Minkälaisiin pistemääriin suomalaiset NHL-pelaajat yltävät runkosarjassa?

Minkälaisiin pistemääriin suomalaiset NHL-pelaajat yltävät runkosarjassa?
NHL-kausi on alkanut! 56 ottelua 115 päivänä laittaa pelaajat koville. Pystyvätkö parhaat suomalaiset pelaaman tämän spurtin läpi piste per peli tahdissa? Lyö vetoa!
NHL:n tynkäkausi starttasi viimein keskiviikon ja torstain välisenä yönä Suomen aikaa. Runkosarjan otteluilla on alusta alkaen tavallista enemmän mielenkiintoa, kun pelejä on edessä vain 56 – yhdelläkään pudotuspeleihin mielivällä ei ole varaa pidempiin pisteettömiin jaksoihin.

Vedonlyöntiyhtiö NordicBet arvioi, että ykkössuosikkina kauteen starttaa Colorado Avalanche kertoimella 8.00. Takana hengittävät viime kauden mestari Tampa Bay (9.00) sekä Vegas Golden Knights (10.00). Colorado hävisi oman avausottelunsa 1-4 St. Louisille, Tampa taasen aloitti kauden kuten hallitsevan mestarin kuuluukin voittamalla Chicagon komein 5-1 lukemin.

Vedonlyöjät voivat hakea lisämielenkiintoa aamuiseen teksti-tv:n avaamiseen veikkaamalla, paljonko tehopisteitä eri pelaajat kasaavat runkosarjan aikana. Suomalaisista listoilla ovat esimerkiksi Sebastian Aho, Aleksander Barkov ja Mikko Rantanen, joiden arvellaan ylittävän 50 tehopistettä.

Alla kerroinpoimintoja suomalaisten tehopisteille NHL-kaudelle 2021.
Löydät Betsson Groupin vedonlyöntisivuilta runsaasti lisää kohteita

Huom. Vedonlyönti sulkeutuu 18.tammikuuta.

Lähde: Betsson Group