Oscar Gaala 2018 - Mikä on vuoden paras elokuva?

Julkaistu: 22.02.2018 09:09


Oscar Gaala 2018 - Mikä on vuoden paras elokuva?
Oscar Gaala 2018 järjestetään 4. maaliskuuta 2018. Luvassa on historian 90. Oscar Gaala. Lue artikkelistamme parhaat poiminnat!

Oscar Gaala 2018


Elokuvamaailman kohokohta Oscar Gaala järjestetään historian 90. kerran sunnuntaina 4. maaliskuuta. Gaala pidetään Hollywoodissa, Los Angelesissa Dolby-teatterissa. Oscar Gaalan juontaa Jimmy Kimmel.

Oscar Gaala on myös suuri vedonlyönnin kohde ja monet sivustot tarjoavat kertoimia eri kategorioihin. Esittelemme alla parhaita poimintoja ja kategorioiden kertoimia.

Oscar Gaala 2018: Paras elokuva


Parhaan elokuvan palkinnon saajaksi on nostettu kaksi selkeää ennakkosuosikkia ylitse muiden. Martin McDonaghin ohjaamaa Three Billboards Outside Ebbing, Missouria pidetään todennäköisimpänä, mutta heti perässä hyvin lähellä on The Shape of Water, jonka on ohjannut Guillermo Del Toro.Oscar Gaala 2018: Paras ohjaaja


Parhaan ohjaajan tittelistä kamppailevat pääasiassa ennakkoon Guillermo Del Toro sekä Christopher Nolan. Del Toroa pidetään hyvin todennäköisenä voittajana. Hänen ohjaama The Shape of Water oli jättimenestys ja on yksi ennakkosuosikeista voittamaan myös parhaan elokuvan palkinnon. Christopher Nolania pidetään ennakkoon toisena suosikkina ja hänen elokuvansa Dunkirk oli myös hyvin onnistunut ja vetosi varmasti ympäri maailmaa moniin ihmisiin.

Pelivihje: Christopher Nolan @ 7,50 - Lyö veto Mr Greenillä tästä --->>

Nostammekin vedonlyöntivihjeenä esiin Christopher Nolanin voittamaan parhaan ohjaajan palkinnon. Hänen uudelleen luoma ympäristö Dunkirkin tapahtumiin oli käsittämätön teko. Pidämme hänen mahdollisuuksiaan selkeästi parempana mitä Mr Green vedonlyöntisivuston kerroin antaa ymmärtää.Oscar Gaala 2018: Paras miespääosa


Parhaan miespääosan palkinto on menossa selkeästi vain yhdelle ehdokkaalle. Gary Oldman näytteli Winston Churchillia elokuvassa Darkest Hour. Hyvin erinäköiseksi elokuvassa maskeerattu Oldman on saanut todella loistavia arvioita roolisuorituksestaan ja hänen voittoaan pidetään itsestäänselvyytenä.
Oscar Gaala 2018 - Mikä on vuoden paras elokuva?

Roolistaan elokuvassa Oldman on jo saanut parhaan miespääosan Golden Globe-palkinnon.Oscar Gaala 2018: Paras naispääosa


Parhaan naispääosan palkinnosta käydään hitusen kovempi kamppailu, mutta myös naispääosan oscar on menossa selkeästi yhdelle naiselle. Suosikkina on Three Billboards Outside Ebbing, Missouri elokuvassa näytellyt Frances McDormand.
Oscar Gaala 2018 - Mikä on vuoden paras elokuva?

Hän on jo 60-vuotias näyttelijä ja voittanut naispääosan Oscarin kertaalleen aiemmin jo vuonna 1996 elokuvasta Fargo.

Pelivihje: Sally Hawkins @ 19 - Lyö veto Scandibetillä tästä --->>

Toisena suosikkina ja Nordicbetin kertoimella 9 on Lady Bird elokuvasta Saoirse Ronan. Nostamme kuitenkin esiin pienoisena yllätyksenä pelivihjeenä Sally Hawksinin elokuvasta The Shape of Water. Todennäköisyys hänen voitolle on pienehkö, mutta kertoimella 19 Scandibetillä näemme tämän pelikelpoiseksi. Hawkinsin roolisuoritus oli hyvin eloisa ja laittoi katsojat toden teolla ajattelemaan. Rooli herätti tunteita sopivissa määrin ja hän sopi tähän fantasiakauhuelokuvaan loistavasti.