Tähdet Tähdet 2020 - Kuka nousee uudeksi viihdeohjelman voittajaksi?

Julkaistu: 22.09.2020 10:11


Tähdet Tähdet 2020 - Kuka nousee uudeksi viihdeohjelman voittajaksi?
Tähdet Tähdet 2020. Kuka voittaa ohjelman uuden kauden? Katso kisailijoiden vedonlyöntikertoimet
Viihdeohjelma Tähdet Tähdet tekee paluun televisioon! Ohjelman tuorein tuotantokausi esitetään Nelosella sunnuntaisin klo 19:30. Kuten monista TV-ohjelmista niin nyt myös Tähdet Tähdet kilpailusta voi lyödä vetoa eri vedonlyöntisivustoilla. Kisaa on nyt takana muutama jakso jonka vuoksi kilpailijat ovat vähentyneet sekä pidot parantuneet!

Vedonlyöntisivusto Betsson piti heti ensimmäisen esittelyjakson jälkeen, ehkä hieman yllättäen, Konsta Hietasta kisan ennakkosuosikkina kertoimella 3.00. Betssonin kerroinanalyytikko Mattias Wennerkvistin mielestä Hietasella on edellytykset voittoon sillä monet tuntevat miehen Tenavatähtenä, Poika ja Ilves näyttelijänä sekä Salatut Elämät TV-sarjan komistuksena. Hietanen tunnetaan myös kotimaisten jalkapallofanien keskuudessa, sillä miehellä on vyöllään mm. 103 ottelua Veikkausliigassa.

Hietanen onkin pitänyt ennakkosuosikin asemansa läpi koko kisan ja miehelle on edelleen tarjolla pienimmät voittajakertoimet. Viime viikolla mies ihastutti loistavilla oopperalaulajan taidoillaan.

Klikkaa ehdokkaan nimeä tai "Lyö veto" painiketta siirtyäksesi pelaamaan kohdetta.


Lähdeteksti: Betsson Group