Super Bowl on jättiläinen myös vedonlyönnissä - Katso erikoiskohteet!

Super Bowl on jättiläinen myös vedonlyönnissä - Katso erikoiskohteet!
Super Bowl on jättimäinen myös vedonlyönnissä – nouseeko Bitcoinin arvo ottelun aikana? Katso mitä muita erikoiskohteita otteluun on tarjolla. Lue lisää artikkelistamme.
Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaa on maailman suurimman yksittäisen urheilutapahtuman, Super Bowlin, aika. Amerikkalaisen jalkapallon kauden huipennus on Show, jossa pienimmätkin yksityiskohdat on mietitty sekunnilleen.


Niinpä suurella yleisöllä onkin mahdollisuus "osallistua" tapahtumaan myös monenmoisen vedonlyönnin muodossa. Lajilegenda Tom Bradyn johdattama Tampa Bay Buccaneers lähtee otteluun altavastaajana (voittokerroin 2.40), kun vastassa on nuori supertähti, Patrick Mahomesin tahdittama hallitseva mestari Kansas City Chiefs (1.61).

Tavallisia urheiluvetoja ehkä jopa kiinnostavampia ovat kuitenkin erikoisvedot, kuten: Laulavatko Jazmine Sullivan ja Eric Church USA:n kansallislaulua yli vai alle yhden minuutin ajan? Onko virtuaalivaluutta Bitcoinin arvo suurempi ottelun alussa vai lopussa? Minkä väristä nestettä kaadetaan saavista mestarivalmentajan päälle?

Jo vuosien ajan toistunut vetokohde on, montako kertaa Tom Bradyn mallivaimo Gisele Bündchen näytetään illan aikana tv-kuvissa? Todennäköisesti jälleen useammin kuin yhden kerran.

Super Bowl LV nähdään Suomessa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä klo 01 alkaen. Löydät otteluun vedonlyöntivihjeen täältä. Alta näet muutaman maukkaan erikoiskohteen ja loput löydät Betsafen sivuilta "Amerikkalainen jalkapallo" osiosta.

Super Bowl Erikoiskohteet
TV-lähetysvedot ratkeavat CBS-kanavan lähetyksen perusteella.