Tanssii Tähtien Kanssa 2020 - Kuka nousee uudeksi TTK - voittajaksi?

Julkaistu: 21.09.2020 13:35


Tanssii Tähtien Kanssa 2020 - Kuka nousee uudeksi TTK - voittajaksi?
Tanssii Tähtien Kanssa 2020. Kuka voittaa TTK:n uuden kauden? Katso julkkistanssijoiden vedonlyöntikertoimet
Suomen suurimmaksi viihdeohjelmaksi itseään mainostavassa Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta starttasi syyskuun alussa jo 13. tuotantokausi. Eivätkä superlatiivit ole katteettomia: Viime kaudella TTK tavoitti jokaisella lähetyksellä vähintään puolitoista miljoonaa katsojaa, joten esiintyminen vaatii askelsarjojen lisäksi myös paineensietokykyä, kun pyörähdyksiä seurailee ruutujensa kautta useampi kuin joka neljäs suomalainen.

Unibet & Mr Green pitää Jare Brandia suosikkina


Vedonlyöntisivusto Betsson oli ennen kauden alkua ehdottomasti sitä mieltä, että Extreme Duudsoneista maailmanmaineeseen sekä suosikkiohjelmiin kuten Posse ja Suurmestari päätynyt Jukka Hilden on kisan ykkössuosikki. Voitontahtoinen ja varmasti heittäytymiskykyinen pohojalaanen sai ennen livelähetyksiä pienimmän kertoimen kun taas Niklas Hagmanin voittoon ei juuri uskottu. Kahden ensimmäisen lähetyksen jälkeen asetelmat ovat kuitenkin heilahteneet täysin päinvastaisiksi!

Vedonlyöntisivusto Unibet sekä Mr Green vastaavasti arvioi ennen livejä Sami Sykkön olevan kisan ehdoton voittajakandidaatti tarjoamalla miehelle vain 4.00 voittajakertoimen. Nyt pienen kerroin on kuitenkin Betssonin tapaan Jare Brandilla sekä Niklas Hagmanilla. Erittäin mielenkiintoista on kuitenkin se, että siinä missä Betsson nosti Jukka Hildenin ennakkosuosikiksi niin Unibet lätkäisi miehelle isot kertoimet.

Klikkaa ehdokkaan nimeä tai "Lyö veto" painiketta siirtyäksesi pelaamaan kohdetta.Tanssii Tähtien kanssa 2020 - Pudonneet parit


Toisena parina kisasta tippuivat Kristiina Halttu sekä Aleksi Seppänen.Ensimmäisenä kisasta tippui entinen kansanedustaja Touko Aalto sekä Jutta Helenius.