiksumpaa.
Mahomes oli viime kaudella sensaatio, mutta nyt hänet jo tunnetaan. Brees taas on loistava veteraani, joka pian poistuu pelikentiltä. Hänelle varmasti mielellään annetaan MVP-palkinto.Eniten syöttöjaardeja


Jos käy nopeasti betsaamassa eniten syöttöjaardeja -vetoa, niin saa mukavaa etua siitä, että Indianapolis Coltsin Andrew Luck on edelleen kerroinlistan kärkipäässä. Luck ilmoitti muutama päivä sitten uransa lopettamisesta, eikä hän enää heitä ainuttakaan jaardia.

Luck oli kerroinlistan kärjessä yhdessä Atlanta Falconsin Matt Ryanin sekä Kansas Cityn Patick Mahomesin kanssa. Betssonille edelleen kaikkien kerroin on 5.00, mutta ei kauaa.

Viime kaudelle eniten jaardeja heitti Pittsburgh Steelersin Ben Roethlisberger, mutta hänet voinee laskea ulos tästä kisasta. Steelersin ykköslaituri Antonio Brown jätti seuran, ja kyllä siinä sen verran jaardeja jää saamatta, että Big-Ben ei ole tällä kaudella kärkipäässä.
Atlanta Matt Ryanilla on edelleen ykköskoppaajansa Julio Jones mukana. Viime kaudella Mahomes heitti noin 150 jaardia enemmän kuin Ryan.

Ryan on hyvä betsi voittamaan tämän kauden jaarditilaston. Atlanta on selvästi heikompi kuin Kansas City tai vaikka Steelers tai Packers, jonka QB Aaron Rodgers on myös korkealla heitetyt jaardit -listalla. Ryan ja Atlanta joutuvat pelaamaan muita paljon jaardeja heittäviä pelinrakentajia enemmän takaa-ajajana, eikä joukkueella ole kummoistakaan juoksuhyökkäystä. Viime kaudella Atlanta oli juoksujaardeissa koko liigan kuudenneksi huonoin.
Matt Ryanille eniten heittojaardeja saa Betssonilta kertoimeksi 5.00, ja se kelpaa. Varmasti osuu useammin kuin kerran viidestä.