Rakenna oma vetosi Coolbetillä!

Rakenna oma vetosi Coolbetillä!
Coolbetin lanseeraamaa uutuus antaa pelaajalle valtuudet rakentaa oman täydellisen vedonlyöntikohteen!
Coolbet-vedonlyöntisivusto on lanseerannut uuden tavan luoda vedonlyöntikohteita. Nyt sinulla ja minulla on mahdollisuus luoda juuri sellainen vedonlyöntikohde kuin haluamme. Tämä mahdollistaa mm. runsaammin pelaajaerikoisia ja antaa valtavan edun niille, jotka tuntevat yksittäiset pelaajat tai joukkueet.

Rakenna oma vetosi Coolbetillä!

Minkälaisia kohteita voin luoda?


Voit luoda käytännössä neljää erilaista vetomuotoa. Kun valitset haluamasi pelaajan, vetomuodon ja tilaston, Coolbet laskee sinulle automaattisesti kertoimen, jolla pääset pelaamaan.

Tilastoveto

Voit lyödä yhden tai useamman pelaajan yhteenlaskettuja suorituksia tietyssä tilastossa. Esim. Sydney Crosby ja Conor McDavid tekevät yhteensä 4 maalia NHL-kierroksella.
H2H-vedot

Voit asettaa kaksi pelaajaa vastakkain tietyssä tilastokohteessa. Esim. Pekka Rinne torjuu enemmän laukauksia NHL-kierroksella kuin Tuukka Rask.


Trioveto

Voit valita kolme pelaajaa ja asettaa ne haluamaasi järjestykseen tietyssä tilastossa. Esim. Kuka pelaajista kerää eniten levypalloja, kuka toiseksi eniten, kuka kolmanneksi eniten.
Valmiit kohteet

Voit myös valita haluamasi kohteen valmiiksi rakennettujen kohteiden joukosta.Esimerkkikohde


Coolbet tarjoaa mahdollisuuksia rakentaa omia vetoja moniin lajeihin ja sarjoihin. Rakennetaan esimerkkikohteita jalkapallon Valioliigaan otteluun Manchester City - Arsenal. Valitsemme yhden pelaajan molemmista joukkueista. Huomioi, että voit valita vetoosi myös vastapelaajan toisesta ottelusta. Pelaajien ei tarvitse olla vastakkain pelaavista joukkueista.

Tilastoveto

Esimerkki pelaajavalintamme on Manchester Cityn Sergio Aguero ja Arsenalin Alexis Sanchez. Valitsemme tilastoksi laukaukset. Voit valita tilastolistasta myös toisen tilaston. Kohteessa huomioidaan pelaajien kaikki laukaukset, voit erikseen lyödä vetoa pelkistä maalia kohti menevistä laukauksista.

Vedossa Sergio Aguero & Alexis Sanchez laukovat yhteensä vähintään 10 kertaa ottelun aikana. Saamme vedolle kertoimeksi 1,86. Voit säätää laukausten määrää vähentämällä tai lisäämällä ja kerroin muuttuu sen mukaan.
Rakenna oma vetosi Coolbetillä!H2H-veto

Toinen esimerkkivetomme vertaa pelaajia ensimmäiseen vetoon verrattuna toisiaan vastaan. Tämänkaltaiseen vetoon voi hakea vastapelureita myös muista kierroksen otteluista.

Esimerkissämme kohde on Sergio Aguero laukoo ottelussa enemmän kuin Alexis Sanchez. Tälle vedolle saamme kertoimen 1,64 eli Aguero on laukauksissa Sancheziin verrattuna suosikki. Voit jälleen vaihtaa listasta tilastoa, missä pelaajia vertaillaan.
Rakenna oma vetosi Coolbetillä!Trioveto

Kolmannessa vaihtoehdossa pelaamme triovetoa. Tässä vetomuodossa veikkaat pelaajien järjestystä tietyssä tilastossa. Vetomme tilasto on jälleen laukaukset. Asetamme valitsemamme kolme pelaajaa järjestykseen, kuka laukoo enite, kuka toiseksi eniten ja kuka vähiten näistä kolmesta pelaajasta.

Vedossamme saamme kertoimen 2,07 sille, että Sergio Aguero laukoo kolmikosta eniten, Alexis Sanchez toiseksi eniten ja Olivier Giroud kolmikosta vähiten.
Rakenna oma vetosi Coolbetillä!

Vallankumouksellinen Coolbet


Coolbet on uutena sivustona ottamassa hyvinkin kovaa jalansijaa vedonlyöntimarkkinoilla. Rakenna oma vetosi-toiminto on vallankumouksellinen ja antaa pelaajille vapauksia ja vaihtoehtoja löytää itselleen parhaita pelikohteita. Erikoisosaajille, pelaajien tuntijoille ja eri vastustajiin liittyvää dynamiikkaa tunteville tässä on erinomainen mahdollisuus tehdä voittoa.

Coolbet tarjoaa myös erittäin hyvän bonuksen. Uudet pelaajat saavat 100% / 150€ bonuksen käyttämällä bonuskoodia COOL150, eli ensimmäinen talletus tuplataan aina 150€ saakka. Minimitalletus bonuksen saamiselle on 10€ ja maksimi 150€. Maksimitalletuksella saat siis 300€ pelattavaa.

Lunasta bonus & siirry Coolbetille suoraan tästä --->