Vedonlyöjien katse kohdistuu Patrik Laineeseen – laukooko tamperelainen heti kuudesti?

Vedonlyöjien katse kohdistuu Patrik Laineeseen – laukooko tamperelainen heti kuudesti?
Suomalainen NHL-pelaaja Patrik Laine debytoi todennäköisesti tämän viikon aikana Columbus Blue Jackets nutussa. Lyö vetoa Laineen peliesityksistä miehen uudessa seurassa!
Suomalainen jääkiekon NHL:n supertähti Patrik Laine pelaa joko maanantain ja tiistain välisenä yönä (2.-3.2) tai varhain perjantain aamuna 5.2.2021 ensimmäisen NHL-ottelun uudessa seurassaan Columbus Blue Jacketsissa. Tesomalainen siirtyi sinitakkeihin 23. tammikuuta osana kauppaa, jossa Laineen mukana Columbukseen siirtyi hyökkääjä Jack Roslovic kun taas toiseen suuntaan Winnipeg Jetsiinliikkui Columbuksen tähtisentteri Pierre-Luc Dubois.

Columbuksessa alkoi välittömästi siirron jälkeen kasvaa ”Laine-huuma” ja miehen uusi kotikaupunki toivotti maalitykin tervetulleeksi kotiin uuteen kotiin suomenkielisellä tienvarsimainoksella.Lyö vetoa Patrik Laineen peliesityksistä!


Siirrosta on kulunut nyt reilu viikko ja kun lupa-asiat sekä loukkaantumishuolet ovat kunnossa niin nyt on vihdoin Laineen debyytin aika uudessa pelipaidassa. Laine kohtaa Columbus-debyytissään joko ensi yönä tai perjantaiaamuna Dallas Starsin.

Mihin kaikkeen tamperelainen sitten voi Columbus Blue Jacketsissa yltää? Jääkiekkoa joka solullaan hengittävä peliyhtiö NordicBet on avannut Laineen siirron kunniaksi jälleen kerran lukuisia erikoiskohteita: Laineen avausottelussa – tapahtuu se sitten tiistaina tai myöhemmin – voi lyödä vetoa mm. siitä, laukooko Laine vähintään kuusi kertaa kohti maalia (kerroin tälle on peräti 7.25), pelaako hän yli 20 minuuttia (kerroin 1.95), tekeekö hän ensimmäisessä ottelussaan heti maalin (kerroin 2.65) tai peräti samantien hattutempun (32.00).

Katso alta lista Patrik Laine spesiaalikohteista ja lyö vetoa: