Oscar Gaala 2019 - Mikä on vuoden paras elokuva?

Julkaistu: 10.12.2018 10:00


Oscar Gaala 2019 - Mikä on vuoden paras elokuva?
Oscar Gaala 2019 järjestetään 24. helmikuuta 2019. Luvassa on historian 91. Oscar Gaala. Kelle menee Oscar patsas tänä vuonna?

Oscar Gaala 2019


Elokuvamaailman kohokohta Oscar Gaala eli Annual Academy Awards järjestetään historian 91. kerran sunnuntaina 24. helmikuuta 2019. Gaala pidetään jälleen Hollywoodissa ja Oscar Gaalan on juontanut perinteisesti Jimmy Kimmel.

Oscar Gaala on myös suuri vedonlyönnin kohde ja monet vedonlyöntisivustot tarjoavat kertoimia eri kategorioihin. Esittelemme alla parhaita poimintoja ja kategorioiden kertoimia. Kertoimia löydät esimerkiksi Expekt-sivusolta, joka tarjoaa jopa 100€ ilmaisvedon kaikille uusille pelaajille.


Oscar Gaala 2019: Paras elokuva


Tänä vuonna selkeäksi ennakkosuosikiksi on nostettu Bradley Cooperin tähdittämä Star is Born. Kaikilla vedonlyöntisivustoillta elokuva on nostettu ykköseksi ja muun muassa nopeampi.com tarjoaa voittokertoimeksi 4,50. Haastajaksi on asetettu tässä vaiheessa Rooma sekä 15,00 kertoimella Jasper Pääkkösen tähdittämä BlackKKlansman.
Jasper Pääkkönen ja BlackKKlansman on ehdolla Oscar-palkinnon saajaksi
Oscar Gaala 2019: Paras ohjaaja


Parhaan ohjaajan palkinnon saajaksi on tänä vuonna asetettu ennakkosuosikiksi meksikolainen Alfonso Cuaron elokuvallaan Rooma. Cuaron on palkittu vuonna 2014 parhaan ohjaajan Oscarilla elokuvasta Gravity. Cuaronin elokuva Rooma palkittiin jo aikaisemmin Kultainen Leijona-palkinnolla. Haastajina tänä vuonna on Bradley Cooper Star is Born-elokuvalla sekä First Man elokuvan ohjaaja Damien Chazelle.
Alfonso Cuaron on ennakkosuosikki parhaan ohjaajan Oscarin saajaksi!
Oscar Gaala 2019: Paras miespääosa


Ennakkosuosikkina parhaan miespääosan Oscarille on jälleen Bradley Cooper, joka on onnistunut loistavasti elokuvallaan Star is Born. Cooper on itse ohjannut elokuvan ja myös näyttelee pääosaa. Haastajana Cooperille on muun muassa Christian Bale roolisuorituksestaan elokuvassa Vice sekä Rami Malek, joka näytteli legendaarista Freddie Mercurya Bohemian Rhapsody-elokuvassa.
Voittaako Bradley Cooper parhaan miespääosan Oscarin 2019?
Oscar Gaala 2019: Paras naispääosa


Paras naispääosa menee tänä vuonna vedonlyöntiyhtiöiden mielestä Lady Gagalle elokuvasta Star is Born. Elokuva on onnistunut erinomaisesti myös tässä kategoriassa. Elokuvassa Lady Gaga nähdään hyvinkin erilaisena kuin yleensä musiikkilavoilla. Muita suosikkeja naispääosan Oscarille on Glenn Close elokuvasta The Wife sekä Olivia Colman elokuvasta The Favourite.
Lady Gaga on ennakkosuosikki parhaan naispääosan Oscarille 2019!