Tanssii Tähtien Kanssa 2020 - Kuka nousee uudeksi TTK - voittajaksi?

Julkaistu: 30.11.2020 10:00

Tanssii Tähtien Kanssa 2020 - Kuka nousee uudeksi TTK - voittajaksi?
Tanssii Tähtien Kanssa 2020. Kuka voittaa TTK:n uuden kauden? Katso julkkistanssijoiden vedonlyöntikertoimet
Suomen suurimmaksi viihdeohjelmaksi itseään mainostavassa Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta starttasi syyskuun alussa jo 13. tuotantokausi. Eivätkä superlatiivit ole katteettomia: Viime kaudella TTK tavoitti jokaisella lähetyksellä vähintään puolitoista miljoonaa katsojaa, joten esiintyminen vaatii askelsarjojen lisäksi myös paineensietokykyä, kun pyörähdyksiä seurailee ruutujensa kautta useampi kuin joka neljäs suomalainen.

Betsson pitää Niklas Hagmania suosikkina


Tanssii Tähtien Kanssa 2020 on loppusuoralla! Kisassa on mukana enää kolme upeaa tanssiparia joista Vedonlyöntisivusto Betsson on nostanut selviksi ennakkosuosikeiksi kisassa vielä mukana olevan ainoan mieskilapilijan Jare Brandin. Herran menestykseen ei uskottu kun ohjelma alkoi mutta niin vain räp-artisti ovat häikäissyt katsojat ja tuomarit viikosta toiseen!

TTK täyttää TV-vastaanottimet vielä yhden lähetyksen verran. Kauden viimeinen jakso tulee sunnuntaina 5. joulukuuta jossa selviää voittaja. Lyö vetoa voittajasta ennen kuin kertoimet jälleen laskevat finaalijakson lähestyessä!

Klikkaa ehdokkaan nimeä tai "Lyö veto" painiketta siirtyäksesi pelaamaan kohdetta.Tanssii Tähtien kanssa 2020 - Pudonneet parit


Kisan ensimmäinen pudotus nähtiin 13. syyskuuta ja tällä tuotantokaudella tanssitaan peräti 14 lähetystä ennen voittajapari selviämistä. Alla listattuna tippuneet parit viikko toisensa jälkeen.

Niklas Hagman ja Kia Lehmuskoski vetäytyivät kisasta Hagmanin todettua olonsa heikoksi koronaviruksen sairastamisen vuoksi.Kisaan ennakkosuosikkina lähtenyt Jukka Hilden tippui 15. marraskuuta parinsa Katri Mäkisen kanssa:Sunnuntaina 8. marraskuuta tanssiparketit joutui jättämään tanssipari Sami Sykkö sekä Ansku Bergström :Sunnuntaina 25. lokakuuta kisasta pois tippui Jesse Markin tanssikaverinsa Claudia Ketosen kanssa:Viime viikolla kukaan ei tippunut mutta Sami Sykkö tempaisi parinsa Ansku Bergströmin kanssa täyden kymppirivin:Edellisen livelähetyksen päätteeksi TTK-kisan joutui jättämään Janina Fry & Anssi Heikkilä.Neljäntenä parina kisasta tipahti Shirley Karvisen ja Jani Rasimuksen muodostama duo.Kolmantena parina kisasta tippuivat Minna Parikka ja Matti Puro.Toisena parina kisasta tippuivat Kristiina Halttu sekä Aleksi Seppänen.Ensimmäisenä kisasta tippui entinen kansanedustaja Touko Aalto sekä Jutta Helenius.