Spottocash esittelyssä

Spottocash esittelyssä
Mikä on paljon Suomessakin suosiota saanut Spottocash? Katso esittelyvideo, käy jättämässä oma arvauksesi ja voita 10 000 puntaa.
Spottocash on uudenlainen tapa lyödä vetoa. Kyseessä on ikään kuin lottoa, mutta täysin uudenlaisella konseptilla: sinun tulee yksinkertaisesti arvata kuvasta, missä pallo on. Mikäli arvaat paremmin kuin Spottocashin “asiantuntijat”, olet voittaja. Joka viikko potissa on 10 000 puntaa, eli noin 11 213 euroa. Mukaan pääsee vain kahden punnan summalla (£2), eli noin 2,24 eurolla.

10 000 punnan pääpotin lisäksi tarjolla on joka viikko kymmenelle muulle pelaajalle 100€ palkinto. Nämä palkinnot ovat takuupotteja, eli ne jaetaan, oli osallistujia kuinka paljon tahansa. Näin alkuvaiheessa, kun Spottocash ei ole vielä kerännyt hirveästi mainetta, voi tarjolla olla reilustikin lisärahaa.

Voit tutustua tähän täysin uudenlaiseen tapaan veikata alta löytyvistä videoista ja esittelystä tai käydä heti katsomassa, mikä on meininki, sivustolla: www.spottocash.com

Uusille pelaajille Spottocash tarjoaa £10 ilmaisen pelirahan, kun pelaat kymmenellä punnalla. Voit siis lyödä ensimmäiset arvauksesi vetämään kymmenellä punnalla ja saat tämän jälkeen £10 ilmaisen pelirahan päälle.

Tämän viikon kuva:


Alla on tämän viikon kuva, mistä sinun tulisi veikata, missä kohdassa pallo on. Lähimmäksi veikanneet voittavat palkintoja. Aikaa veikata on sunnuntaihin puoleen yöhön saakka. Voittajat julkaistaan maanantaina.

spottocash tämän viikon kuva

Spottocash video - Mikä on Spottcash?


Helpoiten voit tutustua tähän konseptiin katsomalla alta Spottocashin videon.Spottocash tulokset


Spottocashin tulokset julkaistaan joka maanantai yhtiön nettisivuilla www.spottocash.com, Youtube-kanavalla sekä Facebookissa. Tulokset julkaistaan maanantaisin 13:00 Iso-Britannian aikaa, eli kello 15:00 Suomen aikaa.

Alla on esimerkki tulosten julkaisusta Youtubessa.Spottocash Suomi


Peli on kerännyt Suomessakin jo paljon suosiota, mikä ei sinällään olen ihme, kun ottaa huomioon minkälaista lotto-kansaa Suomesta löytyy. Kaikenlainen veikkaaminen on mukavaa ja uudenlaiset konseptit kiinnostavat Suomessa aina.

Suomalaispelaajat voivat rekisteröityä Spottocashin pelaajiksi ja osallistua peleihin helposti. Talletuksia voit tehdä esimerkiksi pankkikortillasi ja voittojen osuessa kohdallesi, voit nostaa voitot suoraan omalle suomalaiselle pankkitilillesi. Konservatiivinen Iso-Britannia kun on kyseessä, voit luonnollisesti nostaa 10 000 punnan voittosi myös shekkinä.

Siirry sivustolle: www.spottocash.com