Kuka voittaa NHL:n suomipörssin ja tekeekö Anton Lundell läpimurron? Betsaa!

Kuka voittaa NHL:n suomipörssin ja tekeekö Anton Lundell läpimurron? Betsaa!
Mikko Rantanen, Alexander Barkov, Sebastian Aho… - onko tässä NHL:n kovimmat suomalaistykit?
Keskiviikkona 12.10.2021 Klo 02:30 se alkaa – NHL kausi 2021/22. Tuleva kausi tulee olemaan suomalaisittain varsin mielenkiintoinen sillä maailman suurimmassa ja kauneimmassa kiekkosarjassa nähdään tällä kaudella paljon sinivalkoisia pelaajia ja mikä ilahduttavaa niin moni suomalaisen kiekkokoulun kasvatti pelaa omassa seurassaan varsin isossa roolissa.

Ykkösketju: Rantanen, Barkov, Aho


Usealta suomalaispelaajalta odotetaan niin seurajohdon, fanien kuin vedonlyöjien toimesta isoja maali sekä syöttömääriä. Kuka sitten kruunataan kauden pääteeksi kovimpana suomalaisena pistenikkarina ja maalinsylkijänä? Ennakkoon kovimmat pistelingot alkavalla kaudella ovat Mikko Rantanen, Aleksander Barkov sekä Sebastian Aho. Edellä mainitun trion jäsenet pelaavat omissa seurajoukkueissaan kärkiketjuissa sekä saavat runsaasti vastuuta niin yli- kuin alivoimalla.

Alla tarjolla vedonlyöntikertoimet Rantasen, Barkovin sekä Ahon suomalaispörssin voitolle sekä over/under kohteet koko kauden piste ja maalisaldoille:

Kakkosketju: Laine, Hintz, Teräväinen


Entäpä sitten seuraava kova kolmikko Patrik Laine, Roope Hintz sekä Teuvo Teräväinen? Tämä trio on osoittanut menneillä kausilla olevansa parhaimmillaan NHL:n tähtiosastoa mutta koko kauden mittainen tasainen loistava pelaaminen on vielä puuttunut kaikilta. Löytääkö Patrik Laine uudelleen kahden ensimmäisen NHL-kautensa maalivireen ja jatkuuko Hintzin hyvät otteet siitä mihin ne jäivät viime kaudella? Teräväisen viime kausi jäi loukkaantumisten vuoksi vajaaksi mutta kaksi edellistä kautta mies oli Carolina Hurricanesin parhaimmistoa yhdessä Ahon kanssa, mikä on Teukan vire nyt?

Alla tarjolla vedonlyöntikertoimet Laineen, Hintzin sekä Teräväisen suomalaispörssin voitolle sekä over/under kohteet koko kauden piste ja maalisaldoille:

Nuorisoketju: Lundell, Ruotsalainen, Vesalainen


Kymmenien suomalaisten NHL-pelaajien joukossa on luonnollisesti myös muutama tuore kasvo, jotka havittelevat läpimurron tekemistä taalaliigan jäille. Yksi uusista suomalaisista tulokaspelaajista on Anton Lundell joka teki kesällä kolmivuotisen tulokassopimuksen Aleksander Barkovin kipparoiman Florida Panthersin kanssa. Lundell on kertonut julkisuudessa, että hänellä on tälle kaudelle yksi tavoite ja se on pelipaikan varmistaminen panttereiden NHL-kokoonpanosta. Lundellin lisäksi myös Arttu Ruotsalainen ja Kristian Vesalainen yrittävät vakiinnuttaa paikkansa NHL:ssä ja vaikka edellä mainituilla on jo otteluita NHL:ssä, niin heillä on molemmilla mahdollisuudet vielä vuoden tulokaspystiin.

Lue myös: Ketkä ovat NHL-kauden suomalaiset läpimurtopelaajat?

Onnistuisiko joku tästä kolmikosta pelaamaan sensaatiokauden, voittamaan suomalaisten pistepörssin sekä vuoden tulokkaan palkinnon eli Calder Trophyn? Alla kertoimet.