Lyö vetoa pikana Betinian vedonlyöntityökalulla!

Lyö vetoa pikana Betinian vedonlyöntityökalulla!
Vedonlyöntisivusto Betinia on tuonut Veikkausbonukset.com sivulle uuden työkalun pika pelaamiseen. Iske kohde ja panos sisään suoraan VB:llä ja jännitä millainen voitto napsuu!
Oletko jo tutustunut vedonlyöntisivusto Betiniaan? Betinia on poikkeukselliseen visuaalisuuteen sekä pelillistämiseen keskittyvä vedonlyöntisivu, jossa kaiken keskiössä on vedonlyönti ilman rekisteröitymistä.

Betinia on lanseerannut nyt yhdessä Veikkausbonukset.com sivun kanssa uudenlaisen vedonlyöntityökalun, jonka avulla voit lyödä vetoa päivän kuumimmasta kohteesta ilman että edes poistut sivuiltamme! Homma toimii kaikessa yksinkertaisuudessa niin että pääset lyömään alla olevaan vedonlyöntilaatikkoon oman pitkäveto veikkauksen haluamallasi panoksella ja painamalla "aseta veto".
Saat siis vedon sisään ilman siirtymistä vedonlyöntisivulle, ilman rekisteröitymistä pelitilille, ilman salasanojen kirjoittelua ja ilman kaikkia muita tylsiä välivaiheita! Vedonlyönti ei ole koskaan ollut näin nopeaa ja helppoa – Veikkaa ja voita pikana!

Betinia vedonlyöntibonus


Jos haluat veikkaamisen lisäksi lunastaa Betinialle talletusbonuksen niin se on onnistuu kätetävästi alla olevia ohjeita seuraten. Sivuston uuden asiakkaan bonus on tällä hetkellä mukava 100% talletubonus aina 220€ asti!

Näin lunastat Betinia vedonlyöntibonuksen


  • Siirry Betinia vedonlyönti sivustolle tästä>>
  • Rekisteröi uusi ilmainen pelitilisi
  • Tee 20€ - 220€ arvoinen ensitalletus
  • Saat yksinoikeusbonuksen tarjouskoodilla XLMedia20
  • Kierrätä ensitalletus kertaalleen minimikertoimella 1.50
  • Saat vetojen ratkettua ensitalletuksesi tuplattuna pelitilillesi!
  • Nauti myös 20€ ilmaisvedostasi!


Lyö vetoa pikana Betinian vedonlyöntityökalulla!