Putous 2021 - Folke Rundqvist, Check!

Putous 2021 - Folke Rundqvist, Check!
Putous 2021 kisan voitti koko kauden suosikin asemaa kantanut Folke Rundqvist!
Putous 2021 - Folke Rundqvist, Check!

Putous 2021 - Folke Rundqvist voittaja!


Uusi Putous 2021 on päättynyt! Suosittu sketsiohjelma piti sisällään jälleen liudan uusia näyttelijöitä ja katsojille tarjottiin hupaisaa viihdettä muun muassa suositun hahmokilpailun muodossa. Katso alta kaikki uudet putous hahmot ja katso, missä jaksossa kukin hahmoista tippua ja ennen kaikkea voittajan terveiset!Putous finaali


Lauantaina 20. maaliskuuta lähtetyn jakson päätteeksi sketsihahmokilpailun voitti Dennis Nylyundin näyttelemä Folke Rundqvist. Tämä tarkoittaa sitä että kauden kymmenennessä ja viimeisessä finaalijaksossa sketsihahmokilpailun kakkoseksi sijoittu Pilvi Hämäläisen esittämä hahmo Pönttö. Folke on lähti finaaliin vahvana voittajakandidaattina ja piti lopulta pintansa loppuun saakka ennen Pönttöä.

Tältä näyttivät vedonlyöntikertoimet ennen sketsihahmokisan finaali!Putous hahmot


Ohjelman juontajana aloittaa Putous 2021 kaudella Christoffer Strandberg. Strandberg on nähty aiemmin peräti kolmella Putous-kaudella näyttelijänä. Uusi näyttelijöitä Putous 2021 kaudella on vain kolme kun Maaria Nuoranne, Dennis Nylund sekä Aija Pahkala täyttävät Linnea Leinon, Malla Malmivaaran ja juontaja Roope Salmisen poistumiset ohjelmasta.

NäyttelijäHahmoTippunut
Pilvi HämäläinenPönttoJakso 10.
Heikki RantaLapin PatjaJakso 9.
Dennis NylundFolke RundqvistVoittaja!
Mikko TöyssyTonttuJakso 8.
Maaria NuoranneKreisi-KatiJakso 7.
Aija PahkalaImuriJakso 7.
Antti Tuomas HeikkinenLatu-RaimoJakso 7.
Antti Tuomas HeikkinenAuto-SeppoJakso 6.
Mikko TöyssyRisto "Wildman" HorttanainenJakso 5.
Maaria NuorannePäivi ViemääJakso 4.
Aija PahkalaAnja JankkaJakso 3.


Putous äänestys


Kahdeksan jakson aikana yleisöllä on mahdollisuus äänestää suosikkiansa. Jokaisen jakson päätteeksi järjestetään Putous-äänestys joka pudottaa yhden hahmon pois hahmokilpailusta. Viimeisessä jaksossa kruunataan Putous 2021 voittaja.

Putous voittajat


NäyttelijäHahmoKausi
Aku HirviniemiMarja Tyrni1.Kausi
Riku NieminenMunamies2.Kausi
Armi ToivanenLeena Hefner o.s. Herppeenluoma3.Kausi
Jussi VatanenKarim Z. Yskowicz4.Kausi
Jussi VatanenAntsku5.Kausi
Joonas NordmanSalme Pasi6.Kausi
Joonas NordmanMatti Pikkuvanhanen7.Kausi
Pilvi HämäläinenAina Inkeri Ankeinen8.Kausi
Kiti KokkonenTanhupallo9.Kausi
Mikko PenttiläTaika Pasi10.Kausi
Ernest LawsonPentti Olavi Liitikko11.Kausi
Mikko TöyssyUrmas Viilunk12.Kausi
Dennis NylundFolke Rundqvist13.kausi


Lyö vetoa Putous voittajasta!


Putous 2021 kausi päättyy maaliskuussa 2021. Vedonlyöntisivustot tuovat tähän kilpailuun vuosittain tarjolle Putous voittaja vedonlyöntikertoimet. Esimerkiksi NordicBet on aktiivinen Putous- sekä muita viihdekohteita vedonlyöntiin tarjoava peliyhtiö.

Vedonlyöntisivustot nostivat Dennis Nylundin esittämän Folke Rundqvistin suurimmaksi voittajasuosikiksi heti avausjaksossa ja jakso toisensa jälkeen ennakkosuosikin asema on vain vankistunut. Vastaavasti jo ensi jaksossa suurimmat kertoimet saaneet Anja Jankka ja Päivi Viemää tippuivat ensimmäisinä. Kolmantena sketsihahmokisasta sai poistua ehkä hieman yllättäen Mikko "Tökä" Töyssyn hahmo Risto "Wildman" Horttanainen. Lopulta kisa on edennyt aina siihen pisteeseen että lavalla nähdään enää kaksi hahmoa mutta Folke on pitänyt tiukasti kiinni suosikin paikasta kaikki yhdeksän viikkoa.