Oscar Gaala 2019 - Mikä on vuoden paras elokuva?

Julkaistu: 16.01.2019 10:00


Oscar Gaala 2019 - Mikä on vuoden paras elokuva?
Oscar Gaala 2019 järjestetään 24. helmikuuta 2019. Luvassa on historian 91. Oscar Gaala. Kelle menee Oscar patsas tänä vuonna?
Oscar Gaala 2019 - Mikä on vuoden paras elokuva?

Oscar Gaala 2019


Elokuvamaailman kohokohta Oscar Gaala eli Annual Academy Awards järjestetään historian 91. kerran sunnuntaina 24. helmikuuta 2019. Gaala pidetään jälleen Hollywoodissa ja Oscar Gaalan on juontanut perinteisesti Jimmy Kimmel.

Oscar Gaala on myös suuri vedonlyönnin kohde ja monet vedonlyöntisivustot tarjoavat kertoimia eri kategorioihin. Vetoa voi lyödä myös muun muassa Suomen Jussi Gaalaan ja veikata Suomen parasta elokuvaa. Oscar Gaalaan kertoimia tarjoaa runsaasti muun muassa Betway.

Oscar Gaala 2019: Paras elokuva


Kertoimet ovat eläneet hurjasti vuoden 2018 loppupuolen jälkeen ja ennen Oscar Gaalaa ennakkosuosikkina pidetään Alfonso Cuaron elokuvaa Rooma. Elokuva palkittiin Golden Globella sekä BAFTA-palkinnolla ja on iso suosikki voittamaan myös Oscarin parhaan elokuvan kategoriassa. Vedonlyöntisivusto Coolbet tarjoaa Roomalle korkeinta kerrointa 1,45. Myös Jasper Pääkkösen tähdittämä BlackKKlansman on ehdolla parhaaksi elokuvaksi!
Jasper Pääkkönen ja BlackKKlansman on ehdolla Oscar-palkinnon saajaksi
Oscar Gaala 2019: Paras miespääosa


Yhtenä haastajana Rami Malekille parhaan miespääosan Oscarille on Bradley Cooper, joka on onnistunut loistavasti elokuvallaan Star is Born. Haastajana Cooperin myötä on muun muassa Christian Bale roolisuorituksestaan elokuvassa Vice. Rami Malek, joka näytteli legendaarista Freddie Mercurya Bohemian Rhapsody-elokuvassa voitti jo Golden Globe-palkinnon sekä BAFTA-palkinnon ja on iso suosikki tässä kategoriassa.
Voittaako Bradley Cooper parhaan miespääosan Oscarin 2019?
Oscar Gaala 2019: Paras ohjaaja


Parhaan ohjaajan palkinnon saajaksi on tänä vuonna asetettu ennakkosuosikiksi meksikolainen Alfonso Cuaron elokuvallaan Rooma. Cuaron on palkittu vuonna 2014 parhaan ohjaajan Oscarilla elokuvasta Gravity. Cuaronin elokuva Rooma palkittiin jo aikaisemmin Kultainen Leijona, Golden Globe sekä BAFTA-palkinnoilla.
Alfonso Cuaron on ennakkosuosikki parhaan ohjaajan Oscarin saajaksi!
Oscar Gaala 2019: Paras naispääosa


Paras naispääosa menee tänä vuonna vedonlyöntiyhtiöiden mielestä Glenn Closelle elokuvasta The Wife. Haastajana ja yhtenä suosikkina on kuitenkin mielenkiintoinen Lady Gaga elokuvasta Star is Born. Elokuvassa hänet nähdään hyvinkin erilaisena kuin yleensä musiikkilavoilla. Muita suosikkeja naispääosan Oscarille on muun muassa Olivia Colman elokuvasta The Favourite.
Lady Gaga on yksi ennakkosuosikki parhaan naispääosan Oscarille 2019!
Hyödynnä vedonlyöntibonukset


Eri vedonlyöntisivustoilla on tarjolla reilusti ilmaista pelirahaa uusille pelaajille. Voit hyödyntää Oscar Gaalan vedonlyöntiin lukuisat eri vedonlyöntibonukset, joilla saat alkuperäisen talletuksesi päälle useasti moninkertaisesti lisää pelikassaa.

Arvostelu

Bonukset

Lisätieto

Pelaa

1.Coolbet - Lue arvosteluCoolbet100% / 150€ tai 400%/40€Uusi sivusto, mutta heti yksi parhaista! Kokeile ylivoimaista kattausta bonuskoodilla: COOL150Pelaa nyt
2.Betway - Lue arvosteluBetway100% / 100€Tee ensimmäinen talletus ja se tuplataan aina 100€ saakka! Pelaa nyt
3.Mr Green - Lue arvosteluMr Green200€ voitontehostusLoistava kohdevalikoima. Vedonlyönnissä ensimmäisen vetosi voitot tuplataan. Ei kierrätysvaatimuksia!Pelaa nyt
4.Rizk - Lue arvosteluRizk100% bonus 100€ astiRizk on uusi loistava vedonlyöntisivusto! Saat Rizkille 100€ bonuksen!Pelaa nyt
5.Betsson - Lue arvosteluBetsson100% bonus 100€ asti100€ bonus kiinni! Talleta 100 euroa ja saat peräti 200 euroa rahaa vedonlyöntiin.Pelaa nyt
6.Bethard - Lue arvosteluBethard100% bonus 100€ astiPelaa nyt