Pelimiehen paketti illan Mestarien Liigaan Ti 8.3

Pelimiehen paketti illan Mestarien Liigaan Ti 8.3
Lue seuraavasta lisää millainen kattaus Mestarien Liigassa on tänä iltana tarjolla. Tarjoamme pelivihjeet molempiin otteluihin, kokoonpanot ja riskittömän vedon illan kierrokselle.
Tämän päivän Mestarien Liiga-kierroksella nähdään kaksi huippuottelua. Italialainen AS Roma matkustaa Santiago Bernabeulle kohtaamaan Real Madridin ja belgialainen Gent matkustaa Saksaan Wolfsburgin vieraaksi. Ottelut ovat nähtävillä Viasatin tai Viaplayn kautta. Yle 2 näyttää ottelun Real Madrid - AS Roma.

Real Madrid – AS Roma


Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen päättyi Real Madridin 2-0 vierasvoittoon ja roomalaiset ovatkin tänään tiukan paikan edessä. Santiago Bernabeu on vaikea paikka vierailla, etenkin kun sinulla ei ole kotona maaliakaan tehtynä ja vastustajasi on iskenyt kaksi vierasmaalia.

AS Roma on voittanut viimeisestä viidestä ottelustaan neljä, kun Real Madrid on omista viidestään voittanut vain kolme. AS Roma on vieraskentillä esiintynyt edukseen viime aikoina ja sitä kautta uskomme, että he tulevat ainakin kertaalleen osumaan Espanjassa. Real Madridin maalinteko on ollut jälleen hyvässä vireessä, kuten joukkueen tähti Cristiano Ronaldokin.

Ennakkoon on oletettavissa maalirikas ottelu, mutta ikävä kyllä Roman tie näissä karkeloissa tulee päättymään tänään. Vetovalintamme otteluun on molempien joukkueiden maali & kotivoitto. Kerrointa tämä veto tarjoaa Nordicbetillä @ 2.65 ja voit pelata kohdetta riskittömästi.

Joukkueiden mahdolliset avauskokoonpanot:


Real Madrid: Navas, Marcelo, Varane, Ramos, Carvajal, Isco, Casemiro, Rodriguez, Jesé, Ronaldo, Bale.

AS Roma: Szczesny, Florenzi, Manolas, Rüdiger, Digne, Keita, Nainggolan, Salah, Pjanic, Shaarawy, Dzeko.

Wolfsburg – Gent


Wolfsburg haki joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa tärkeän 3-2 vierasvoiton ja on näin ollen hyvin lähellä jatkopaikkaa, koska heidät tunnetaan erinomaisena kotijoukkueena. Lukemat 3-2 kuitenkin tarjoavat molemmille joukkueille vielä oivat asetelmat tähän otteluun ja ei ole mitään syytä uskoa, että Wolfsburg selviäisi pelkällä puolustustaistelulla tänään.

Molemmat joukkueet omaavat maalintekotaitoa, mutta he omaavat myös heikomman puolustuksen kuin hyökkäyksen. Maaleja todennäköisesti nähdään, mutta Wolfsburg marssinee tästä parista jatkoon kotivoiton turvin, missä molemmat joukkueet osuvat. Vetovalinta otteluun on molempien joukkueiden maali & kotivoitto. Tämä vetovalinta tarjoaa Nordicbetillä @3.05 ja voit pelata kohdetta riskittömästi.

Joukkuiden mahdolliset avauskokoonpanot:


Wolfsburg: Casteels, Rodriguez, Dante, Knoche, Vierinha, Arnold, Gustavo, Guilavogui, Kruse, Draxler, Schürrle.

Gent: Sels, Foket, Nielsen, Mitrovic, Neto, Kums, Milicevic, Degaegere, Simon, Depoitre.


Pelaa tätä kohdetta riskittömästi rahat takaisin –takuulla


Nordicbet tarjoaa uusille pelaajille 50€ riskittömät vedot. Mikäli vetosi ei osu, palauttaa Nordicbet panoksesi takaisin.

Lyö kohteista vetoa täällä!