Siirtomarkkinoiden kovimmat huhut! - osa 5

Siirtomarkkinoiden kovimmat huhut! - osa 5
Siirtomarkkinoilla edelleen puhutaan Lewandowskista, mutta myös Kanesta, Ronaldosta ja de Ligtistä.
Alle kuukausi Euroopan suurten futissarjojen alkuun. Siirtomarkkinoilla on vielä paljon tehtävää. Useampikin suursiirto on odottamassa toteutumista, tai sitten kariutumista.

Robert Lewandowski

Lewandowski haluaa jättää Bayern Munchenin, se on jo tullut selvästi. Lewa on jo sen verran painavasti sanonut haluavansa muualla, että sosiaalisen median kautta hän on saanut Bayernin faneilta tappouhkauksia. Lewandowski on jo palannut Muncheniin valmistautumaan uuteen kauteen, mutta turvallisuussyistä hänen perheensä ei ole mukana.
Barcelona on ykkösehdokas Lewandowskin uudeksi seuraksi. Barca on jo nostanut tarjoustaan 50 miljoonaa euroon, ja se on kova hinta 33-vuotiaasta pelaajasta.Harry Kane

Kane on The Sunin mukaan Bayernin ykkösehdokas Lewandowskin korvaajaksi, jos tämä lopulta jättää Munchenin. 28-vuotiaalla Kanella on kaksi vuotta sopimusta jäljellä Tottenhamin kanssa, ja Kanen kerrotaan olevan innoissaan, kun voi nyt pelata koko kauden Antonio Conten valmennuksessa. Viime kesänä Kanen siirto Man Cityyn oli ilmeisesti lähellä. Kane haluaa pokaaleja, joita hän ei ole voittanut Tottenhamin kansa ainuttakaan. Conte on tuonut joukkueelle uutta uskoa, uusia pelaajia on hankittu, ja nyt voisi olla Kanellekin mahdollisuus voittaa jotain Spursin kanssa.
Bayern kuitenkin uskoo, että Kanen saa hankittua viimeistään ensi kesänä.Cristiano Ronaldo

Ronaldo on ilmoittanut haluavansa jättää Manchester Unitedin, koska Old Traffordilla ei tulevalla kaudella pelata Mestarien liigaa.
Nyt Ronaldo on saanut kovan tarjouksen Saudi-Arabiasta. Seura ei ole vielä tiedossa, mutta joku saudiseura on uutisten mukaan tarjonnut Ronaldolle 300 miljoonaa euroa kahdesta kaudesta. Helposti voi arvata, että Ronaldo ei lähde arabimaihin. Se olisi selvä merkki jäähdyttelijäksi ryhtymisestä, eikä Ronaldo sellaiseen suostu. Eikä tämä kyseinen saudiseura myöskään pelaa Mestarien liigaa. Rahastakaan Ronaldolla ei ole pulaa.
Kyselyitä Ronaldosta on ilmeisesti tullut useitakin. Chelsea yhdistettiin hetki sitten Ronaldoon, mutta se oli ilmeisesti täysin uutisankka. Manageri Tuchel ei ole halukas ottamaan Ronaldoa, kerrotaan.Matthijs de Ligt

Juventuksen de Ligt on uutisten mukaan jopa valmis palkanalennukseen päästäkseen Juvesta Bayern Muncheniin. Muitakin seuroja on yhdistetty hollantilaiseen. Ainakin Valioliigan Chelsea ja Man City ovat olleet esillä. Cityn kerrotaan olevan valmis maksamaan 76 miljoonaa puntaa 22-vuotiaasta topparista.
De Ligtin sopimus Juventuksen kanssa kestää aina vuoteen 2024 saakka.Kalidou Koulibaly sekä Nathan Ake

Chelsea on jo menettänyt viime kauden puolustuksesta Antonio Rudigerin sekä Andreas Christensenin. Paikkaajaehdokkaiksi ovat nousseet Napolin Koulibaly sekä Man Cityn Ake.
Koulibalyn siirrosta Valioliigaan on huhuttu jo vuosia. Nyt Chelsea olisi valmis maksamaan 31-vuotiaasta Senegalin maajoukkuepelaajasta pyydetyt 40 miljoonaa euroa. Napoli on valmista tarjoamaan Koulibalylle ison kasan rahaa, huhujen mukaan 60 miljoonaa euroa, että tämä jäisi uransa loppuun saakka joukkueeseen.