Oscar Gaala 2021 - Mikä on vuoden paras elokuva?

Oscar Gaala 2021 - Mikä on vuoden paras elokuva?
Oscar Gaala 2021 järjestetään 25. huhtikuuta 2021. Luvassa on historian 93. Oscar Gaala. Kelle menee Oscar patsas tänä vuonna?


Oscar Gaala 2021 - Mikä on vuoden paras elokuva?

Oscar Gaala 2021


Elokuvamaailman kohokohta Oscar Gaala eli Annual Academy Awards järjestetään historian 93. kerran sunnuntaina 25. huhtikuuta 2021. Gaala pidetään jälleen Hollywoodissa. Oscar Gaalan on juontanut perinteisesti Jimmy Kimmel mutta tuleva tilaisuus vedetetään läpi ilman virallista isäntää. Vuoden 2021 Oscar-palkintogaala on kokenut koronaviruksen vuoksi muutoksia kun jättimäistä juhlaa on päätetty lyhentää ja erilaisten turvatoimien vuoksi gaala poikkeaa edellisistä. Gaalan ajankohta on myös pari kuukautta normaalia myöhemmin huhtikuussa, edellä mainitun maailmanlaajuisen koronapandemian vuoksi.

Oscar Gaala on myös suuri vedonlyönnin kohde ja monet vedonlyöntisivustot tarjoavat kertoimia eri kategorioihin. Vetoa voi lyödä myös muun muassa Suomen Jussi Gaalaan ja veikata Suomen parasta elokuvaa. Oscar Gaalaan kertoimia tarjoaa runsaasti muun muassa Betway.

Oscar Gaala 2021: Paras elokuva


Parhaan elokuvan kategoriassa suurimpina ennakkosuosikkeina ovat Nomadland sekä Netflixin omaa tuotantoa olevat The Trial of the Chicago 7 ja Mank. Oscar Gaalan parhaan elokuvan "lopullinen voittaja" ratkesti kuitenkin jo helmikuussa pidettyssä Golden Globe elokuvagaalassa jossa Nomadland korjasi potin. Hyvin ajankohtainen Frances McDormandin tähdittämä elokuva on ylivoimainen ja todennäköinen voittaja.
Tekeekö Mank yllätyksen voittamalla? Elokuva kertoo Citizen Kane -elokuvan käsikirjoittajasta Herman J. Mankiewitczistä
Oscar Gaala 2021: Paras miespääosa


Yksi elokuvavuoden 2020 ylistävimmät arviot sekä kriitikoilta että yleisöltä saanut elokuva on The Father. Elokuva kertoo ikääntyvästä walesilaisesta miehestä, joka alkaa kärsiä muistinmenetyksestä. Vanhusta elokuvassa näyttelee Sir Philip Anthony Hopkins. Hopkinsin suoritusta elokuvassa on kehuttu täysin rinnoin kautta linjan. Hopkins olisi voittaessaan vanhin parhaan miespääosan pystin voittanut näyttelijä.

Todennäköisin Oscar voittaja on kuitenkin marraskuussa 2020 paksusuolen syöpään kuollut Chadwick Boseman. Oscar-patsas menee melko varmasti postuumisti Vietnamin sodan veteraaneista kertovan Da 5 Bloods sekä Ma Rainey’s Black Bottom elokuvien tähdelle.Oscar Gaala 2021: Paras ohjaaja


Vedonlyöntiyhtiöt pitivät pitkään David Fincheriä suosikkina vuoden 2020 parhaan ohjaajan palkinnon saajaksi. Elokuvista kuten Se7en ja Fight Club tunnettu Fincher ei ole voittanut urallaan aiemmin Oscar-palkintoa. Fincherin saa kuitenkin jäädä nuolemaan näppejään kun Nomadland ohjaaja Cloe Zhao pokkaa parhaan ohjaajan palkinnon. Näin selvä suosikin vedonlyöntikertoimissa tarjoaa lähes varman voiton
Steven Spielberg on moninkertainen Oscar voittaja parhaan ohjaajan kategoriassa
Oscar Gaala 2021: Paras naispääosa


Parhaan naispääosan Oscar on näillä näkymin menossa joko Viola Davisille tai Carey Mulliganille. Kisa on todella mielenkiintoinen sillä molemmat näyttelijät esiintyivät vahvojen saisten rooleissa vaikka elokuvat olivat tyystin erilaisia. Viola Davis esiintyy elokuvassa Ma Rainey's Black Bottom joka kertoo Bluesmusiikin äidin Ma Raineysin myrskyisästä elämästä kun taas Mulliganin Promosing Young Woman on puhdas kostoelokuva jossa hyväksi käytetty nainen antaa samalla mitalla miehille.
Viola Davis on yksi ennakkosuosikki parhaan naispääosan Oscarille 2020![/datataulokko]

Oscar Gaala 2021: Paras kansainvälinen elokuva


Yksi Oscar Gaalan mielenkiintoisimmista kategorioista on parhaan vieraskielisen tai kansainvälisen elokuvan kategoria. Vielä vuosikymmen sitten vieraskielisiä elokuvia ei juuri arvostettu Hollywoodissa eikä Oscar Gaalassa mutta viime vuosina kategorian arvostus on tasaiseen tahtiin.

Vieraskielisten elokuvien suosiosta on hyvänä osoituksena viime vuonna pankin räjäyttänyt Etelä-korealainen Parasite joka voitti parhaan elokuvan, parhaan ohjauksen, parhaan alkuperäisen käsikirjoituksen sekä luonnollisesti parhaan vieraskieleisen elokuvan Oscar-palkinnon. Tänä vuonna kategorian suurin suosikki on tanskalainen Another Round.


[/datataulokko]

Hyödynnä vedonlyöntibonukset


Eri vedonlyöntisivustoilla on tarjolla reilusti ilmaista pelirahaa uusille pelaajille. Voit hyödyntää Oscar Gaalan vedonlyöntiin lukuisat eri vedonlyöntibonukset, joilla saat alkuperäisen talletuksesi päälle useasti moninkertaisesti lisää pelikassaa.

Arvostelu

Bonukset

Lisätieto

Pelaa

1.Coolbet100% / 150€ tai 400%/40€Uusi sivusto, mutta heti yksi parhaista! Kokeile ylivoimaista kattausta bonuskoodilla: COOL150Pelaa nyt
2.William Hill100€ riskitön vetoPelaa nyt
3.Mr Green100€ ilmaisvetoLoistava kohdevalikoima. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja nappaa nettovoitot ilman kierrätysvaatimuksia!Pelaa nyt
4.Rizk100% bonus 100€ astiRizk on uusi loistava vedonlyöntisivusto! Saat Rizkille 100€ bonuksen!Pelaa nyt
5.Betsson100% bonus 100€ asti100€ bonus kiinni! Talleta 100 euroa ja saat peräti 200 euroa rahaa vedonlyöntiin.Pelaa nyt
6.Casino Winner10€ ilmaisvetoUusi suomenkielinen sivusto! Paljon kohteita ja 10€ ilmaisveto ilman kierrätystä!Pelaa nyt